prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

mojculja napisal/-a:
Loni napisal/-a:Pa verjetno se bo našla še katera z naše ulice, grem stavit.

Za kaj pa staviš, da vidim, če se mi splača manjkat :?: :--
Aja, pa saj imamo še eno kandidatko na naši ulici, sem skoraj pozabila.

No resno :arrow: Imam namen, samo bom videla tik pred zdajci, če se mi bo izšlo (otroci pa šola pa to)

Je letelo na obe, za ob šestih je tudi moja sestra za, prej ima šolske službene obveznosti.
Loni napisal/-a:Jaz, če me kaj ne povozi. Se grem spopast s klancem, prvič letos, tako da bodi pripravljena na slinjenje po progi in ostalo jamrarijo, ki paše zraven. A bo v redu? Pa verjetno se bo našla še katera z naše ulice, grem stavit.

Kaj pa počitek :roll:
nana, sem napisala, da grem probat, ker če ne bom že enkrat zagrizla v kalnec, bom odlašala do nevemkdaj, ne rečt do sobotnih trojk.
Enostavno ne zberem poguma, da bi končno probala dvignit desno nogo tako kot je treba. Strahopetna sem ratala, me skrbi že vnaprej, da bo šlo spet kaj narobe.
Mislim, da rabim eno zdravo luftanje podstrešja, ma kar ne rata.
Ekola, prišla domov v enem kosu, kar pomeni, da sem klanec preživela. Lenči, tnx za tako fajno polžjo družbo, drugače bi se me sicer sestrca usmilila, ma pustimo njo, naj gre po svoje- Drugače pa nekaj še ne štima ne z mojo nogo ne z mojo podstreho, je pa že precej boljše, kar se klancev tiče. Ker to je bilo prvič letos, da sem ga šla probat. Zame vsekakor zmaga.

Cormi, analizo pa je naša ulica spustila.
Loni, bila si super družba, tudi meni je pasalo mojo podstreho preluftati na enem polžjem vzponu na kRožnik. Sem se peljala domov s tako "frišnimi možgani", da sem prav uživala. Ti pa si le pozdravi nogico, podstreho si itak že danes dokazala, da imaš pošlihtano :clap:

Slavljenki, hvala za sladke dobrote na analizi. Pismo, nisem vedela, da je Kresnička pravzaprav na moji poti domov :wink: . Ampak tiramisu je bil pa dober. Čeprav sem po kosilu že enega zmazala :oops: . Ja, je treba malo energije, če te čakajo kRožnikovi klančki :-- .

Sedaj pa počivat do sobote, se bom morala trudit, da me ne bosta moji sotekačici preveč čakali :oops: .
Ne vem, kako je mogoče, da nas je bilo v cilju spet več kot na štartu. Če bi bilo obratno, bi še lahko rekla, da se je kdo na poti izgubil ali da lovi medveda, tako pa ... :?:

Tokrat sem pritekla na štart in prvič letos K-Rožnik odtekla v času pod eno uro.

Analiza je bila prijetna, torticam smo se nekateri odrekli. :D
Bobr, naslednjič te bova pa s Sončko tako dolgo klicali, da ti bo telefon pregorel. :--
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA