Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ker so trenutno informacije bolj švohne, sem poklical organizatorje teka, ki so mi potrdili, da tek je v soboto, 2. maja s štartom ob 10 uri.
http://www.sportnikoledar.si/prireditev ... _brdo_2009
Objavljena tel. št. ni prava, bodo pa tudi na netu še objavili natančnejše informacije...tako pravijo... :roll:

LP, vencelj
Vencelj, hvala za trud. Do te faze sem sicer tudi sam že prišel. Pisal sem sicer tudi mail organizatorju (odgovora še ni), razpis pa sem našel le za lansko leto.

Glede tvoje 7-ke ne vem ali misliš resno, ali me le malo dražiš.

Kakorkoli, morda je to prilika, da vidim koliko se ti lahko približam.
tae napisal/-a:Glede tvoje 7-ke ne vem ali misliš resno, ali me le malo dražiš.
Kakorkoli, morda je to prilika, da vidim koliko se ti lahko približam.

Seveda mislim resno, zakaj pa ne?
Po vsem, kar sem v letošnjem letu počel, lahko rečem, da sem nekje v zaključnem obdobju bazne priprave, na hitrosti pa nisem naredil še nič.
Kakorkoli že, če pridem, bom imel izvrstno priložnost prebrati, kaj ti piše na hrbtni strani majice...

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:Kakorkoli že, če pridem, bom imel izvrstno priložnost prebrati, kaj ti piše na hrbtni strani majice...

To sicer veš tako ali tako. :D
Na hitro sem preletel lanske rezultate, tako, za orijentacijo...je bil :TF) kar močan, po udeležbi in uvrstitvah :laola .
Za jutri so vremenski obeti kar ugodni :D .
Sedaj sem že 99 % odločen...

LP, vencelj
Vencelj, jaz sem že prej mislil, da si 100% prepričan, da prideš. Predvidevam, da ti tist 1% lahko prepreči le višja sila. Torej se vidimo jutri.
Rabi kdo kej družbe za jutri? Bi šla tečt, sam ne vem kako se do tam pride. :oops: :lol:

Laufer, Špela, Razy, Sončka greste? Kdo drug? Ta vikend bom v Grosuplju.

Če gre kdo naj me rufne na 051 211 054

LP, Mojca :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA