Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Izy napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:evo, lahko se zmeniva če hočeš - ko gremo naslednjič k tašči in tastu na kosilo, bi za "predjed" lahko en krogec al pa dva. :D :D :D :wink:

iz ene druge teme:

metkamarjetka napisal/-a:
skrb napisal/-a:Ob nedeljah me pa potenje in kroženje med nedeljskimi sprehajalci ne vleče.
Ponavadi se vleče prava procesija od Parka proti Zaki .

točno! vikendi res niso primerni za tekanje tam okrog.

jaz sem včeraj raje zgodaj vstala in bila ob 7.30 že na Brdu, pred 8.30 že zaključila "krog", na Bled pa kasneje šla samo k tašči na kosilo :twisted: :wink: . bolje a ne?! :twisted:

Kako že pravijo nekaj o zarečenemu kruhu :lol: :wink:

Vsekakor uživej v tekanju 8)

mah ne se bat - ne bi prav pogosto (še večji) dren delala tam okrog jezera. mogoče samo tolk, da bi spoznala še blejske lavfarje 8) ..... tiste z brdskega ovala poznam že "na pamet" :twisted: :wink: +

sicer pa: na blejskem koncu jezero ni edina "destinacija" za tek. lahko bi zavili še kam drugam .

tudi tebi obilo užitkov! :wink:
Uporabniški avatar
 valena
Metkamarjetka mogoče pa res kdaj. Tale tek je vsako drugo soboto moje delovne sobote pa tudi. Če se datumi prekrivajo ne bo nič,če pa se ne pa bi se lahko zmenile ja.
Uporabniški avatar
 BoF
valena napisal/-a:Metkamarjetka mogoče pa res kdaj. Tale tek je vsako drugo soboto moje delovne sobote pa tudi. Če se datumi prekrivajo ne bo nič,če pa se ne pa bi se lahko zmenile ja.

Opa punca! Teki so vsako soboto in ne vsako drugo!!!
Uporabniški avatar
 bernarda
Jaz :oops: kriva, napačno prebrala in jih zavedla :bum:
Uporabniški avatar
 valena
Nič hudega Bernarda se vsaj ve,da preberejo naša sporočila in jim ne hodi samo vrtec z Bernardo po glavi.

Ali je potem tarifa za vrtec tudi na uro ali obvezno za dve uri. Če sta dva otroka znese varstvo potem 10 evrov za oba.Ali je možno varstvo tudi za eno uro?
Uporabniški avatar
 BoF
Kakor vem, je 5 evrčkov za otroka za cel čas vadbe, torej ogrevanje, tek, ohlajanje, debata, kar znese dve uri. Ker pa poznam fanta, ki ima dejavnost v rokah in punco, ki mu pomaga, se boste pa verjetno morali z mulci skregat, ko boste želeli domov, ker oni ne bodo hoteli iz varstva... :lol:
Uporabniški avatar
 valena
No če bo res tako Bof,sem nadvse navdušena.Kaj še hočeš več kot videt zadovoljne otroke pa še mamo zraven!
Lep dan
V soboto, 9. maja, torej ne prihajajočo ampak naslednjo, se vam splača prikobacat na Bled do Grajskega kopališča malček prej. Merili bomo sladkor v krvi pred začetkom treninga in po njem, pa če nam uspe dobiti oksinomer, še kisik v krvi. Izvedba je v rokah medicinske stroke, torej se ne bomo špikali sami, mi bomo le tekli in dobili kakšen koristen nasvet, saj je ena od medicink huda sladkorna bolnica, druga pa deluje v športu (v nogometu... :bum: ) in zna kakšno pametno prijavit o naporih na treningu.
Sobota malček pred 9. uro se spet dobimo pri Grajskem kopališču!!!

Parking je pri Vili Prešeren (3 evre za cel dan) ali ob Riklijevem parku ali pa ob zlatarni. tisti, ki se vam ne ljubi plačevati parkirnine blejskim občinarjem, lahko avto pustite ob Unionu pred semaforjem ali okoli hipš tam zgoraj, samo je potrebno potem priti peš do kopališča in se potem še vrniti do avta, kar je malček zoprno, čeprav ne preveč. Da se avto poriniti še na kakšen parking nad Šmonom, žal pa je ves ostali parkovni plac označen z modro... Teli Blejci :bum:
Danes sem napravil "ogrevalni" krog okoli jezera v izredno dobri družbi.Zbralo se nas je kar nekaj tekačev, ki smo zložno odtekli krog, no nekaj smo jih tudi srečali, ali pa so nas prehitevali sami.
Vsekakor pozitiven tek,katerega, priporočam tudi ostalim.
Lp
Miro
Danes sem vas izpustil iz urnika, ker sem rano uro jutranjo ujel, zajahal kolo in se zagrizeno grizel po klančinah in okljukah do Valvasorjevega doma. Se vidimo naslednji teden, ko bomo merili sladkor v krvi, pa da pogledamo, kdo ga koliko pokuri med telesnim naporom. :oops:
Dogovorjeno medicinsko merjenje sladkorja v krvi za trening to soboto. Začnemo ob 8.45, potem sledi ogrevanje in tek, nato pa še enkrat špikanje z aparaturico za podatek o porabi. Kmalu bomo merili tudi kisik, samo aparaturico nekje izvohamo.

Se vidimo v soboto pri Grajskem kopališču :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA