Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 petka
Saso202 napisal/-a:pozdrav tudi iz moje strani. res smo malo zanemarili to temo, pa tudi teke ob nedeljah. Zanima me ali vas je večina za to da bi tek prestavili ob nedeljah na 9:00??? kaksna bi bila udelezba??
Lp,
Saso P.

Kaj pa tek to nedeljo?
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:V sredo jaz ob 19.-ih ne morem, ker je Bogdan popoldan v službi.

:wink:

:--( . Pa naslednjo sredo, če bo tvoj varuška :D . 20.5. pa jaz ne morem, sem v Avstriji.
Uporabniški avatar
 lenči
petka napisal/-a:
Saso202 napisal/-a:pozdrav tudi iz moje strani. res smo malo zanemarili to temo, pa tudi teke ob nedeljah. Zanima me ali vas je večina za to da bi tek prestavili ob nedeljah na 9:00??? kaksna bi bila udelezba??
Lp,
Saso P.

Kaj pa tek to nedeljo?

Hm, po teku trojk v soboto ne vem, kako bom sposobna še kaj :?
Uporabniški avatar
 nini32
najprej vas vse prav lepo podravljam.

kar nekam tiho ste. verjetno vsi pridno trenirate. :D no, tudi jaz pridno tečem, razen takrat, ko ne smem (zaradi prepovedi zdravnika). se pa redni tek in nekaj vaj, že pozna. :wink:
kot berem, je tek okoli "šamrjaka" uspel. le zakaj nebi? udeležba pa je bila, vse prej kot slaba. čestitke organizatorju :clap: in udeležencem, seveda. :laola

še :?: : koliko kilometrov je krog čez viseči most. če štartaš pri splavarju, mimo špice, čez viseči most, skozi mestni park in čez most (laško) in zaključiš spet pri splavarju?

lp, nini
Uporabniški avatar
 tosalifi
nini32 napisal/-a:najprej vas vse prav lepo podravljam.

še :?: : koliko kilometrov je krog čez viseči most. če štartaš pri splavarju, mimo špice, čez viseči most, skozi mestni park in čez most (laško) in zaključiš spet pri splavarju?

lp, nini

Dobrih 8,9 km. Sicer pa je več načinov kako si lahko izmeriš razdaljo. Eden od enostavnih je, če imaš naložen TIS (izbereš ortofoto karto v legendi in merilec razdalje).

LP
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:najprej vas vse prav lepo podravljam.
lp, nini

Ali pa uporabi mapmyrun, tudi vse pokaže :D
Sedaj bo pa treba iti enkrat na en skupen tek :wink: . DM se bliža :clap:
Uporabniški avatar
 nini32
[quote="lenči"]Da vem malo planirati. Kako kaj kaže za sredo ob 19.00? :?: Čisto sama tudi ne bi rada tekla :-(( . Ker pa so v soboto trojke, tudi hudega tempa ravno ne, en krog ob Savinji bi bil idealen :juhuhu: .[/quote]

ojla.

sem včeraj tekla, ampak šele po 20 uri. in jezna kot sam hudir :evil: . če bi bilo odvisno od mene, bi te poklicala in se dogovorila za tek s teboj, za enga na izi. tako pa ni šlo :--( . sem te imela v mislih.

držim pesti za trojke.

lp
Uporabniški avatar
 lenči
Nini, pa drugič, tudi ob 20.00 lahko :D , samo prej mi ne znese, ne pridem iz Ljubljane :?
Uporabniški avatar
 nini32
[quote="lenči"][quote="nini32"]najprej vas [b]vse [/b]prav lepo podravljam.
lp, nini[/quote]
Ali pa uporabi mapmyrun, tudi vse pokaže :D
Sedaj bo pa treba iti enkrat na en skupen tek :wink: . DM se bliža :clap:[/quote]

hvala. mi neki ne gre skupaj. včeraj sem ta krog naredila v 54 minutah. ko pa preračunam v km/min., pa se mi zdi počasi. sem imela fantastičen občutek, da sem hitra polžka. :lol:

ja. skupen tek lenči, pred DMom. naslednji teden te imam v planu. v sredo. ampak nič ne obljubim, ker je višja sila (služba) tuki.
soboto grem v radence. 10km. me en mau črviči. :mrgreen:

lp
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:hvala. mi neki ne gre skupaj. včeraj sem ta krog naredila v 54 minutah. ko pa preračunam v km/min., pa se mi zdi počasi. sem imela fantastičen občutek, da sem hitra polžka. :lol:
ja. skupen tek lenči, pred DMom. naslednji teden te imam v planu. v sredo. ampak nič ne obljubim, ker je višja sila (služba) tuki.
soboto grem v radence. 10km. me en mau črviči. :mrgreen:
lp

Zmenjeni :wink: . Greva potem 10km za test. Pri meni itak Sovica pokaže razdaljo :D
Za Radence pa se ne sekiraj, malo te mora črvičiti, mene je tudi lansko leto. Lepo počasi in kot ponavadi, pa si itak že zmagala :clap: .
 katrca
kolikor vem, je ta krog 6 km in nekaj malega. Jaz ga pretečem v 50 minutah, sem pa ga že nekoč ( pred zimo ) že v 40 tih. Pa bo že bolje, važna je volja.
 Saso202
v nedeljo sem sel tect.. sicer semprisel pred spico ob 10:10 pa ni bilo nobenega. zdaj ali ste sli ze prej ali pa sem bil res edini :?:
Uporabniški avatar
 nini32
celjani spimo globok zimski spanec. tako kaže. :twisted: kar se tiče udeležbe na TF. 8)

no, v soboto grem na svojo prvo tekmo. v radence na 10 km. ker imam zadnje čase med tekom pogosto težave s prebavnimi motnjami, me zanima, kaj naj jem, da me med tekmo, ne bo tiščalo se ve kam :oops: . "nič" ne pride v upoštev, ker rada zajtrkujem. pa še dolga pot me čaka. zjutraj zgodaj vstanem, da se s kolegicami opravimo na kraj zločina. za vaše izkušnje prosim.

lenči v sredo velja. uro pa še po telefonu uskladiva. načeloma pa po 19 uri, na izi, da ne bom preutrujena. :D

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:celjani spimo globok zimski spanec. tako kaže. :twisted: kar se tiče udeležbe na TF. 8)
lenči v sredo velja. uro pa še po telefonu uskladiva. načeloma pa po 19 uri, na izi, da ne bom preutrujena. :D
lp, nini

Nini, dogovorjeno, lepo na izi, tudi mene čaka v soboto polovička v Radencih :)
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA