Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 marjan
No da se še malo igramo :wink:

12 ur Kališča 2007 kategorija 4-ti
12 ur Kališča 2009 kategorija 4-ti
3. tek na Jošta 2009 kategorija 4-ti

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 tae
Marjan, Welcome to club. :D
 edo-brko
Lp!

Tae - čestitam ti za vztrajni in načrtni trening ter uspehe v dosedanjem delu letošnje sezone, kar pa ti ne bo pripomoglo, do vidnejšega "statusa" v tvojem klubu (preveč stopničk temu škoduje). Moral bi se zelo "potruditi", da bi prišel na vrh, s takim načinom kot se greš sedaj pa ne bo šlo.
Pridružil bi se tvojemu klubu (če me sprejmeš) in ti nekoliko otežim situacijo:

- 61 uvrstitev na 4.mesto v zadnjih 10.letih (za 20,30 let nazaj še ni potrebno brskati).

Me prav zanima, kolikokrat se boš letos "pustil" vpisati v klub 4!
Uporabniški avatar
 tae
Edo, hvala za čestitke, tudi sam sem zadovoljen. Vidim, da si se izredno potrudil in pregledal evidenco tvojih tekem. Tekel si že, ko smo se nekateri šele učili hoditi :D

V prihodnje si sigurno želim več stopničk, kot četrtih mest, ne glede na "ta klub" :) Je pa tako, da nikoli nisem bil namenoma četrti, vedno sem se trudil biti čim boljši, vendar več kot toliko pač ni šlo. Je pa res, da tudi četrti nikoli nisem bil brez truda.

Zvečer uredim lestvico.
Uporabniški avatar
 tae
Takole, podatki so takšni, kot mi jih zaupate. Verjamem za vse, ki že tečete desetletja, da je omenjenih mest veliko več, vendar se jih ne spomnite oziroma se vam ne da brskati nazaj po arhivu podatkov.

1. edo-brko 61x 4. mesto v zadnjih 10-ih letih
2. tomi vsaj 25x 4. mesto od leta 1994 dalje
3. tae točno 11x 4. mesto v slabih 4-ih letih
4. vencelj vsaj 8x 4. mesto po spominu
5. INOT vsaj 5x 4. mesto po spominu le v zadnjem času (v vsej zgodovini tvojega teka jih je sigurno bistveno več)
6. Bojan Ambrožič in marjan vsaj 3x 4. mesto v zadnjem času po spominu
 spela*
Hehe, tae, zdaj ko ti gre dobro na tekih, boš kmalu na svoji lestvici četrti. :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Zdaj bodo po mojem začeli brskati po svojem spominu in zapiskih kdo ima več, kot 11 četrtih mest. 8)
Uporabniški avatar
 kengurujko
Jaz v teku še nimam tekmovalnih izkušenj (kar bi bilo zaenkrat verjetno porazno :oops: ), mam pa:
-2x 4. mesto iz tekmovanj v športni gimnastiki in
-1x 4.mesto iz tekmovanja v karateju
kar se tiče mojih prejšnjih najljubših športov....
"Upam" da ustrezam vašemu "profilu" :lauf:
Uporabniški avatar
 tae
kengurujko, lepo da si nam zaupal s čim si se še ukvarjal. Ker je to tekaški forum, tvojih uvrstitev pri drugih športih ne morem šteti za merodajne. Pa brez zamere.

PS: Ker si nov na forumu, verjetno še ne veš, da se tu gor vsi TIKAMO, saj smo prijatelji in delujemo skupaj, kot velika družina :D
Uporabniški avatar
 tae
Očitno bo čas za osveževanje lestvice. Pred tem pa še moje novo stanje:

30.5.2009 Petelinjski tek, 12 km - 4. mesto v kategoriji od 30-34 let

Torej, popravite me prosim, če spodnji podatki niso pravilni

Lestvica četrtih mest na dan 30.5.2009:
1. edo-brko 61x 4. mesto v zadnjih 10-ih letih
2. tomi vsaj 25x 4. mesto od leta 1994 dalje
3. tae točno 12x 4. mesto v 4-ih letih
4. vencelj vsaj 10x 4. mesto po spominu
5. INOT vsaj 5x 4. mesto po spominu le v zadnjem času (v vsej zgodovini tvojega teka jih je sigurno bistveno več)
6. Bojan Ambrožič 4x 4. mesto v zadnjem času po spominu
7. marjan vsaj 3x 4. mesto po spominu
Uporabniški avatar
 Radolca
ola,
včeraj sem bil četrti na 9. olimpijskem teku na Jesenicah :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA