Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mojcej77
Jaaaaaaaa, pa smo zmagal!!!!
Meni je bilo vse všeč, sploh potem, ko sem ugotovila, da bom preživela.
Edino voda in to - do nje je bilo treba priti, a ne, pa do banan, mandarin, juhice in ostalih dobrot.
Draga moja sotekača, hvala za vabilo in zaupanje ter za vso spodbudo in predvsem, da sta se mi uspela prilagoditi. Meni je bilo zelo lepo teči z vama.
Hvala tudi celotni družbi v avtu, tja, nazaj in vmes...pa še na dom so me dostavili, kot pizzo (malo je manjkalo pa bi me še po stopnicah nesli in položili možu v roke, samo ne vem, kok bi mogu pol plačat-verjetno ne ravno malo - zato sem vesela, da me niso;)).
Spet sem videla en kup znanih obrazov, poklepetali smo, po stotih letih sem celo spila eno pivo, in to celo s svojim očetom, ki nas je ponosen pričakal v gozdu ter nam podelil tekaški nasvet ali dva, frajer:) (po mojem je tudi on po stotih letih pil pivo).
Ja, kaj naj še rečem...rezultat je za mene Vau!!! Sploh, ker je proga ne le lepa, ampak tudi ne ravno najbolj simpl.
Še cel kup je tega....
čisto na koncu pa - lenči mi je dala potrditev, da sem se kvalificirala za polžko, tko da veste!!! ...Zdaj me pa nič več ne ustavi, ha!

m

pies: fotkefotkefotke
Uporabniški avatar
 Classix
vencelj napisal/-a:Neuradni rezultati so seveda že: http://www.pohod.si/.
Diplome si pa ne morem natisniti (ali pa ne znam :roll: ).

Spodaj na Simobilovi (sponzorski) strani je polje kamor vpišeš štartno številko, nato klik na išči, odpre se nova stran kjer je zopet čisto spodaj napisana sestava ekipe, njen čas...klik na natisni diplomo, open file. Pokaže se diploma. Mislim, da bi moralo iti.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Še z mojega zornega kota: sam tek nam je uspel še najbolje do sedaj, brez zapletov, tudi čez organizacijo sploh nimam pripomb (sploh če računamo, da je bila udeležba brezplačna!). Zahvalil bi se najini sotekačici Veri, da je upočasnila in naju ''prenašala''.

Skratka še en lep tek in druženje kar je tudi namen tega (in praktično vseh) tekov... :clap: :laola
 Jožko
Pozdravljeni!
Graparski kerlci smo bli z tekom v lublan zadovoljni, ravno tako z organizacijo. razočaral pa nas je Jankovič, ki nam je pol ure pred štartom skoraj odpeljal avtomobile, rešila nas je skupinska slika. Take sreče pa ni imel hrabri Vitez Puhko.
Drugače pa lepo srečali polno prjatlov in znancev in rekli kakšno za nazaj in naprej!
Na koncu pa še praznovali rojtni dan ene od naših članic :drink Ja lep dan preživet v dobri in številčni družbi.
Uporabniški avatar
 iverson
Meni je Polar nameril 29,1km. Drugače pa dobro uspel tek glede na to da se ukvarjam samo s kolesarstvom in od začetka marca in do danes nisem pretekel niti km-ja. Pri ladjici vse uspelo še zastonj pivo :drink .
Uporabniški avatar
 bucko
To je bil moj prvi tek trojk in naslednje leto pridem spet, mogoče na 28km, če bo vse z mano OK. Moram pa reči da je bilo vzdušje zadnji kilometer fantastično, te kar ponese v cilj. Pa še rezultat je bil super, čeprav na njega nismo štartali ("samo" 5min za stopničkami med mešanimi trojkami) :laola
Vidim da je tudi meni Garmin pokazal podobno kot vami in sicer 12.23km.
Uporabniški avatar
 Laufer
TF Turisti so opravičili svoje ime in v turističnem tempu odtekli današnji tek. Turizem se je na mojo žalost začel šele od Orel dalje. Do Urha smo imeli hitri ogled s tempom 5:10, saj nam je za ovratnik ves čas dihal šef TF-ja in njegova sotrpina. Tudi v hrib je nakako šlo in Orle smo dosegli v času 1:50:00. Na vrhu smo si vzeli čas in se dobro okrepčali nato pa v dolino. Že prvi koraki so pokazali, da ne bo šlo ravno najboljše, saj sem nekam čudno postavljal nogo in superga mi je začela pritiskati na kost. Bolečina je bila z vsakim korakom močnejša, tako da je povrpečni tempo po hribu navzdol znašal 7:30 :oops: .
Poizkušal sem vse mogoče, toda hitreje ni šlo, saj je zelo težko teče po prsti po hribu navzdol. Ko smo prišli na ravno sem si oddahil in začel teči po prstih v normalnem tempu, vendar je to na žalost trajalo le nekaj sto metrov. Bobra so začeli prijemati krči, potem slabost, tako da smo zadnja dva kilometra malo hodili, malo tekli.
:roll: se pravi za 8km po hribu navzdol smo rabili točno 59 min. S tem fenomenalnim tempom nas še v polžjo sekcijo ne sprejmejo :oops: .

Vendar smo vseeno dosegli naš cilj in prejeli medaljo za udeležbo. :laola

Trdno smo odločeni, da drugo leto popravimo naš rezultat in da če bo šlo tako kot danes do Orel in naprej brez problema, bomo v cilju veliko prej :D .

Jutri sledi regeneracijski iztek v Šmarjeških toplicah :--
 ales.berce
Na kratko in 10x poudariti: za 28 km : ob taki temperaturi zraka 2x premalo vodnih postaj !!!!!!!!!!!Večina nas je čisto dehidrirala in to že po tisti ravnini proti Bizoviku oziroma od Polja preden gre pot v hrib od cerkvice. :twisted:
Ostalo super.
:drink :drink :drink :drink :drink :drink H20 !!!!
Uporabniški avatar
 grb
ales.berce napisal/-a:Na kratko in 10x poudariti: za 28 km : ob taki temperaturi zraka 2x premalo vodnih postaj !!!!!!!!!!!Večina nas je čisto dehidrirala in to že po tisti ravnini proti Bizoviku oziroma od Polja preden gre pot v hrib od cerkvice. :twisted:
Ostalo super.
:drink :drink :drink :drink :drink :drink H20 !!!!

Ja zato se jaz vedno drzim starega dobrega srbskega (se mi zdi) pregovora, "Uzdaj se use i u svoje kljuse" in vedno trogam s seboj se flasko vode, da lahko pijem kjer meni pase, v uradnih "Bifejih" pa samo malo dotankam. Pa se marsikateri sotrpin mi je potem hvalezen :-)
Uporabniški avatar
 vencelj
Classix napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Neuradni rezultati so seveda že: http://www.pohod.si/.
Diplome si pa ne morem natisniti (ali pa ne znam :roll: ).

Spodaj na Simobilovi (sponzorski) strani je polje kamor vpišeš štartno številko, nato klik na išči, odpre se nova stran kjer je zopet čisto spodaj napisana sestava ekipe, njen čas...klik na natisni diplomo, open file. Pokaže se diploma. Mislim, da bi moralo iti.
LP
Matjaž

Ja itak :oops: . Hvala, Matjaž. Dost sm "čukast", da tega nism vidu...Operacija uspela :D .

Z današnjim tekom sem zelo zadovoljen. Hvala sotekačema za odlično družbo in dober tempo.
Pripomba na označenost proge čez Golovec je na mestu, tam tek postane orijentacijski.
Na analizo nisem šel ampak sem namesto izteka skočil še na Sv. Primoža...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tradicionalne trojke so vedno nekaj posebnega.

Hvala Oranžnemu_slonu in Dannae za današnje druženje na progi.
Sam nisem bil ravno zabaven, saj me je mučila alergija (something in the air -
nekaj v zraku)in sem težko dihal po ravnem, pulz pa je letel v nebo
in sem zato vso energijo vlagal v svoj tek.
V gozdu je bilo bolje, potem pa zopet isto.
Po moji zaslugi smo za malenkost presegli svoj časovni plan teka.
No, sem doživel kako je biti najšibkejši člen.
Vseeno je bilo lepo, Oranžnega_Slona šale in Dannaein polet (je vlekla skoraj
vso progo)so mi pomagali da sem zdržal do konca. Se mi zdi, da sem zadnjih
20 km tekel na svoje izkušnje.

Analiza v družbi TF-jevcev in drugih tekačev je bila uspešna. Tako pri Zlati ladijci, kot nadaljevanje pri Fokulusu.
 nana
Sončka napisal/-a:Hojla! Nana in Loni, hvala za vse: organizacijo in super družbo, kar se mene tiče smo se imele odlično. Sem pa danes spet začutila koleno, pa nisem hotla jamrat...

Da ne bo zvenelo... saj sem ti rekla... šparaj koleno :wink:

Tudi jaz sem se imela res fino v družbi Sončke in Loni. Kar se vode tiče, meni je letos ni manjkalo... Tista vodna postaja pod klancem je zares prav prišla. Ker je lansko leto ni bilo, bi rekla, da se je organizator potrudil prisluhnit in verjamem, da bo naslednje leto še bolje :D

Na trojke bom še šla :)
Uporabniški avatar
 riba
Moj prvi tek trojk na 12km je bil prva liga. Nobenih pripomb nad organizacijo.
Proga tudi super. Čeprav mi klančki ne dišijo smo z zmernim tempom pritekli
do vrha.. od tam naprej še samo užitek (celo moji sotekačici sem izgubila nekje odzadaj :roll: ). Ujele so me nekje na asfaltu cca 2 km pred ciljem. Skratka vse super. Mojci pa še
posebno pohvalo za njeno prvo tekmo in sploh prvih 12 km :clap: . Katji pa hvala za družbo.
Pridemo spet :juhuhu:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA