Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Dule
A gremo na Veroniko :?:
Se še nisem odločil ali na Veroniko ali v Bohinj :roll:
Tu me vleče ker imajo tudi teke za nas otroke, nižjo startnino, praktično nagrado za vse, okrepčilo in glavno (lani so izžrebali) barvni televizor.

Glede na to, da v Bohinju hočjo še parkirnino, bomo najverjetneje odjadral na Kočevsko :lol: 8)
Uporabniški avatar
 Staša
Dule napisal/-a:Tu me vleče ker imajo tudi teke za nas otroke, nižjo startnino, praktično nagrado za vse, okrepčilo in glavno (lani so izžrebali) barvni televizor.

Dule, a si zihr??? Ker kolkr se jaz spomnim, je bil črnobel... :wink:

PS: Sej nisi hud, če se zadnje čase mal nate spravljam? :)
Uporabniški avatar
 Dule
Staša napisal/-a:Dule, a si zihr??? Ker kolkr se jaz spomnim, je bil črnobel... :wink:

Za lani ne vem, ampak za letos piše v razpisu da bo barvni televizor. Bi bilo zelo lepo če ga bi dobil kdo iz TF :wink: . Ma da časti rundo B vitamina :lol: .

Staška napisal/-a:PS: Sej nisi hud, če se zadnje čase mal nate spravljam? :

Staša nč ne čutim, da bi se name spravljala, torej nisem nč hud :lol: 8)

P.S. Aja pa kulturni program tud obljubljajo za kulturne.. :D
Uporabniški avatar
 Dule
Staša napisal/-a:PS: Sej nisi hud, če se zadnje čase mal nate spravljam? :)

Staška, a pa se ti res na kašnga spravš :?: npr. Dpopa :?: :roll:
Uporabniški avatar
 Filipid
Dule napisal/-a:A gremo na Veroniko :?:
Se še nisem odločil ali na Veroniko ali v Bohinj :roll:
Tu me vleče ker imajo tudi teke za nas otroke, nižjo startnino, praktično nagrado za vse, okrepčilo in glavno (lani so izžrebali) barvni televizor.

Glede na to, da v Bohinju hočjo še parkirnino, bomo najverjetneje odjadral na Kočevsko :lol: 8)

Jaz sem bil lansko leto na tem teku. Tek v vseh pogledih boljši od Bohinjskega. Ti ga priporočam :D . Sam mal prej pojdi od doma, ker je parking bolj majhen :wink: . Pa uspešen tek ter dober rezultat ti želim :D .
Uporabniški avatar
 Staša
Dule napisal/-a:Staška, a pa se ti res na kašnga spravš :?: npr. Dpopa :?: :roll:

Ah... ne, kje pa. Je bila sam en nesporazum :oops: , pa sva že vse rešila. Midva zelo dobro sodelujeva!!! Sva prav dobra prijatelja! Žal sem malce prepozno ugotovila, kaj se dogaja...

Sicer pa je dpop eno najšibkejših bitij TFja in le kako bi se lahko nanj spravila?!? Ti si bolj žilav za kaj takega! Mal provociraš (srnce), pa še že v dobi barvnih TVjev si!!! :wink:

Filipid napisal/-a:Jaz sem bil lansko leto na tem teku. Tek v vseh pogledih boljši od Bohinjskega.

Kaj si pa dobil? Črnobeli TV? :wink:

Ne, resno me zanima, zakaj je ta tek boljši? Jaz bom šla verjetno v Bohinj, ampak me zanima kakšna primerjava... Ma joj, spet bo en kup reči na isti dan, sploh v septembru! :?
 erik
Filipid napisal/-a:
Dule napisal/-a:A gremo na Veroniko :?:
Se sˇe nisem odlocˇil ali na Veroniko ali v Bohinj :roll:
Tu me vlecˇe ker imajo tudi teke za nas otroke, nizˇjo startnino, prakticˇno nagrado za vse, okrepcˇilo in glavno (lani so izzˇrebali) barvni televizor.

Glede na to, da v Bohinju hocˇjo sˇe parkirnino, bomo najverjetneje odjadral na Kocˇevsko :lol: 8)

Jaz sem bil lansko leto na tem teku. Tek v vseh pogledih boljsˇi od Bohinjskega. Ti ga priporocˇam :D . Sam mal prej pojdi od doma, ker je parking bolj majhen :wink: . Pa uspesˇen tek ter dober rezultat ti zˇelim :D .

no ja, tale kocevski tek se pa res ne more primerjati s tekom okoli boh. jezera. Bohinjski tek je neprimerno lepsi, vsakdo ki tece za uzitek na njem zares lahko uziva. Veronikin tek pa je ena duhamorna kalvarija. Namrec tek sem ter tja po cesti pa res ni ne vem kaksna lepota, pa se obicajno je vroce da je za crknt. Da ne govorim o vodi ki je ravno na obratu, tam pa imas ze tako ali tako sam s seboj in obratom veliko dela. Res pa je da so potem makaroni. Ampak saj jes lahko doma in to tople makarone. Sam se ga tekel trikrat pa me ni preprical.
 Nataša
uf, to bo še tuhtanja in tehtanja :? Ravno sem se že skoraj odločila, da grem v Kočevje, pa mi je tale erik tehtnico spet nagnu k Bohinju....

pismooooo!

kdo se spravlja na dpopa?? puste ga pr mer, on je moj prjatu! :twisted:
 erik
Natasˇa napisal/-a:uf, to bo sˇe tuhtanja in tehtanja :? Ravno sem se zˇe skoraj odlocˇila, da grem v Kocˇevje, pa mi je tale erik tehtnico spet nagnu k Bohinju....

pismooooo!

kdo se spravlja na dpopa?? puste ga pr mer, on je moj prjatu! :twisted:

nimas kaj tehtat. Ce hoces mucit svojo glavo pojdi v Kocevje, ce pa se hoces sprostiti in uzivat je odgovor Bohinj-tam so prireditelji Bohinci, ki so se vedno pokazali kot odlicni gostitelji-pa se baje bo zrebanje nagrad zares obilno. TOREJ???
Uporabniški avatar
 Filipid
Takole bom napisal. Vsak ima svoj okus in svoje poglede. Naj si vsak sam enkrat udeleži obeh tekov pa bo videl kateri je boljši. Lahko za sebe napišem zakaj je zame Kočevski tek boljši od Bohinjskega.
1. Parkiranje:
V Bohinju lahko pričakujte da boste plačali parkirnino, razen če boste okoli osmih že tam. Takrat jih ponavadi še ni. V Kočevju vam nobeden ne bo težil zaradi tega.
2. Startnina:
V Bohinju 2000 sit, v Kočevju 1500 sit.
3. Proga:
Res da je proga v Bohinju speljana okoli jezera, ampak meni ni v užitek teči po taki progi da moram ves čas gledati pod noge kam bom stopil, da ne zvijem noge (čeprav je samo malo manj kot polovica proge take). Poleg tega zelo težko prehitiš tekmovalca ker je ozka pot. Proga v Kočevju pa je speljana po lepi široki makadamski cesti. Res pa je kot je napisal Erik da se potem na polovici obrneš in tečeš nazaj. Kočevska proga je označena tudi z km.
Kar se pa tiče vročine, tud v Bohinju ni tko blazno hladno. Staša lansko leto sem dobil sprej za avto, predlani pa kraševe dobrote. Čeprav bi televizija tudi prav prišla. Naj za konec dodam še to, da je razlika med Kranjsko goro in Bohinjem samo v tem, da so domačini v Bohinju bolj naklonjeni tej prireditvi in prispevajo več nagrad, ostalo je pa isto. Seveda pa proga je druga. Torej vsak sam naj se odloči. Pa tisti, ki ste tekli že v Bohinju in še niste v Kočevju, pojdite v Kočevje, tisti ki ste pa v Kočevju že tekli pa pojdite v Bohinj. Pa boste videli razliko, kaj vam bolj odgovarja. Za tiste, ki pa še niste tekli na nobeni progi se boste pač morali odločiti po lastni presoji. Upam, da bo še kdo napisal svoje mnenje o obeh tekih. Prilagam pa še razpis teka v Kočevju.
Slika
Uporabniški avatar
 Dule
Jaz sem bil tudi že na obeh tekih (lani v Kočevju in Bohinju, predlani pa v Bohinju na klasični progi okoli jezera). Tekmi med seboj primerjati je težko, obe sta po svoje lepi, vendar se letos pač pokrivata v terminu tako, da bo pač vsak šel tja kamor ga je volja - še vedno bolje kot čepet doma 8) . Če bi bila termina različna, bi najverjetneje šel na obe tekmi.
Se pa strinjam s primerjavo prog, ki ga je podal Filipid.
Torej uživajte, kjer koli se že boste rekreirali :wink: !

BTW predlanski makaroni pa tud v Bohinju niso bli bohve kaj :evil:
Nazadnje spremenil Dule, dne 18 Avg 2004, 14:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bosin
Tudi jaz sem tekel ze oba teka. Bohinjski je lep, na noge je treba paziti na severni strani jezera, pri teku skozi gozd.Tam je kake 3km ozke potke, vse ostalo je gladko in siroko. Velika vecina proge je v senci in je razen par "kuclckov",ravna.
Kocevski tek je, glede na podlago,prav tako zelo razgiban (malo asfalta,potka, vecinoma makadam), je pa, po mojih izkusnjah, precej bolj vroc. Po lepoti okolja se pa ne more primerjati z Bohinjem.
Oddaljenost (od doma)je ,seveda,relativna, odvisno, od kod kdo pride,a niti Bohinj niti Kocevje nista blizu Ljubljancanom
Cena: Prednost Kocevja za celih 500 sit
Nagrade: Za Kocevje (razen enega BARVNEGA TV), ne vem, verjetno jih bo kar nekaj. V Bohinju jih bo veliko (poleg standardnih Swatch,Nike, jih dajo cel kup tudi Bohinjci), ne bo pa nobene tako dragocene kot v Kocevju.
Parkiranje:razen to, da imajo najbolj pozni tudi nekaj problemov s prostorom, je prednost na strani Kocevja (ce se Bohinjci ne dogovorijo o oprostitvi parkirnine v sirsem obmocju teka)
Oba teka sta pa, na splosno, lepa.Torej...???

Btw: lanske makarone si lahko ogledate v galeriji (bojanu)
http://community.webshots.com/photo/86142983/86203019NMZczf
Uporabniški avatar
 miro
Večkrat pretekel obe progi , lani je bila malo drugačna od prejšnih , baje tudi predlani. Malica v Kočevju je super vsaj zame ,tudi vsega drugega je dovolj.
Mislim , da se teka ne moreta primerjati - vsak je po svoje lep , vsaka proga predstavlja svoj izziv , zato ne boste nič "falili" za katerikoli tek se boste odločili. Problem je mogoče le neenaka startnina.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Bor
mislim da se vidmo v kočevju....

dule, verjetno bomo kompletni.

lp bor

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA