Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
tae napisal/-a:
Džony napisal/-a:Desetka:

Letos pa sem dokaj dobro pripravljen, tako da bom poizkušal doseči rezultat pod 40.

Letos nas bo pa očitno dosti iz foruma z enako željo. Jaz vem vsaj za naslednje:
poleg tebe Džony in mene še
- Obivankenobi
- Inot
- Kovit
- MatjazV
- Dimci
- Klatež (če se ni hecal :D )
in morda sem še koga spustil.

He, he,... :mrgreen:
Klatež, ali ta tvoj nasmešek pomeni, da boš raje spet v vlogi fotografa ali se boš podal v svojo disciplino ?
Vreme napisal/-a:
lenči napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Sicer je moja želja bila, da bi v Radencih naskakoval 2 uri, pa še odličnega "tempomahera" bi lahko imel zraven, a sem po nedeljskem treningu spoznal,da je to zame še vedno utopija. Torej ostaja izboljšanje lanskega časa torej pod 2:12.
vreme bo že primerno, če pa bo Vreme pa bomo videli :wink:

Hm, se mi zdi da sem odkrila zajčka, če bo vreme za Vreme :wink:

Lenči mi bo v čast ;)

Ne vem, ne vem, tole vreme me čisto ubija Slika , se bojim, da bo Vreme prehitro izginilo iz vidnega polja :oops: Slika
Dobro vprašanje! Glede na to, da po tritedenskem prisilnem počitku zdaj dva tedna tečem, nimam pojma :? . Tam okrog 26 min. če bodo vse okoliščine štimale. Upam, da nisem preveč optimistična.
Ravnokar sem se vrnil iz Radenec. Moja srečna številka je 1413 (s čipom), v paketu pa sem še dobil majico s sponzorji, obesek za ključe za okrog vratu z kapuco v primeru dežja, gvaranin napitek (9ml/vzorec) in dve vodi (0,75 in 0,5L). Peljal sem se tudi z avtom en 21km krog, kar je trajalo slabih 30 minut (po pravilih). Ceste so slabe zato pazite na poškodbe. :mrgreen: Pa vso srečo jutri, ker bo to doooolga pot. :D
No tudi jaz sem bil danes v Radencih (2x :oops: ) in tako kot Medicius odpeljal večino kroga. Opozoril bi vas predvsem na predel ko pridemo do Tišine kajti potekajo dela na cesti in je le ta kot da bi jo s traktorom preoral (ne ni gramoza asfalt je v takem stanju).
Sicer pa dragi moji jutri je praznik teka, ki bo kljub recesihi to tudi ostal saj je v naših glavah ni! Torej dan ko se bomo spet srečali, obujali spomine na prejšnja druženja in teke ter se dogovarjali za bodoče.
Vsem skupaj bi rad zaželel DOBER TEK, tako po cesti kot kasneje za mizo, uživajte, ne pretiravajte, smejte se nakljub bolečinam, ki bodo (verjetno) prišle, kajti na kocu bomo vsi ZMAGOVALCI in del ene velike DRUŽINE, ki se iz leta v leto veča.

Lepo in mirno noč vam želim!
Lp

Uroš
Še malo pa grem...na maraton v Radence....desetič...vedno na najdaljši razdalji...od 3.08 do 4.10.
In...vedno težek...vedno lep...vedno velika podpora lokalnih prebivalcev...vedno si rečem-nikoli več...in vedno pridem spet.

Vsem tekačem,na različnih razdaljah želim prijeten in uspešen tek....se vidimo.
Dragi tekaški prijatelji in znanci, vidim, da je ogromno pozitivne energije in smisla za humor, torej bo jutri enkratno.
:TF)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA