Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
Ob prebiranju cvalentinovega posta se človek kar zamisli, s kašnimi napori in samo preseganji so se spoprijemali kar vsi tekmovalci po vrsti.. Vsaka vam čast, resnično ste asi. Seveda pa še posebne čestitke štajerskim asom! :clap:

Se mi zdi, da bo tam naslednje leto kar gužva :D
Uf kaj naj rečem kdor koli se je podal na to progo je moral resnično tečti sanjsko od prvega do zadnjega 24urni teki so poglavje zase.
24ur imeti glavo na pravem mestu, 24 ur nič spanca 24ur teka NOROOOOOO!
Upam da se kaj kmalu vidimo na kaki tekmi, do takrat pa bomo pridno nadaljevali s treningi :( :P !
Vsi ste heroji!
Lahkoten korak vam želim še naprej!
Uporabniški avatar
 tae
Meni se pa fino zdi, da skoraj vse osebe, ki se omenjajo v tej temi POZNAM. Z zmagovalcem Andrejem sva bila celo v četrtek skupaj na kamniškem štadionu (verjetno njegov zadnji trening pred neverjetno zmago). Vsem čestitke. Kje so sploh meje človeških zmožnosti ?
Bravo !!!!! :clap:

Čestitke prav vsem, še posebno pa Andreju in Marjeti. :laola
Za prvega vemo, koliko vzponov je naredil, kaj pa ostali (Miro, Zdravko, Darja, ....)? Ima mogoče kdo kakšne podatke ...?

Hvala že vnaprej.

Lp
Simona
Nazadnje spremenil Simona T, dne 09 Maj 2009, 21:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Res nepozabno. Veliko se lahko naučimo tudi iz te tekme. Najhitrejši šo zaključili pred koncem tekme - predčasno.
Res posebno navdušenje čutim nad zmagovalcem, ki je suvereno obvladal celotno situacijo, najbolj pa sebe. Postavlja se mi vprašanje, kaj to Darja kuha, a recepta ni izdala.
Iskreno povedano, po prvih šestih krogih v šestih urah sem se spraševal, če ni tega že zadosti, čeprav je bila komaj četrtina časa za nami. 24 ur res ni malo.
Spoštovanje vsakomur, ki je v seriji naredil nekaj krogov.
Klapa na strani organizatorja je bila enkratna. Cvalenti je zrihtal izven pričakovanega še palačinke ob 5h zjutraj. Organizacija je klapala. Če bi odpravili par malenkostnih napak, bi bilo preveč kičasto.
Štajerci smo veseli rezultatov.
Toliko iz Presslahkonoč :D
Ja čestitam spoštovani ultraši, mal me je sram, ker mi je ta dogodek ušel iz spomina, če ne bi se po trojkah sigurno obrnil v te konce in prišel spodbujat prekaljene ase, še posebno pa Darjo in Marjeto, ki sta dokazali iz kakšnega testa sta.
Čestitke res prav vsem udeležencem in seveda tudi organitatorjem za uspešno izpeljano tekmo. :laola
Uporabniški avatar
 olson
Vsaka čast Andro jest sploh nism dvomu da neb izbolšal svoj rekord ampak da si tok potolkel svoje konkurente pa res nism verjel.Mislm da bo tale rekord kr nekaj časa ostal v tvoji lasti,če ga ne boš seveda sam spet izbolšal.Mi Olsoni smo zelo ponosni nate,ker smo tvoji ožji dobri prijatelji.Vse čestitke tudi tebi Darja in seveda vsem ostalim.Sej bi še kej napisal pa se mi mudi v Ptuj na triatlon.Se vidmo v prvi priliki pa bomo pol kakšno rekli.
lp OLSON :cast1: :beer:
Vsaka čast :laola
Ko misliš, da si v dveh letih prebral na TF že vse, kar se ultra in gorskih tekov tiče...pa te preseneti tole. Brez besed sem. Vsaka vam Čast :!:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni udeleženci Sv. Primoža in ostali forumaši!

Najprej čestitke vsem, ki ste se preizkusili na tej prelepi poti Sv.primoža, predvsem pa tistim, ki ste vztrajali do konca. V veselje in čast ( in velik užitek) mi je bio druženje z vami in sodelovanje na preizkusu. Hvala tudi organizatorjem na odlični organizaciji ( poskrbeli so tudi za idealne vremenske pogoje).

1. Andrej - 22 vzponov (in Darja 16 vzponov ) sta itak iz "drugega planeta" (nedosegljivi)

Imenitno se je odrezala "mariborska naveza":

2. MiroR - 19 vzponov
3. ZdravkoC - 18 vzponov
4. Jan-jan - 18 vzponov
5. Zvone -17 vzponov

Seveda, ne smemo pozabiti tudi vse ostale in upam, da bodo rezultati (in fotke) kmalu.

Hitro "regeneracijo" in lep nedeljski dan vsem! Zvone
Bravo vsem!!
:laola
(za štajerca se mi je pa tudi zdelo, da se ne bosta vozila tako daleč samo za "balaton trening"..) :clap:
Uporabniški avatar
 Darja
Ej, 1000 x hvala vsem, za čestitke in podporo :heart ! Najini vtisi so trenutno še vedno v stanju kurjega futra, vsekakor pa poročilo sledi.
Bilo je NORO fajn!!!!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA