Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Letošnji TRST je bil moj četrti – po Atenah 2007, Reykjaviku in Firenzah 2008. Odtekel sem ga s tekaškim in poklicnim prijateljem, s katerim tudi občasno tekava daljše teke na PST. In naslednje bi rad delil z vami:

1. v vrsti pred WC-ji v Gradiški čaka pred menoj tekač z majico LM – 42 (ne številke, še manj imena ne vem). Pobaram ga po rezultatu, izmenjava par besed o PB in maratonih, ki sva jih pretekla, pove da je LM težji od »tržačana«, da ga je že pretekel in da računa na PB… Potem navržem: «Kdaj pa v New York?« In odgovori:
»S prijateljem ga načrtujeva za naslednje leto, ko bova imela 30 let!« Jaz pa njemu:
» Tudi midva naslednje leto - ko jih bova 60!« Stisk roke, dobre želje za tek. Nekje nad Devinom se za še nekaj korakov dohitimo, še enkrat pozdravimo, potem pa odhitimo, on hitreje midva pa za njim, vsak svojemu PB naproti.

2. Nekje med Zagradom in Sredipoljem se iz gruče navijačev, ki jih je bilo v prvem
delu res veliko, izvije vzklik » Forza noni!«, očitno namenjen nama… Čeprav si
(doslej) nisva mislila, je očitno že na prvi pogled, da sva tokratna najstarejša SLO
udeleženca (kar sem kasneje na hitro preveril po listi rezultatov).

Sicer pa krasen tek in nov PB! Se vidimo v Radencih in Berlinu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA