Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Hojca
Si nisem predstavljala dva kroga čez Rožnik pretečt :roll: , ampak je kar šlo. Za čuda je šel drugi krog lažje kot prvi :shock: . Ampak dolg je pa bil tale dvojni KRožnik, pa še analiza se nam je kar fajn zavlekla, tako da smo se opravili domov že v skoraj v temi. Hvala špeli in lenči za vse dobrote, IRI za pobudo in vsem skupaj za krasno družbo :D
Skratka fajn je blo, bo treba še kdaj ponovit :juhuhu:

Zdaj pa do trojk samo še kakšen kratek tekec, je treba mal počivat, se je ta mesec kar enih kilometrov nabralo.
Uporabniški avatar
 UršaR
Super ste izpeljali tale dvojni kRožnik. Bravo.

Tudi jaz sem imela včeraj v planu tek po dežju, pa sem se tako čudno počutila, da sem si želela samo pod kovter. No, termometer je pokazal 38,4. Nič kaj obetavno zame, ki nisem zbolela že... se ne spomnim, kdaj nazadnje. Po dozi lekadola in toplega čaja sem ob 8ih zvečer že spala in se zjutraj zbudila brez vročine. Nisem sicer čisto "ta prava", ampak zbolela valda ne bom. Ampak bom pa še kakšen dan počakala s tekom. Je pa v bistvu hecno, ker mi ni nič konkretnega - grlo ok, glava ok, prehlada ni. Samo vročina (je bila).

Ker si pri moji tekaški brzini ne morem privoščiti, da bi me kakšna viroza oslabela, me danes popoldan čakajo vitaminčki in počitek. Pa 'ma, da me moji trije malo crkljajo. :D Trojke se bližajo! :?

Ostanite zdravi!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Ksenija
UršaR upam, da se danes počutiš super!

Tko tri polžke smo šle eno mojo "gorsko" traso za dušo, upam, da nista sotekačici danes razočarani... jst sem ugotovila eno - da grem stanovanje čistit haha
Uporabniški avatar
 Hojca
Ksenija napisal/-a:Tko tri polžke smo šle eno mojo "gorsko" traso za dušo, upam, da nista sotekačici danes razočarani... jst sem ugotovila eno - da grem stanovanje čistit haha

Sem mislila na vas . So se nam praznični plani podrli :( , pa mi je bilo prav žal, da nisem šla z vami, ste sigurno uživale. Pa drugič... :)
Ena korist od vsega skupaj pa je le... pospravljeno stanovanje :D
Uporabniški avatar
 lenči
Tudi ta druga polžka je že doma. S polnim trebuščkom bom lažje napisala fotoreportažo. Bilo je super, tole je res za nabiranje kondicije in za dušo. Še vedno komaj verjamem, kje vse smo se preganjale. Pa še nove copatke na Zmajčku sem stestirala :clap: , uau super je sedaj. In pred ploho sem prišla domov. Sedaj pa pisat, da boste videli, kako smo uživale. Imejte se :laola
Uporabniški avatar
 Ksenija
tako sem vesela, da si uživala... sem ti želela pokazati del mojega sveta, ne vem če mi je uspelo... svet v katerega pobegnem... komaj čakam najine skupne teke tako po brezpotjih za dušo kakor tiste "ta prave" km ... upam, da je Dejzi ok... nič se ne javi, sms ji pa ne dostavi
mogoče pa naslednjič najdem celo izgubljene predmete ;=)
 Larchi80
aaaaaaah ja,..Ksenija utrujena sem na fertik. Ampak zadovoljna :) pa sej to veš. Teli najini teki so tudi meni pobeg od vsega in vedno uživam. Me pa noga spet boli! Prav za znoret mi je no. Sicedr pa jutri bo vse ok, tako da se ne sekiram preveč :-- . Še dobro da me je tvoj peljal do avtomobila, ker ne vem kako bi prehodila še zadnji klanec,...mah bo že :) še vedno je blo.
Meni je bilo super! Fina družba, narava, sonček, potočki, kukavica,..kaj češ lepšega?
 Vinci
Madona, ste dobre. Človeka kar strah postane, ko vidi toliko zmajev tolovajev na kupu. Kilometre požirate kot za stavo.

Medtem pa je Vinci grozno v zaostanku s svojim treningom za Ljubljanski maraton. In zdaj je zmeden in ubožec ne ve, ali ga te vaše prigode motivirajo ali demotivirajo. 8)

No, kar tako naprej! Pa ne pretiravat, no.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tokrat sem po prekinitvi kar nekaj prestavljala svojo tekaško vrnitev.
Danes pa sem se res namenila in šla zvečer teč ob 21.45., ker mi prej ni uspelo.
Z veseljem ugotavljam, da sem bila samo 30 sekund počasnejša kot pred dvema mesecema :D Malo sta mi pomagala tudi Slon in Sadež, njuna pesem Za Metoda goriš, je bila na vrsti ravno ko sem tekla čez gozdiček :(
Lahko se pohvalim tudi s tem, da sem na reklami za DM tek, ki se vrti tu zgoraj, našla svoj obraz :D
Lenči, se spomniš, kako sva takrat sopihali v klanec?

Prijetno preživite preostanek praznikov :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Z veseljem ugotavljam, da sem bila samo 30 sekund počasnejša kot pred dvema mesecema :D
Lenči, se spomniš, kako sva takrat sopihali v klanec?
Prijetno preživite preostanek praznikov :D .

Jupiii, super, spet bomo kakšno lahko skupaj odtekli :laola . Ja, lani na DM sva sopihali v klanec, ampak šlo je pa le. Letos pa spet. :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Vinci napisal/-a:Madona, ste dobre. Človeka kar strah postane, ko vidi toliko zmajev tolovajev na kupu. Kilometre požirate kot za stavo.
Medtem pa je Vinci grozno v zaostanku s svojim treningom za Ljubljanski maraton. In zdaj je zmeden in ubožec ne ve, ali ga te vaše prigode motivirajo ali demotivirajo. 8)
No, kar tako naprej! Pa ne pretiravat, no.

Ja, saj tudi me treniramo za LM :) . No, malo daleč je res še, vendar vseeno, čez užitke ga ni. Naše pridoge so namenjene motivaciji in naj tako tudi bo :juhuhu: . Če ne bi bile tako počasne, bi se lahko kdaj pridružil, tako pa ubožec :-- moraš trenirati sam :lauf:
Uporabniški avatar
 lenči
Danes sem peljala Indya malo na tekaški sprehod :D . Sonček nama je lepo sijal, skoraj malo preveč, je kar prijalo malo senčke vmes. 8km uživanja, čisto na izi. Lep iztek.
Imejte še naprej lepo nedeljo.
Uporabniški avatar
 Hojca
Jaz sem pa na Golovcu uživala :D .... pa našega župana srečali in za dodatno okrepčevalnico na trojkah lobirali...je bil ful prijazen, samo obljubil pa ni nič :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
grem tečt... sem še bolj utrujena če ne tečem ;)
grem kroge delat... da vidim kje sem če ne bo preveč folka
 Vinci
lenči napisal/-a:Ja, saj tudi me treniramo za LM :) . No, malo daleč je res še, vendar vseeno, čez užitke ga ni. Naše pridoge so namenjene motivaciji in naj tako tudi bo :juhuhu: . Če ne bi bile tako počasne, bi se lahko kdaj pridružil, tako pa ubožec :-- moraš trenirati sam :lauf:

Ah, ne morem se pridružiti. Hitrost ni problematična, ker nisem tako hiter. Dolžina bi pa bila. Evo, danes sem šel na moj šesti ali celo peti letošnji tek (ja, vem, saj sem rekel, da grozno zaostajam s treningi za maraton) in sem že pretiraval. Poškodba na vidiku! Sicer sem precej z lahkoto pretekel 12 km, ampak kosti, mišice, kite itn. me očitno ne dohajajo. Porabil sem eno uro in deset minut. Skratka, precej umirjen tempo. No, in posledice? Že zadnjič me je po 8 km na notranji strani okrog in nad gležnjem po teku precej bolelo, ampak je bolečina po parih urah izginila. S tem, da sem čutil, da bo po teku pizdarija že bistveno prej. No, danes, po 12km, me še malo bolj boli. Ampak bo bolečina kot kaže do jutra prav tako izginila.

Mogoče bi se vam lahko pridružil. Mogoče bi se lahko tudi ve pridružile meni. Ampak ne vem, če sem fizično ter tudi psihično pripravljen na takšne napore.

Po drugi strani je pa ta "poškodba na vidiku" mogoče tisto olajšanje, ki ga tako zelo pričakujem. Morda bo prav to dovolj, da se mi ne bo treba mučiti čez pol leta na maratonu. Morda bo pa zaradi tega moja pot do maratona namesto trnova raje posuta z zdrobljenim steklom.
  • 1
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA