prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Bilo mi je čudovitooooooo, še pridem :laola
Nekaj novih obrazov se nam je pridružilo, nekaj nickov je dobilo obraze, srečala stare prijatelje.
Fotke so pa tukaj
http://picasaweb.google.com/alenka131/KRoznik12052009#

IRA hvala za sladko pogostitev in veliko uspeha in zadovoljstva na novi poti :clap: .
Loni in Pajo, hvala za družbo na progi, prijetno smo se naklepetali, se še priporočam.
Hvala vsem za krasno družbo, imela sem se super fino fajn.
Zares lepo vas je bilo videt ... tako nove kot stare, se nas je kar nekaj nabralo.
Pogrešala sem seveda mojo sotekačico mojculjo, ki se je doma pridno učila :clap:

lenči ... hvala za tvoj camelbag (sem ga kr pozabila dol dat), preizkušnja uspela, tako, da če kje ugledate kakšno ugodno varianto - se priporočam!
Hvala tudi za Monti knjigo :oops: :lol:

maci hvala za prijetno družbo in klepet med tekom ...
Vedno jo vidim samo tako na "mimogrede" sedaj pa sva končno spet malo počvekali ... hvala za vse ideje in nasvete ... sem kar srkala znanje in izkušnje od nje ... no pa na momente me je tut sapa dajala ... pa sem raje poslušala kot govorila :--
Malo mi je šlo težko, se vidi, da sem včeraj bezljala po domačem kraju :twisted:

Glede pogostitve pa ...
Hvala vsem za lepe želje ... se mi pa zdi, da jih je kar veliko pobegnilo in preskočilo pogostitev. Upam, da niso mislili, da se zanalašč odmikamo in nosimo stvari lenči v avto ... brez zamere ... namenjeno je bilo vsem in vsakomur.

Upam, da ni izgledalo da kaj skrivamo in mečemo pod mizo - sam za nas :-- :mrgreen:

Skratka ...
... pridem še! :D

Lp
Prišel sem z namenom da odtečem dva kroga, pa nisva bila usklajena z Davidom, on je odtekel enega pred Krožnikom, jaz pa enega po Krožniku.
Na srečo :D je mimo pritekel Pero Macuh in razkazal sem mu naš lepi Rožnik.

Ko sem končal drugi krog je bila analiza :drink še v teku.

lp Yogo
Se vidi, da so dnevi toplejši, saj nas je na K-Rožniku iz tedna v teden več :clap:
Družba kot vedno odlična. Na startu vedno več čvekamo in še dobro, da se sploh kdo spomni, da moramo tudi tečt :lol: Je pa res, da so pogovori in izmenjava izkušenj (tekaških), vedno zelo zanimivi in koristni - vsaj zame.

Lp
  • 1
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA