Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Po mojem bi bilo bolje, da trojke ne štejejo, saj zadeva ni odvisna le od naju.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:Po mojem bi bilo bolje, da trojke ne štejejo, saj zadeva ni odvisna le od naju.

Ja, res je, no, upam, da se bova srečala en teden prej na Drenovem griču :lol: , če pa ne, pa seveda v "slavnih" Radencih :D...
Uporabniški avatar
 tae
Lani si me na Drenovem griču prvič premagal, zato bo tudi letos tu tvoja psihološka prednost.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:Lani si me na Drenovem griču prvič premagal, zato bo tudi letos tu tvoja psihološka prednost.

Letos verjetno psihološka prednost ne bo dovolj, da te prehitim... :nono: :bum:

Lp! :wink:
Le 2 skupni tekmi sva imela do sedaj letos, dodatni 2 (Novo mesto in Drenov grič) sta bili sprva v planu, vendar so tebi načrte prekrižali drugi dejavniki. Radenci bo 3. Podobno, kot sem omenil v stavnici, bom še tu. Ne vem, če je še smiselno tu javno pisati najina interna medsebojna "šopirjenja". Ti povej svoje mnenje, po mojem pa bo bolje, da po Radencih nadaljujeva z najinimi bitkami le še zasebno.
Ja, res verjetno ni tema zanimiva :(, ker imava premalo skupnih tekem, če pa so že je vsaj letos razlika med nama (pre)velika :roll:, pa tudi v prihodnje bom verjetno manjkal na kar nekaj mojih vsakoletnih tekmah (sicer natančno ne vem še kako in kaj, vendar se mi je za vikende nabralo kar dosti obveznosti oziroma dopustov...), tako, da je najbolje, da za letos "javno" zaključiva zadevo in ti ob tej priložnosti čestitam za zmago v letu 2009 :clap: :cast: :cast1:, ker letos si resnično boljši od mene... :? :evil:
Seveda, se pa lahko še vedno pomeriva zasebno na kakšni tekmi, pa da vidim, če bom letos še kaj napredoval in vsaj zmanjšal zaostanek za tabo...
Se vidiva v soboto, pa bova še kakšno rekla na avtobusu... :argue:

Lp! :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA