- 02 Maj 2009, 16:42
Sicer se mi to že lep čas ni dogajalo, a zadnje dni-sploh včeraj je bilo grozno. Pride mi slabo, za dol past, so me že pobiral s tal, če se uležem in dvignem noge (avtotransfuzija) mi takoj pomaga. Kri je ok-elektroliti ok, edino železa imam mal premal in povišan holesterol-??!!
poleg tega mam nizek pritisk-50/85-!?!?
Pa 166cm/56kg. Najprej so mi na misel prišli neuravnovešeni elektroliti(-čeprav redno pijem isostar in druge izotonične napitke), pa mi je zdravnica rekla le da- naj večkrat po malem jem čez dan, velik pijem in se veliko gibljem, pa bo vse ok!!??
Včeraj pa mi je telo kar hrano zavračalo, tresem se, pa že 2,3 dni mi ful srce nabija-a ni to čudno za nizek tlak??!!
Poleg tega zdaj 6 dni ne tečem in mi manjka tek, pa mam kar strah it tečt-mislim da telo ni zdravnica je pa rekla da nej se velik gibam.... Aja, pa zaključila je s tem (zdravnica), da smo mladi (js mam 26 let)itak naspidirani dons, da so to mal živci, pa da je vse ok, sam da se ne smem sekirat.... Nočem kakšnega hudo strokovnega mnenja od vas, le kakšen nasvet, mnenje, ali se (je) komu kaj podobnega dogaja(lo).... Lp

Nazadnje spremenil kengurujko, dne 02 Maj 2009, 20:19, skupaj popravljeno 1 krat.
I try to think pozitive every....day!!