Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 miroR
Nimam več kaj dosti za dodati,res enkratna organizacija :clap: ,idealni vremenski
pogoji,super družba.Še enkrat čestitam zmagovalcu Andreju,ki je taktično najbolj
prerazporedil moči,postavil nov mejnik glede vzponov,ki ga bo zelo težko podreti.V čast
mi je bilo,da sva skupaj opravila nekaj vzponov,malo pokomentirala o raznih stvareh in
tako si tako krajšala čas.Po pojem mnenju so favoriti imeli prehud začetni tempo.Sam
sem prva dva vzpona opravil v 30 min,spust pa v 20 min.Nato sem spremenil taktiko in
upočasnil,ker tekma traja 24 ur,ne pa samo par ur.Čestitke prav tako vsem udeležencem
za izjemne rezultate.

:lauf:
Moji predhodniki so napisali praktično vse. Glede na to, da na Primožu še nisem bil nikoli in konfiguracije terena nisem poznal, sem kar dobro zastavil razporeditev moči. Prehiter sem bil prva dva kroga, ko sem na spustu ujel Mira in Marjana, kar je pomenilo, da moram upočasniti, kajti dirka je trajala 24 ur in tega se je bilo potrebno zavedati na začetku.
Zbrala se nas je kar prava pisana množica, ki se je točno ob 17.h zapodila svojim dogodivščinam naproti. Po polnoči se je "cesta" izpraznila, ob jutranjem svitu, pa so se ob žvrgoletju ptic pojavili ponovno domači matadorji, ki so si ponoči malo napolnili baterije. Tako se je nadaljevalo ponavljanje vaje, dokler je posameznik imel volje in energije.
Moji vtisi s prireditve so prijetni, organizacija na nivoju, pogrešal sem edino tisti tapravi :wc: , kljub temu pa sem se z malo posebne tehnike (boleče noge press) zmogel znebiti odvečnega balasta. Na tako dolgi poti vsak gram šteje :D.
Družba odlična, kako je lahko v družbi Štajerskih ultrašev (Miro, ZdravkoC, Zvone) sploh drugače, spoznal nekaj novih obrazov (Darja, Stojan,...)
Na koncu nisem bil več razpoložen na čakanje razglasitve rezultatov in sem predčasno odšel :oops: ker pot do doma je bila še dolga :driver: .
Čestitke Marjeti in Andreju za zmago, kakor tudi vsem ostalim udeležencem, ki ste 24 ur vztrajali na trasi (le koliko nas je bilo :?: ) in tudi vsem drugim vztrajnim udeležencem, ki ste tako in drugače doprinesli, da je prireditev lepo uspela.
Še kratka statistika z Garmina: 117,6km v22h51min, 18X gor/dol. Lep izziv za naslednje leto.
Evo, pišem že lahko! Sej v bistvu niti ne vem, kaj izmed vsega dogajanja bi bilo bolj pomembno omeniti. Precej čustev je bilo vpletenih in mnogo razmišljanj in iskanj ter končnih odločitev, ki že v naslednjem krogu niso bila več končna. Mogoče le novo spoznanje. Mogoče! Definitivno pa še ena enkratna ekskurzija v tem lajfu iz katere bom črpal in v kateri bom iskal. Želim si pa vendarle, da nisem potoval pregloboko, in da nadaljevanje sezone ne bo le »dust in the wind« ter bolečina globoko v meni.
Andrej, legenda stara! Ena sama poezija te je bila! Mislm, res. Prav užitek te je bilo srečevati in bodriti. Lahko bi rekel, da kot pero, ki ga je odneslo indijanskemu poglavarju z glave in je odjadralo, jadralo, gor in dol….na vrh! In tvoja super izjava, pri mojem zadnjem, 15.spustu, na Vegradu, ko si pribil:« Zdej pa ovinek!« :shock: Solit se pejt, veja skrivljena, grčasta!!!
Bilo je okrog 12.30h in uro kasneje sem ugotovil, da tudi, če grem še enkrat gor, bom tam tudi ostal ali pa staknil kaj trajnega :? . Dovolj, gremo domov in nobenega drugič! Spust s Primoža mi je vedno bil majčkeno, adijo. Trdo, kot je napisal Marjan. Tolk trdo, da postane neverjetno daleč!
Veliko smo pred in med tekmo omenjali Šavsa. Še ena, legenda stara! Ivan je potipal, spoznal teren in verjetno bo v »Območje Vavpetič« vstopil spet kdaj drugič ter šavsnil nekoliko drugače. Šavs je še vedno Šavs!
Marjeti namenim globok priklon ter Darji in ostalim pogumnim ženskam eno veliko spoštovanje. Morale bi se videti, ko ste bile z jutranjim soncem obsijane! :D
»Orlovmu« Perotu čestitam za simpatično in toplo organizacijo ter postrežbo. Če bi želel več, bi se že zmišljeval. No, pol bi pa fotr Brane (občasno vonBranegen, ko naredi kaj, res izjemnega?!) rekel, da čigav, da vendar sem… :nono:
Cvalentijev Tomaž, s palačinkami ob sončnem vzhodu si postavil jagodo, sej vsi vemo, kam. Hvala! :cast:
Iskreno čestitam vsem ostalim sotekmovalcem, ki smo si tolikoX rekli »živjo«, »Oj«, »dobr jutr«, »kva je pol«, »dej,dej«! Bolj domiselnih dovtipov ne bom omenjal, ker so bili verjetno domiselni le za nas.
Za konec pa še nekaj, kar me še posebej osrečuje, ker vem, da se odločam pravilno: Tanja, Brane, Miha, Saš, Mare, Roxi, Martin-Jelen, Katja in Nace , Andrej by Juhej, Bill & Katja in Uroš. Tenks, prjatli moji. Sej se vam ne sanja, kolk je bilo lepo čez cel dan z vami!!

Ker je bil dogodek lep in so bili ljudje tako prijazni ter je bolečina še kar velika, sem napisal več. Zdej grem pa pogledat, če je še kej juhe ostal…..

Se vidmo k se zagledamo :wink:
ISKRENE ČESTITKE ANDREJU ZA IZREDEN DOSEŽEK.

SPLOH NISEM DVOMIL, DA REKORD NE BI PADEL.

NA TEKMO ŽAL NISEM MOGEL PRITI, TERMIN NI ČISTO PRAVI, JE KDO ŽE RAZMIŠLJAL, DA BI GA MINIMALNO SPREMENILI ZARADI TROJK?

UPAM, DA SE VIDIMO DRUGO LETO....UROŠ IZ NAKLA
zvone napisal/-a:1. Andrej - 22 vzponov (in Darja 16 vzponov ) sta itak iz "drugega planeta" (nedosegljivi)

Imenitno se je odrezala "mariborska naveza":

2. MiroR - 19 vzponov
3. ZdravkoC - 18 vzponov
4. Jan-jan - 18 vzponov
5. Zvone -17 vzponov

Seveda, ne smemo pozabiti tudi vse ostale in upam, da bodo rezultati (in fotke) kmalu.

Hitro "regeneracijo" in lep nedeljski dan vsem! Zvone

"Štajerska naveza", čestitam vam za izjemnno izvedbo. :clap:
Ko prebiram vtise vseh vas, ki ste se lotili te neverjetne preizkušnje,
mi postaja vse bolj jasno, da se vam bom naslednjič pridružil.
Pa čeprav se dogodek pokriva z 'žico'.
LP Peter
:cast:
Bravo vsem :!: :!:
Upam, da se vam (predvsem Jethrotu, Štajercem in Vavpkoma) ni preveč kolcalo! Smo vas ob sopihanju na trojkah z Nto in Mihom opravljali, kakšni carji ste!!!
:laola
Tudi iz moje strani en velik bravo in :cast: :cast: vsem sodelujočim predvsem pa našim štajerskim norcem ki so spet "ftrgali" ketno :) :) .

Lp :)
Uporabniški avatar
 miroR
No,pa smo sv.Primoža pospravili pod streho.Danes sva skupaj z ZdravkomC opravila še
9 km regeneracijski tek.Sedaj je potrebna čim hitrejša regeneracija,saj naju v soboto
čaka nova tekma.ZdravkoC gre na maraton v Radence,sam pa se odpravljam v sosednjo
Avstrijo ( Vogau ) na 12 urni tek.Počasi analiziram včerajšno tekmo,ki mi je v celoti
uspela.

:lauf:
vencelj napisal/-a: Ne vem, kako bo zneslo vse tisto, kar je v planu za naprej

Malo za res - me je veslilo, da si se oglasil po trojkah na Sv. Primožu in z nami naridil en vzpon.
Malo za hec - glede plana za naprej - če verjameš vase, je že eden, ki verjame ... če ne, ti ostane samo še eno upanje in še to je v tvoji glavi, čuj :D
Hvala vsem za čestitke.Res lepo je bilo deliti noč in dan z vami.Prav zanimivo bi bilo prešteti vse te pozdrave,ki smo si jih izmenjali.Hvala Jocotu za spremstvo,Marjanu za požirek soli vsem,ki ste me bodrili na poti.Bilo je lepo in na koncu tudi težko.Ko sem tekmo končala sem bila tako zanič ,da sem samo še to razmišljala kako do avta.A včeraj je bilo že vse drugače že razmišljam v novih podvigih.Hvala organizatorju.Iskrene čestitke Andreju in vsem udeležencem. Lep pozdrav Marjeta
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA