Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 mojcej77
Ok.baje da se da štartat tud kr tako, brez prijave in štartnine, le da si zraven...pa greš cel krog, ali pa toliko kot ti paše...
Jaz bi potem to varianto udarla, pa šla kar okoli jezera.Čiiist, ampak res čist počas. Bi šel še kdo tako? Je to res, da lahko štartaš z ostalimi, pa nisi tekmovalec/ka?

lp,

m
 jhabjan
Seveda se lahko teče, tudi če nisi prijavljena. To lahko narediš na vsakem teku, sam potem moraš bit fer in ne it skozi cilj ( ker zmedeš rezultate ali uro).
Ne vem pa zakaj se ne bi prijavila. Res da je na "extremovih" tekih malo bolj "švoh" z nagradamiin pogostitvijo (mora komu še kaj ostat :cry: ...) , vendar ponavadi dobiš štartnino povrnjeno v obliki nagrade in hrane.
Uporabniški avatar
 GaGa
Mojcej77 še vseeno se lahko prijaviš, tudi če greš čisto počasi. Pa še 12km boš prispevala v avgustovske TF kilometre :D :D :D . Saj veš važno je, da prideš okoli, ne pa kdaj prideš!!! :D :D :D
 Nataša
GaGa napisal/-a:Mojcej77 še vseeno se lahko prijaviš, tudi če greš čisto počasi. Pa še 12km boš prispevala v avgustovske TF kilometre :D :D :D . Saj veš važno je, da prideš okoli, ne pa kdaj prideš!!! :D :D :D

GaGa, dobr si tole povedala. Mojcej, bodi zavedna članica TF. Za TF z Erotom in Fotrom - NAPREJ! :D :P :oops:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Pa ja, no! Sej se bom prjavla...a se še kdaj nisem???...to sm sam tko, preventivno in informativno, če bi slučajno se odločla sam hodit al pa prej nehat pa se recimo obrnt al pa kej...
Se mi tud zdi fer, a ne?

m
Uporabniški avatar
 tool
kot vse kaže sprememba planov - u nedeljo se mi začne enotedenski šiht in moja tretja tretjina počitnic o kerih sn že pisal (družbo pa mi bo delala Alja) :cry: šmerk šmerk šmerk! bom videl, kolk moke bo ratal iz te koruze :s
Uporabniški avatar
 mojcej77
Veš, kk, tool!!!
Koooookr jst vem, greš ti šele ob štirih iz Lj, tko da gremo vseeno v Bohinj!!! :twisted: ALja tud, da nauš mislu!!! :twisted:
Fora je sam v tem, da bomo šli malo prej nazaj... :wink:
...tko da je vse odvisno od tega, a bomo najdl prevoz :driver: al ne...mogoče bomo pa kr laufal - sej maš dolge noge, ne? :wink:
...ja, ja...pa si mislu, da boš kr naprej sam pod jablano ležu, a?....
MMMAAAAAAAAARRRRRRRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ!!!! :-- bi reku Lučko, kenede (ej, Lučko, je blo dost š-jev v temu marš?)...

m(wa) :wink:
Uporabniški avatar
 tool
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
(a pol vseen gremo laufat?)

nataaaaššššššaaaaaaaaa gremooooo uuu bohinnnnnjjjjj! ;)

..razn če nas ni vrla mojcej77 spet nategnala :s
Uporabniški avatar
 mojcej77
Kdaj sm pa jst koga nategnala??? :evil: :evil: :evil:

m

pies:ja, gremo.vsi.še uroš mogoče,pa mogoče nas bo lahk pelu.Samo, če se pa kdo pelje sam iz Lj ali pa Ce, bi blo pa tudi fajn vedet, a ne?
brez pardona.gremo.
Sprjazn se, tool!!! :twisted:
That's TF - YOU'RE DOOMED!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 tool
kool ;)
ka je fajn vedet da noben od TF ne bi šo predhodno domo sam zato da bi parček pelov na šiht :S

aja..novica:
JZ MAM JUTR SVOJ PRVI TEK! :oops: :D
z dusanom grema scekirat teren okol šmarjaka (sej ne da sma s pomočjo mojih orientacijskih nesposobnosti našla ta plac kasnej kot sm sprva načrtoval..) :roll:

lp,p.

pies- mojcej77. reče se "you're TEH DOOMED!" joj kaka hekerka pa si? cccc... :twisted:
 And®ej
Jaz se namerevam udeležiti teka :D . Me pa firbec matra kakšen tempo bom uspel držati, ker še nikoli nisem tekmoval na taki kratki razdalji :? .
Uporabniški avatar
 Staša
No, bom pa jaz sedaj prevzela tole delo od BARB, mi mal paše, k že cel dan bulim v ene šifrante in naš IS - klele gre vsaj za "šifrant" pravih ljudi in to tekačev, ne pa za ene veleprojekte... brrr :x

Skratka, napovedali s(m)o se bolj ali manj konkretno/sigurno:
1. Bojan&MojcaU
3. LojzeP
4. Miro
5. Whitto* (aja, on je eden od organizatorjev... če si Bohinjc, si oglej komentarje na poročilu o KG, pa mal tekmovalnosti želim :wink: ) -
6. tool
7. mojcej77
8. gaga
9. sbojan
10. andrej
11. staša
...

Pa še to: NE POZABIT KOPALK!!!!!

*sem na hitro pogledala, pa sem mislila, ja kaj pa je Lojzetu, da sam sebi odgovarja, ko imata iste slikce :P
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ah, pa kaj bi to. :idea:

Eni že poznamo Stašin humor, tako, da nas nobena stvar ne preseneti več - sploh :twisted:

2x LP

P.S. ker se pa zarečenega kruha poje največ, ni največje možnosti, da se vidimo.
Je precej bolj verjetna una , kuga je že zaena Levoniška ... aja, Varonika
Uporabniški avatar
 primus
12. primus
 aleksander
Aleksander - 13

JelkaM - 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA