področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 5rca
Loni napisal/-a:Ko bodo imeli pa še od New Balance kiklce, bodo pa sploh numero uno

trenutno imajo samo najkijeve :cry: pa še te samo v velikosti za slončke :roll:
Uporabniški avatar
 Loni
5rca napisal/-a:
Loni napisal/-a:Ko bodo imeli pa še od New Balance kiklce, bodo pa sploh numero uno

trenutno imajo samo najkijeve :cry: pa še te samo v velikosti za slončke :roll:

5rca, glede na to, da sem (bila in sem še vedno) dobro obveščena o zalogah :D , sem probala tudi za mojo zadnjo plat primerno cifro, takoj ko so jih dobili, samo je za moj okus tale najki zadevščina malo prekratka.

Morda pa bi morala rečt maci, naj volančke gor prišije, super ideja
Uporabniški avatar
 pajo
TS sem pustil kar veliko € dobil omenjeni popust... Poslovalnica na Čopovi - brez pripomb City sem pa že omenil. Usmiljeni brat je dobro napisal - surovine dol cene pri nas pa gor. Haloo? Tukaj nekaj ne štima - nekdo ustvarja lepe dobičke a ne? Pač kupujem tam kjer mi cena in kvaliteta odgovarja. Bolj se bo trebba boriti za kupce ni kaj. Nisem se odpovedal nakupov v TS daleč od tega naj bodo konkurečni pa bo.
 Nataša
meni je pa kupovanje preko spleta najboljša varianta. Superge imam vedno isti model in jih iščem samo še glede na ceno (torej jih naročam iz ZDA), pri cunjah pa tudi približno vem, kakšno velikost rabim (ravnokar sem nekaj naročila na Wigglu). Še tevic za tamalo nisem vzela pri TS, ker sem jih drugje dobila s 30 % popusta (v Sloveniji).

Skratka, dragi TS, majčkeno bolj se bo treba potrudit. Kupci nismo (več) idioti in tudi o razmerjih med nabavno in prodajno ceno se marsikaj šušlja.

Zelo pa me moti predvsem spletna trgovina http://www.superge.si, ki je en navaden obup :!: Nepregledna, že leta in leta enaka. Brez možnosti plačila s kreditno kartico. In nikoli, ampak res NIKOLI ne bi kupila oblačila, ki je narisano :roll:
Uporabniški avatar
 IČA
Do 10% razlike v ceni se še lahko tolerira nakup v fizični trgovini napram ugodnejšim spletnim varijantam. Verjetno nikomur ne bo tako strašno žal odšteti tistih cca. 10€ več za copat, ki ga lahko pred nakupom poskusiš na nogi, mogoče si deležen še kakšnega prijaznega svetovanja, mogoče imaš malo boljši občutek v primeru morebitnih menjav in reklamacij...Za kaj več pa dragi moji raje pošljem naročilo v UK.

Morate se zavedati, da v kriznih časih ljudje najprej skenslajo stvari, ki niso nujno potrebne in veliki stroški za rekreacijo so ena izmed takih stvari. Zase vem, da ne bom kupoval manj, bom pa kupoval ceneje.
 zappa
TS Čopovo imam še vedno v čislih, imam same dobre izkušnje z njimi in sem v preteklih 4-5 letih ničkoliko stvari že nakupil pri njih (sam in familija in znanci, ki sem jih tja pošiljal) in to ne samo laufarske stvari, laufarske pa itak v glavnem izključno samo pri njih. In do nedavnega sploh nisem primerjal s cenami drugod. In sigurno bom tudi še kupoval pri njih. Ampak ko razlike enkrat postanejo 30, 40% in podobno proti spletnim cenam vključno s stroški (v tujini), pa postane moteče...
Uporabniški avatar
 garač
usmiljeni_brat napisal/-a:Nihče ni nikomur nič dolžan. Vsak se sam odloči kje bo kupoval. Cene, ki jih je TS predstavil danes so vredne razmisleka o nakupu domače robe v luči garancije, tiste izpred dveh dni, pa so enormne v primerjavi s tistimi iz Anglije. Na trgu je treba preživet in treba je bit konkurenčen. Jaz bom gotovo kupil tako, da bom za enak izdelek zapravil čim manj. Kdo bo koga sponzoriral me prav veliko ne zanima. Če superge.si omogočajo prenose angleške lige na šport tv me ne zanima kaj dosti. Gotovo so ocenili, da jim to koristi.
Dejstvo je, da je čas recesije, da se surovine cenijo, da je cena nafte padla za dve tretjini v enem letu, polna cena superg v Sloveniji pa se je dvignila vsaj za 15 evrov. Zakaj že?

To je lepo napisano! :clap:
Zame je moteče le to, da imajo naši trgovci previsoke marže...z izgovori, da se vse draži...in posledično tudi cene...in to v času recesije :roll: ? In potem...AKCIJA...neverjetni popusti...celo 50%...do 70% in od kje so tej procenti :roll: ...vsak, ki ima končan vsaj vrtec ve, da je to od marže, kar pomeni, da bi bili naši trgovci lahko konkurenčnejši...samo....tralalala :D
Sam sem začel kupovati dražje izdelke tako(nad cca 50 ojrov), da izdelek vidim in preizkusim v naših trgovinah...nato po internetu najdem najugodnejšega ponudnika...razlike so neverjetne in verjamte...pri vsaj dveh izdelkih je tretji "brezplačen"... :wink:
 eggy
Ojla!

No, tole je pa moja izkušnja s TS Čopova:

Do sedaj sem imela vedno dobro izkušnjo, tokrat pa.... Dogodilo se je kakšen mesec nazaj, tuhtala sem, ali naj kaj napišem ali ne.

Prišla sem v spodnje nadstropje trgovine. Čeden, lepo zagoret prodajalec se je pogovarjal s kupko - domnveno samo pogovarjal. Ni bilo videti, da bi kaj kupila, kar je sicer zelo lepo, ampak jaz sem med tem vsaj 10 min kruzala gor in dol po trgovini, upala, da se bova srečala z očmi, kajti rabila sem njegovo pomoč. Prišla sem po nove superge. Z menoj je bila moja sestra, ki se je čakanja že skoraj naveličala, se začela razgledovat po tekaških majicah in jih pričela pomerjat. Zgovorni prodajalec se za to ni dal motiti, pogovarjal se je naprej, kot da sva dve meglici. Vleka sem na ušesa.....resna tema pogovora je bila: če povzamem..... zakaj so črnci hitrejši tekači.

In končno.....bili sva opaženi. Pa ne zato, ker bi naju prodajalec opazil, ampak ker je sogovornica odšla. Oooooo, ne morem verjet, lahko povem, kaj bi rada. Pa se je začelo... rabim superge za pronatorje. Našteje mi dva modela....a kaj ko enega nimajo....ga sploh ne bodo imeli, ga za jesen tudi ne bodo naročili. Na srečo drugega imajo. Poiskusim, a se mi zdi premajhen. Vsi "resni" tekači pa vemo, da morajo biti superge za tek dovolj velike, če ne......so samo za v omaro. Pa se začne prepričevanje, da so mi superge dovolj velike, ampak....ej...jaz bi ene večje probala..... Potem se odločim in povprašam še za že preizkušene mizunke (mimogrede...vsaj 3 leta zapored jih že gulim....ne ene, vsako leto druge....kupljene v TS Čopova). Razlika neprimerna, samo potrditev, da mi je ponujen Adidasov model premajhen (okolo 150€...by the way). A kaj...ko se izkaže, da večje številke nimajo in .... OK, kupila bom mizunke, pa še znižane so.....malo po 100€ bo treba odšete.

Zdaj pa do blagajene. Aha, rada bi kupila še torbico za mp3, moja stara je že dodobra zdelana. Nevešča prodajalka, deluje mi kot kakšna študentka, ki je prvi dan na praksi, mi začne kazat modele. Pa jo vprašam, kje je odprtina za slušalke. Me začudene pogleda in.... njeno zagato je opazil "šef" za blagajno, ki cinično odgovori: to je za ključe. Imamo za iPOD, za mp3......pa tega nima noben več. OK sem si rekla, pa nič, bom že kje našla. Moja sestra se nato spomni, da bi kupila še kakšne tekaške nogavičke, tiste....čisto kratke. Z mlado prodajalko se sprehodimo do stojala in strmimo v stojalo. Hmmmmm, a veste, da tega nimamo. Ne morem verjet....nimajo tekaških nogavičk. Pa nič...bova že našli kje drugje.

Pa najin nakup: Stojiva pred blagajno. Prodajalcu omenim, da sem članica TF. On pa samovšečno.....to je že na razprodaji. In še doda, se mi prav smešno zdi, da to sprašujete, saj je vendar jasno, da se popust nikoli ne seštevajo (mimpogrede: včeraj zvečer sem poslušala reklame po TV: za Spar.....danes veljajo popusti tudi za stvari, ki so že v akciji....toliko v vednost prevzetnemu prodajalcu). Kupila sem superge. Imam jih. Zdaj pa še majčka od sestre. Na to pa gre popust, a ne? In odgovor prodajalca: A mate kartico? Hmmmm....kakšno kartico. In spet ciničen nasmešek. Od marca naprej so kartice. Morate si jo sprintati in potem.....se ne spomnim kako mi je razložil. Skušam ga prepričat, da sem že dolgoletna članica TF in da mi popust vendar le priprada. Tokrat se uda. Iz predala potegne oguljeno, natrgano kartico, ki se zdi, kot da res pripada TF. Žal za to nisem vedela. Dobili sva 10% popust. Wow.....

Nauk prodajalcem TS Čopova: Kupec je kralj!¨Kupujem s svojim denarjem, zato imam povsem legalno pravico povprašat za najbolj ugodno ceno. Cinizem odbija. Za stranke se je treba borit, je čas recesije.

Vsaj za nekaj časa bom TS Čopova obšla. Športnih trgovin je veliko in..... kar rabim, bom že našla. Za 10% popusta se bom pa zdilala...verjetno povsod.

LP
eggy
Uporabniški avatar
 Pina
ojla....kok je zdej s tem popustom v tomas sportu če si član TF-ja?
Sam rečeš da si član in ti dajo popust? Ali preverjajo to članstvo? Ker potem bi se lahko vsak kupec izdajal za člana, če ne bi preverjali.
 eggy
Jah...to sem mislila tudi jaz in do mojega predzadnjega obiska TS Čopova je bilo tako.

Ob zadnjem obisku pa me je prodajalec začudeno pogledal češ..... a nimate kartice???

Torej...obstojajo neke kartice, do katere nimam pojma, kako prideš. Na podlagi te kartice dobiš 10% popust.

lp, eggy

PS: meni je "kartico" prodajalec vročil kot "tolažbo" ob zadnjem obisku v trgovini

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA