Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 milkec
Če je bila edina sprememba tisti del makadamske ceste s potjo PST-jem bi rekel, da je razlika ni večja od 200m. Ker ima tudi makadamska cesta 2 večji serpetini. Vendarle pa 200m lahko pomeni tudi okoli 1 minute pri končnem času (sploh ker je po cesti mnogo lažje teči v istem tempu kot po serpetinastem PST-ju).
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

A ima kdo podatek kolk je visincev na 28 km?
Uporabniški avatar
 Štefan
Sploh nisem opazil, da bi bla daljša proga kot lani, saj sem tekel več kot minuto boljše kot lani.Tudi mi še nismo za staro kramo, hvala sotekmovalcema, ki sta me urno priganjala, to se je tudi v cilju poznalo, da smo bili drugi absolutno. :--
Vsako leto neke spremembe, prijavni prostor, okrepčila na cilju, še varnostniki niso vedeli kam naj gremo po prihodu v cilj.
Vprašanje za organizatorje:
Glede na to, da praznujemo dan zmage, osvoboditev Ljubljane in še kaj, ali je primerno za tako priložnost deliti majice ČRNE barve?
Uporabniški avatar
 zupanraj
Ob žici sem tekel že vsaj dvajset krat, a ta tek je vedno znova nekaj posebnega.Tu se ne teče samo za sebe, ampak tudi za prijatelja in še kaj več.
Zame je bil tek tako kot vedno tudi letos vzorno organiziran.Hvala Timingu in vsem ostalim,ki so sodelovali pri organizaciji.Tudi tisti "gospod",ki nam je v najožjem jarku
sredi gozda na pot postavil traktor ni mogel pokvariti splošnega vtisa,saj so vzpodbude pohodnikov in ostalih navijačev izničile njegovo hudobijo. :--
Uporabniški avatar
 IRA
riba napisal/-a:Moj prvi tek trojk na 12km je bil prva liga. Nobenih pripomb nad organizacijo.
Proga tudi super. Čeprav mi klančki ne dišijo smo z zmernim tempom pritekli
do vrha.. od tam naprej še samo užitek (celo moji sotekačici sem izgubila nekje odzadaj :roll: ). Ujele so me nekje na asfaltu cca 2 km pred ciljem. Skratka vse super. Mojci pa še
posebno pohvalo za njeno prvo tekmo in sploh prvih 12 km :clap: . Katji pa hvala za družbo.
Pridemo spet :juhuhu:

Packe, nič se niste javle, da pridete :(
Bi šli vsaj na kofi skup ... c c c ... primorke nevzgojene :--
Uporabniški avatar
 Koci
Četrtič na Teku trojk vedno v družbi sina in njegovega prijatelja. Neto čas zame kar v redu (brutto 1:06:..)
Dobra organizacija, sploh za takšno množico tekačev. Okrepčevalnico na cilju bi si želel najti, pa mi je ni uspelo kljub trudu in iskanju v množici. Škoda da je ni bilo tam kot vsako leto :x :!:
Uporabniški avatar
 Biz
Okrepčevalnica je bila pred stolnico, takoj čez tromostovje, tam kjer se je dalo dobiti številke. Že zjutraj so tam lupili banane in pomaranče, a niste vidli? :?
Uporabniški avatar
 še1PR
Trojke so zame poseben tek. Zaradi njih sem se pustila sploh prepričati za tek... (hja, ni moj najbolj priljubljeni šport). Letos sem prvič sprobala "tadouge". Meni je bilo važno, da pridemo v cilj, tako sta bila Nta in Mih zame odlična družba. :heart Upam, da me naslednje leto spet vzameta s sabo :!:

Hvala za huronsko navijanje pred ciljem! :TF) Carski ste!
Analiza pa klasično: :laola
 spela*
Karamela napisal/-a:Letos moj prvi tek po poškodbi.V zadovoljstvo mi je bilo teči z Matejo in Špelo.

Tudi meni je bilo lepo teči z vama. :clap:
Bravo, ker si kljub poškodbi stiskala zobe in se nisi nič pritoževala - upam, da tvoj gleženj ni utrpel kakšnih dodatnih poškodb. :?:
Tebi in Mateji hvala za družbo. Matejini sestri hvala za majico (mi je prav všeč, pa še na poti so nas, tudi ko nismo tekle čisto skupaj, zaradi njih prepoznavali kot trojko :D ).
Jaz sem prav uživala. :D
Uporabniški avatar
 bobr
Evo še moj kratek komentar. Prišli, odtelki/odhodili :), zmagali :lol:
In kot se mi je zdelo da se bo zgodilo je naju z Lauferjem miciM skoraj vlekla do cilja :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
No, jaz sem tudi preživela :oops: . Dve ekipi polžkov sta tekli bolj kot ne skupaj. Tempo na začetku kar tam pri 6.00 :twisted: . Pa še sonce je žgalo. Še dobro, da so klanci malo ustavili tempo in da je bila senčka prisotna. Jaz sem seveda capljala na repu in nekaj časa mi je družbo delala Ksenija, na koncu pa Mojculja. No, ko smo prišli zopet na ravnino, so očitno polžki nekje pobrali vlago (zame je ni nič ostalo :? ) in pričeli divjati kot podmazani. In jaz sem morala tudi teči kot zmešana. Kje hudirja sem jim je jemalo, da so spet imeli tempo tam 6.00, pa še to po tistem kilometru, ko je bil tempo 5.37 :shock: (pa ne po klancu navzdol :!: ). Zadnjih 300 metrov pa 5.15 :juhuhu: . Očitno še imam rezerve, samo prava družba jih zna spraviti na plano :laola .
Bilo je lepo, srečala veliko znanih obrazov, družba super, tudi na analizi. Hm, baje je prihodnje leto ena ekipa polžkov na ta dolgi :lol: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA