prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 BOŠTI
Pri uri Suunto x3hr mi je že drugič "počil" pas, prvič je zdržal 1 leto in so mi ga zamenjali, drugič pa po treh mesecih. Enostavno se odlepi elektroda in povezava je prekinjena.Pas sem normalno uporabljal, sušil na sobni temperaturi, zakrivljenega na zkrivljenega na zotraj, tako kot leži ob telesu (tako so mi svetovali na servisu). Ali obstaja kak drug pas, ki je kompatibilen s to uro ? Kakšne so vaše izkušnje?.
 Suunto
Pas za HR vam zamenjamo v podjetju Planet sport v Trzinu. Kadar pas ni v uporabi, predlagam, da ga hranite zvitega navznoter. Tako je tudi v originalnem pakiranju. Lahko se namreč zgodi, da je pas izpostavljen nekoliko višji temperaturi (npr. na soncu) in se potem plastični del zvije navzven. To je razlog, da elektrode odstopijo.
Uporabniški avatar
 IČA
Meni pa dostikrat kaže samo polovični puls, npr. namesto 140 kaže 70, sicer je to samo na momente ampak potem povprečni puls ni pravilen podatek. Vzrok ni v bateriji ne na uri in ne na pasu.
 Suunto
Tudi to zna biti problem v pasu! Dostavite uro in pas v Planet sport.
IČA napisal/-a:Meni pa dostikrat kaže samo polovični puls, npr. namesto 140 kaže 70, sicer je to samo na momente ampak potem povprečni puls ni pravilen podatek. Vzrok ni v bateriji ne na uri in ne na pasu.
Uporabniški avatar
 garni
daks napisal/-a:Jaz sem nekaj casa (ko mi je moj crknil) tekel s polarjevim in dela brez problema ;)

Kako hudiča ti je uspelo, da sta bila kompatibilna??? Sam sem poskušal pa mi kljub večkratnim poskusom ni uspelo. Prav tako pa sem poskusil nato "združiti" tudi uro in nov pas suunta, pa prav tako ni uspelo. Sicer pa na uri T3.

P.S.: Ja, sem večkrat poskusil z funkcijo "pair HrBelt" pa mi ni uspelo.
 Suunto
Pri X3hr pas ni kodiran zato jo je možno uporabljati z Polarjevim pasom. T3 ima kodiran pas in to ni mogoče. Je pa pri T3 postopek uparjanja malo bolj zahteven saj je potrebno slediti vsem korakom. Tule lahko najdete posnetek združevanja pasu in ure: http://www.suunto.com/suunto/Worlds/mai ... ID=i3.fY0b

V kolikor vam ne uspe se lahko oglasite v Planet sportu.

lp

garni napisal/-a:
daks napisal/-a:Jaz sem nekaj casa (ko mi je moj crknil) tekel s polarjevim in dela brez problema ;)

Kako hudiča ti je uspelo, da sta bila kompatibilna??? Sam sem poskušal pa mi kljub večkratnim poskusom ni uspelo. Prav tako pa sem poskusil nato "združiti" tudi uro in nov pas suunta, pa prav tako ni uspelo. Sicer pa na uri T3.

P.S.: Ja, sem večkrat poskusil z funkcijo "pair HrBelt" pa mi ni uspelo.
Uporabniški avatar
 Loni
Meni je pri T3 uspelo v 7. poskusu :D (nov pas). Ko sem to počela prvič, je šlo brez problema.
Aja, pa hvala Planet sportu, zadeva je bila tiktak urejena.
 stealth117
Suunto napisal/-a:Tudi to zna biti problem v pasu! Dostavite uro in pas v Planet sport.

Menjate tudi pas na uri? Material je namreč tako slab, da se praktično celoten drobi in razpada.
 Suunto
Pas lahko zamenjate v trgovini Sten time v ljubljanskem BTC, hala A. Lahko pa pas kupite v kateri od športnih trgovin in ga zamenjate sami. To bo najceneje.
stealth117 napisal/-a:
Suunto napisal/-a:Tudi to zna biti problem v pasu! Dostavite uro in pas v Planet sport.

Menjate tudi pas na uri? Material je namreč tako slab, da se praktično celoten drobi in razpada.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA