Sebi napisal/-a:Ok, sedaj ko sta fanta našla novo žensko žtrev, lahko neham trenirat

Lp, Jusuf
Sebi napisal/-a:Ok, sedaj ko sta fanta našla novo žensko žtrev, lahko neham trenirat
oranzni_slon napisal/-a: ... Tema se seveda lahko uporabi za sestavljanje ostalih nepopolnih trojk. Ali pa samo za kibic naši priprav na dan D.Kakor vam drago.
....
sebi napisal/-a: Ok, sedaj ko sta fanta našla novo žensko žtrev, lahko neham trenirat
Sebi napisal/-a:Se ne hecamSe mi je res kamen odvalil od srca, ko sem videla, da imata super kandidatko. Predvsem zato, ker sem malo prehitro trznila in se "prijavlja na vajin oglas" (dobra družba pa to). In zato, ker mislim, da nisem trenutno sposobna preteči te razdalje (astma še vedno nagaja, koleno pa tudi še ni čisto ok). In sedaj lahko počasi in v miru tečem samo za svojo dušico
dannae napisal/-a:Preverjam ... preverjam tisto, kar je slon napisal v prvem postu... čokolada, pica, pivo...
dannae napisal/-a: sam tolk, da boste mal na tekočem...
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!Draga moja trojka! Z žalostjo v srcu vama sporočam, da ...
, da, šmrc,
dannae napisal/-a:oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!Draga moja trojka! Z žalostjo v srcu vama sporočam, da ...
, da, šmrc,
veš kaj slon... tole je bila pa bolj jusufova... ko sem začela brat, se mi je skoraj srce ustavilo... dobr si mi pognal adrenalin...
sem že mislla, da sm brez veze ceu april letala po hosti, hribčkih in z medvedko.... se matrala in sopihala v klančke...
glej, da se čuvaš do jutri in se vidimo ob uri na dogovorjenem mestu.. pa ne pusti naju predolgo čakat....
raziskovalec napisal/-a:Danae ti pa ne čipa.
Nataša napisal/-a:kaj pa naša trojka, kje smo, kaj smo? smo pripravljeni? smo!
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA