Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 olson
Andrej prišel v vodstvo :clap: pa tudi njegovi ženi Darji gre zelo dobro"vsaka čest jima pa tudi vsem ostalim,ki še vstrajajo res super ste. :juhuhu:
Kamniški metador že z 19-mi vzponi in še cca 4 ure do konca,moja napoved se uresničuje,Andrej 3x kaljen :),Šavs odstopil z 15 vzponi,Darja neverjetno že z 12 vzponi, REKORD bo skoraj 100% padu, Andrej bo podru sam svojega :),Drugo leto se bo tekma imenovala tek na Sv.Andreja in Primoža :)............gooooooooo Andrej!!Zadnje ure so najtežje,če je kdo v bližini naj ga gre malo vzpodbujati,jaz grem žal postavljati progo za jutrišno dirko in žal ne morem.Kako je z zdravkotom ne vem,ker sem govoril samo po telefonu z organizatorej,upam da še grize!!!!lp iz Sv.Primoža!!
Uporabniški avatar
 Cveto
Ja res se je izkazalo, da je Vavpek stari maček te preizkušnje!
Taktično je vse kontroliral, ter vedaj vodi, spodaj je vpisal številko 19 ob 12:15
Tako da svaka mu čast!
Ivan Šavs je žal tudi odstopil, zadnni vpis spodaj okoli 7:15 15krat
Drugo mesto ima trenutno Miro Rižonja.
Če pa sem prav videl, pa med ženskami vodi Darja Vavpetič
 klas
Hodil z Vaupkom nekaj časa...vse ima popolnoma pod kontrolo - sebe in konkurenco, Bravo :clap: Padel bo rekord, če vmes že ni!
Srečal tudi Darjo, tudi ona razturava in ima vse pod kontrolo, sebe, Vaupka in konkurenco :D
Res super akcija na Primožu. Razturavajo še Miro, Zvone, Zdravko...želijo postati polnoletni (=18 vzponov :D ).
Dobro vzdušje nad Stahovico, še je čas, da se pridružite. Čestitam vsem!
:cast1: vsem, ki ste vztrajno nabirali vzpone in spuste na SV. Primoža! :clap: :clap:

klas napisal/-a:Dobro vzdušje nad Stahovico, še je čas, da se pridružite.

Sem po trojkah pohitel v Stahovico, pozdravit in vzpodbujat prijatelje, pa na en netekmovalen vzpon.

LP, vencelj
22 vzponov, kaj to pomeni.Prvič, da si več kot 24 ur brez spanca,kjer se hodi po bližnicah je pot dolga 3,2 - 3,3 km in še spust je skupaj krog cca 6,5 km in če zračunamo 22x6.5=143 km in od tega kar 71,5 km spusta.Kakšen tekmovalec moraš biti, da premagaš vse to.Glava mora biti 24 ur 100% na progi oz tekmi,hrana in pijača oz vitamini in minerali poštimani ( andrejev B vitamin),kondicijsko,psihično in fizično pripravljen do max, izkušnje z večurnimi tekmami in vse to Andrej ima.Andrej, res vse čestitke za ta dosežek, če ga bo kdo popravil si to ti sam!!! :laola
Slika
Mi duša ni dala miru, da se še enkrat ne podam v Stahovico med prijatelje :D

Opravil sem še dva vzpona, dal malo soli ženski zmagovalki Marjeti in pozdravil vse, ki so še hiteli po progi.

Čestitke pa seveda Andreju za 1 mesto, MirotuR za 2 in ZdravkuC za 3. Vrla Štajerca bosta morala 2 januarja 2010 gaziti po snegu po zaslužena priznanja :wink:

Tudi JanJan in Zvone sta se odlično držala, pa Darja in še bi lahko našteval. Vsem lahko le :cast: :cast: :cast:

Vsem želim dobro regeneracijo,
Marjan
 klas
22 vzponov !!!

KAJ SI NOR - PA TO NE MORŠ VERJET !! :cast: Andrej to je vesoljski rezultat. Iz srca ti čestitam, pa tudi Darji in vsem borcem.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA