Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Classix
Luštno je bilo. Potrdilo se je tisto o čemur se poje...''mi trije smo najboljši par''. Urša R in Pajo, hvala obema za najboljšo družbo in prijeten tek. Žal sem se moral odpovedati analizi. Nesrečna korenina na Golovcu je rahlo načela levi gleženj in ta mi je dal vedeti, naj grem čim hitreje domov in ga ohladim.
Organizacija odlična, proga lepa a zahtevna, naslednje leto se vrnem. Nasvidenje v Radencih.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 stena
Pri označbah poti bi se lahko bolj potrudili. Proti Orleku sem dvakrat obstal in tuhtal katera pot je prava. Še dobro, da je na vsake toliko kakšen sprehajalec prišel mimo in potrdil, da sem na pravi poti.

Trenutno mislim, da je bila danes moja zadnja daljša tekaška tekma vendar (kolikor se poznam) temu zagotovo ne bo tako :lol: .
Uporabniški avatar
 grb
bojanm napisal/-a:Uspelo,zdej pa v Zlato ladico,
kjer bo tudi uspelo.

Pismo ti si pa pohitel s temle porocilom :)
Sej pri Ladjici smo se pa itak ze med potjo ustavli :)
Uporabniški avatar
 kustus
daks napisal/-a:Prosim ce lahko nekdo, ki ima garmina oz. kako drugo GPS zadevo pove tocno dolzino proge :wink:
Hvala

lp

moj garmin je pokazal 12.300m
 usmiljeni_brat
Ne da bi hotu šinfat čez brezplačno prireditev, ampak organizacija gotovo ni bila odlična. Predvsem proga je bila slabo označena in če ne bi bilo ostalih tekačev, bi se z lahkoto izgubili. Tudi vodo smo pogrešali v cilju, ali pa je zgolj našli nismo.
Drugače je proga lepa in prijetna.

In še zahvala neznanemu tekaču, ki je pobral ključ od avtomobila, ki sva ga z ženo po nemarnosti izgubila med jemanjem gelov iz žepa. Res lepa gesta in večna hvaležnost dobremu človeku.

Tisočkrat Hvala!
Uporabniški avatar
 Boshti
Nam je nameril Garmin 12,29 km, tako kot kustusu ...

Organizator je slabo poskrbel za prostor v cilju, kjer smo se počutili kot kakšna čreda, nikjer ni bilo nikogar, ki bi usmerjal tekače (vsaj proti vodi)

A kdo ve, če bo kaj uradnih fotografij? Foto banka?
Nazadnje spremenil Boshti, dne 09 Maj 2009, 16:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 raf
kustus napisal/-a:
daks napisal/-a:Prosim ce lahko nekdo, ki ima garmina oz. kako drugo GPS zadevo pove tocno dolzino proge :wink:
Hvala

lp

moj garmin je pokazal 12.300m

405 je pokazala 12,21 km.
drugače pa je bilo zanimivo, ker je bila gužva nenormalna in naša trojka je odkrila čar štarta iz zadnje vrste, ker smo imel cel čas občutek, da vse pred sabo prehitevamo.
grajali bi pa prvo vodno postajo, ker enostanvo ni bila to kar mora biti in je za zadnje zmanjkalo osvežitve.
Uporabniški avatar
 Laufer
:--( , saj sem vedel, da bo šlo danes vse narobe.
MiciM je tekla v TF majici z napisom maj :shock: in tako so nas iz mešane trojke prestavili v moško kategorijo.
Še moja dolžina 28,45 km.
Več kasneje.
Uporabniški avatar
 Sončka
Hojla! Nana in Loni, hvala za vse: organizacijo in super družbo, kar se mene tiče smo se imele odlično. Sem pa danes spet začutila koleno, pa nisem hotla jamrat... Bo že, valjda.
Se vidimo v Radencih, do takrat pa uživajte. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA