Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Darja
Če napišem vse kar se mi podi po glavi, me bo Ero vrgel s foruma, Andrej pa iz hiše :argue: .
Skratka, tekma vredna sleherene minute na hribu, Štajerci ena sam čista zabava :lol: , njihove grožnje z na drevo zvezanim Andrejem (naj ga že kdo ustavi!!!) in mučenjem (uboge mene, seveda) s katerim bi se dokopali do skrivnosti glede Andrejeve prehrane, nešteto pozdravov, spodbudnih besed, znanih obrazov, ki so prišli vzpodbujat tekmovalce, Tomaževe palačinke ob svitu, Peter, Dare, Dušan, ženske in dekleta, ki opravijo po 10 in več vzponov vmes pa še kaj postorijo doma, Sonja, ki mi je na koncu dihala za ovratnik in seveda Marjeta z žensko zmago. O moških tekmovalcih ne bom izgubljala besed, njihovi dosežki govorijo sami zase :clap: , od ponosa ob Andrejevi zmagi, bi me pa itak kmalu razneslo :heart .
Kakor mi ponoči ni in ni steklo (polna luna ni moj element), sem bila po sončnem vzhodu kot nova in po moje sem namesto kolcanja dobila vso pozitivno energijo v pete, potem je pa letelo kar samo od sebe.
Še enkrat hvala vsem, ki ste prišli na Primoža (Bojč, Glumac + žena, Olsoni, Udovč, Janez, Ema, Mirko + žena...o pismo, sigurno sem vas še pozabila) in hvala vsem, ki ste navijali za tekmovalce.
Posrečeno je bilo vprašanje enega malčka (kakih 5 let), ki je spraševal svoja starša, zakaj vendar hodimo gor in dol :shock: . Sta modro počakala, da nismo bili več v slišni bližini in šele potem razložila otroku, kako je s to rečjo :? .
Utrgano ali ne, strašno prijetno 24-in še malo-urno druženje s preprosto, ampak učinkovito organizacijo. HVALA!!!!
Prijeten teden vsem, Darja
Darja napisal/-a: ...Štajerci ena sam čista zabava :lol: , ...

:cmok: fajn je bilo, hvala @Darja
in upravičeno si ponosna ... na svoje kuharske mojstrovine :--
Drugo leto bomo mi vzeli svojo mamo zraven, pa nam bo žgance kuhala :mrgreen:
Ti pa kar mej svojega Vaupeka, saj smo vidli na cilju, čuj, nisi se mogla skrit :clap:

Slika
Je kdo meril porabo kalorij. Pujsek nam sigurno ni vrnil vseh :wink:

Čestitke tudi zanmarku in seveda Sonji (bi jo že prej omenil :D , pa nisem vedel imena).

lp
Marjan

p.s. Štajerci so zato lepi, ker jih je slikal profesionalni fotograf :lol: :--
marjan napisal/-a:Je kdo meril porabo kalorij. Pujsek nam sigurno ni vrnil vseh :wink:

p.s. Štajerci so zato lepi, ker jih je slikal profesionalni fotograf :lol: :--

Ja Marjan, Photoshop dela čudeže, sicer pa smo se "ta lepi" postavili naprej :), tako da potem z obdelavo slike ni bilo veliko dela.

Meni je Garmin nameril nekaj manj kot 9000 kalorij minusa, je pa to bolj približna vrednost.
marjan napisal/-a:Je kdo meril porabo kalorij...
Štajerci so zato lepi, ker ...

Tudi meni je nameril Garmin blizu 9000 cal
Za profesionalno držo za fotoaparatom se ti pa v imenu vseh
štirih zahvaljujem. Janija sem sicer malo porihtal v fotošopu
drugač je pa dobro uspelo :D

Tudi mene zanima, kako bo kaj z objavo rezultatov :?:

Pa še to - Darjo naprošam, da od dobrih gospodov, ki so fotkali in
filmali, zrihta eno verzijo teh posnetkov za nas, da si razmnožimo.
:clap: (ta smeško prosi in ne ploska, kot to kdo mogoče misli)
:clap: :clap: :clap:

BRAVO VSI IN VSEM :laola

Ja tale Primož nam je dal mislt, velik se nas je podil po poteh in stranpoteh, čeprav utrujeni in izmučeni smo se vedno znova podali iz vznožja proti vrhu in obratno, vsa prehitevanja in srečevanja je spremljal pozdrav in dobra vzpodbudna misel. To je tisto kar privlači ljudi in jih naredi človeške. :?: :wink:

Seveda je stvar tekmovalne narave, o tem so napisali že moji predhodniki, pa vseeno , zmagovalec je vsak ki se je podal na pot, 10 letni fant je zmogel zavidljivih 6 vzponov, možakar ki je imel namen samo 2 krat gor, pa je moral še tretjič ker je pač mislil da bo razglasitev rezultatov pri vratarnici Calcita, dekleta matere in žene, ki so hodile domov kuhat južno in se vračale pod Primoža, da dokončajo ultra preizkušnjo. :clap:
Na teh straneh, se je ugibalo o rekordu in možnih favoritih, rezultat je znan :clap: vsak izmed nas pa ve kako težko je dosegljiv.

Že dolgo se nisem tako razpisal, pa naj mi bo tokrat dovoljeno tudi to da nisem uporabljal nobenih imen, ker vseh pač ne poznam, in bi komu naredil krivico, kajti kot sem že zapisal VSI SMO ZMAGOVALCI :clap:

Hvala organizatorju se vidimo 2010 :cast:

Lp Bojan
Uporabniški avatar
 Darja
Zdravko, vsekakor se bom potrudila, mislim, da za filmani material ne bo težav. Kot mi je pa pred začetkom tekme omenil Markuš (oče), bo slike možno naročiti pri njem, po kakšni ceni pa žal ne vem. Svojih pa še nisem uspela spravit na računalnik, ko bom, ti jih pa takoj pošljem. Potem se pa le razmnožujte :D.
Gorski kozel, nam boš ti pomagal priti do informacije glede slik?
BRAVO VSEM - ČESTITKE za ta enkraten podvig...Jaz sem prezadovoljna s svojim rezultatom (16x), še danes ne dojamem da mi je ratalo... Polna luna je imela svojo moč, potem pa volja in želja po še več in več, pa seveda enkratna spodbuda Gregorja-šele pred enim mesecem sem ga začela dražit, da more to probat in evo več kot presegel svoj cilj..Občutek po tekmi pa fenomenalen... Močna konkurenca- z Darjo sva se lovile in končno na koncu le ujele ena drugo :D hvala pa za spodbudo in nasvete na progi (počitek na klopci mi je dal novo energijo za zadnje tri rundice)..
Uporabniški avatar
 Darja
Oj, Sonček16, lepo, da si se oglasila. Najino (do)prehitevanje na Primožu je bilo res prava vzpodbuda. Jaz verjetno ne bi šla še 16. runde, če mi ne bi bila ti za petami, ker sem imela tako potihem v planu le 15 vzponov. Ampak od viška ne boli glava (samo noge).
Sicer pa imam naslednjo izjavo za javnost:
Klical me je Andrej (Jeglič), to je tisti možakar, ki nas je s kamero lovil po Primožu in prijazno sporoča, da pri njem vsak, ki želi, lahko dobi DVD s filmom o dogajanju na tekmi in seveda po njej. Pokličete ga lahko na GSM: 041/ 876-365, moram napisati še to, da DVD-je poklanja pa še za :toast: bo z veseljem dal, če si boste vzeli čas za klepet.
Zdravko, če želiš, ti DVD prinesem v nedeljo na treking.
Andrej, HVALA!!!! :cast:
Darja napisal/-a:Zdravko, vsekakor se bom potrudila, mislim, da za filmani material ne bo težav. Kot mi je pa pred začetkom tekme omenil Markuš (oče), bo slike možno naročiti pri njem, po kakšni ceni pa žal ne vem. Svojih pa še nisem uspela spravit na računalnik, ko bom, ti jih pa takoj pošljem. Potem se pa le razmnožujte :D.
Gorski kozel, nam boš ti pomagal priti do informacije glede slik?

Za slike pokličite na 040 698 830. Slike so po 2 eur.
LP
 VikiM
Živjo!

Najprej bi še enkrat čestital zmagovalcu Andreju in tudi Darji, za neverjeten rezultat. Vesel sem, da vaju poznam in da sem bil "zraven" pri tem rekordu. Bravo fantastično, sicer sem stavil na Andreja, toda to kar je dosegel je znastvena fantastika za nas navadne smrtnike. Ob tej priliki bi čestital vsem, ki so se udeleželi pohoda, tudi navijačem, posebno pa Petru, ki nam je cel dan in noč stregel čaj itd. Pohvala tudi Darkotu za vse kar je storil za to tekmo. Hvala tudi Andreju za CD, kjer je lepo dokumentiral celo zgodbo. Slike se bodo videt na Primožu že ta vikend, upam, pa da jih bom dal lahko tudi na forum.
LP Viki
 VikiM
Živjo!

Še nekaj slik za pokušino!

IMG_0129.jpg
IMG_0129.jpg (146.14 KiB) Pogledano 5385 krat

IMG_0199.jpg
IMG_0199.jpg (224.14 KiB) Pogledano 5386 krat

IMG_0240.jpg
IMG_0240.jpg (166.08 KiB) Pogledano 5388 krat

LP Viki!
Uporabniški avatar
 Darja
Viki, hvala tebi za vso dobro voljo, smeh in fotke, še dobro, da nisi "prilepil" tiste "sendvič" variante z Daretom, ha, ha. Upam, da se srečamo kaj prej, kot na podelitvi 2. januarja naslednje leto. Če ne, naj pa kar Žiži Mravljica da za eno :toast:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA