Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
MihaPR napisal/-a:Moja želja je na polovički pod 1:15

:o :o :shock:
Ah, vse bomo še preživeli in doživeli, le tega ne, da bi jaz dobila zlato kolajno v Radencih. Zato napovedujem samo prihod na štart in potencialno tudi v cilj. Kaj več pa že težko rečem ... zdaj, ko se mi je Maša odpovedala ... šmrk :(
Jaz bom pa poizkušal loviti Venceljna in Uroša. :) No vsaj prvi krog. Letošnjo sezono sem sicer začel zgodaj a sem zeloooooo počasen. Dosežek bo vse kar bo manj kot 3h 45min. :)
vojkoturek napisal/-a:Moj cilj na polovički je 1h 22min.

Aha...ti štartaš 10 minut pred mano...torej če prideva skupaj v cilj, sem svoj rezultat od lani popravil za cca 10 minut. Ekola...moja napoved...10K... 1:11:45 neto.

LP
Matjaž
Upam, da bom preživel, drugače pa ciljam na dolgi trening in 3:59:59 kar niti ne bo tako težko saj bom imel odličnega zajca oz. "tempomahera". Trenutno ko gledam vremensko napoved za soboto se mi smeji do uh saj piše dež in 15-17 stopinj http://www.pro-vreme.net/index.php?id=2001&m=4&d=5 :wink: , vem pa, da so ti naši vremenarji kot naši poitiki :? :? in se do sobote še lahko ogromno spremeni in udari vročina do +30....potem pa smo pečeni....dobesedno :? .

Lp :)
Sicer je moja želja bila, da bi v Radencih naskakoval 2 uri, pa še odličnega "tempomahera" bi lahko imel zraven, a sem po nedeljskem treningu spoznal,da je to zame še vedno utopija. Torej ostaja izboljšanje lanskega časa torej pod 2:12.

vreme bo že primerno, če pa bo Vreme pa bomo videli :wink:
Desetka:

2006: 41.50
2007: 43.40
2008: se nisem udeležil (boljše da ne :) )

Očiten padec navzdol! :) Letos pa sem dokaj dobro pripravljen, tako da bom poizkušal doseči rezultat pod 40.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA