prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Laufer
Poglej kje imajo novo verzijo 405 CX, ki ima v kompletu tudi dodatni pašček za roko, ki je naj bi bil krajši.
Je pa zadeva zato malo dražja :?
 plezovalc
Zdravo!
Mene pa zanima če je razlika med forerunnerjem 405 in 405 HR samo merilec SU? Ali lahko kupim 405 in dokupim trak za merjenje SU in stvar deluje? V hervisu je zanimiva akcija...
Hvala in lp!
m
 luzr
plezovalc napisal/-a:Zdravo!
Mene pa zanima če je razlika med forerunnerjem 405 in 405 HR samo merilec SU? Ali lahko kupim 405 in dokupim trak za merjenje SU in stvar deluje? V hervisu je zanimiva akcija...
Hvala in lp!
m

Ravno v pasu je razlika. Lahko dokupiš.

A tudi lauferjev predlog o nakupu 405 cx je zanimiv.
Uporabniški avatar
 izzardly
nena_r napisal/-a:OK, diskriminacija!! Kaj punce sploh uporabljajo??? Groza!! :? Seveda bi tudi jaz zadevo imela, ker šteje kilometre in je kompatibilna z dodatkom tudi za kolo... Obstaja kaj drugega, primernega za ta dva športa, ali pa vsaj za tek, pri katerem šteje kilometre in ti ni za sabo potrebno vleči še zadevo, ki je velika kot moja teniska :mrgreen: (drobne punce pač imamo običajno tudi majhne noge... :wink: ) Kak predlog? Kakršenkoli??

Ne bi rada smetila po temi, ampak take funkcionalne ure kot je FR 405 za ženska zapestja res težko najdemo. Zdi se mi, da zna bit tale Polar manjši, nisem pa preverila v živo:
http://www.agp-pro.si/polar/FT60/FT60-G1.htm Tudi jaz nosim veliko grdo črno moško uro :? ker me zanima malo več kot le koliko kalorij naj bi pokurila med aktivnostjo.

LP
Uporabniški avatar
 klatez
Nov firmware update za FR 405 (v. 2.50):
https://buy.garmin.com/shop/store/fr405update.jsp

Changes made from version 2.40 to 2.50:

* There will be two updates sent to your watch. The first update will improve the reliability of software transfers from ANT Agent. The second update includes the changes listed below for software version 2.40. The first update will take 2-3 minutes, and the second update will take 10-15 minutes. ANT Agent will automatically start the second update after the first one is finished.

Changes made from version 2.30 to 2.40:

* Added Venezuela and Australia-Lord Howe Island time zones.
* Fixed problem where Daylight Saving Time setting could get set back to default when switching between Time1 and Time2.
* Display 100 locations instead of 50 in the list of locations to go to since 100 locations can be saved.
* Fixed possible lockup issue that could occur when creating a lap.
* Fixed problem where course goal time incorrectly included paused time.
* Updated translations.
Uporabniški avatar
 raines
Zdravo,

ker ste toliko govorili o teh vaših igračah, sem se tudi sam odločil da si jo omislim. Imam pa sedaj en velik problem. Ne vem po kakšnem slučaju mi je uspelo izgubiti cd preden sem ga instaliral na pc. Na Garminu-slo so mi rekli da ni na njem nič takega kar nebi dobil na netu. Jaz sem gledal na net in ravno za to uro nisem našel nič. A mi lahko prosim nekdo pomaga?

hvala, lp
Uporabniški avatar
 pementos
Zdravo,

danes sem bil na Maratonu Alpe, kjer mi je moj Forerunner 405 pokazal vsaj dvomljive meritve. Sicer gre za višino, ker mi pomeril 3000 metrov višinske razlike. Uradnoo naj bi šlo za okrog 2000 metrov. Nekaj takega se mi je zgodilo prejšnji teden v Tivolju. Takrat je šlo za 1200 višinske razlike, kar dvomim. A ima nekdo podobna izkušnja?

Hvala.
 anzec
To je normalno, ni pa prav. Fora je v tem da višina niha tudi če si na mestu in če hodiš po ravnem. To nihanje je posledica tega, ker višino računa iz satelitov in ne z barometrom. Napaka pa pride zaradi tega, ker ko hodiš po ravnem malo niha in zabeleži nekaj višinske razlike, prav tako je tudi z nihanjem v manjši klanec (npr če se vzpenjaš, zabeleži da greš mal dol pa velik gor, pa spet mal dol pa velik gor). Pač to nihanje da tist pripitek pri višini. Ampak napačno je samo to računanje višine, drugo deluje super. Če pa se malo znajdeš in greš v nek klanec, pa pogledaš na začetku na kateri višini si (cca +-20m) pa na koncu, pa vidiš kolk si naredil višinske. Če je pa bolj razgiban teren pa pogledaš doma na grafu.

lp, anze
Uporabniški avatar
 klatez
Pementos mislim, da smo o tem že velikokrat pisali. Tudi v tej temi...
Razlog ti je napisal že predhodnik.
Za kolikor toliko točne višince uporabi program SportTracks s pluginom za korekcijo višincev.
Uporabniški avatar
 pementos
klatez napisal/-a:Pementos mislim, da smo o tem že velikokrat pisali. Tudi v tej temi...
Razlog ti je napisal že predhodnik.
Za kolikor toliko točne višince uporabi program SportTracks s pluginom za korekcijo višincev.

priznam, da nisem prebral cele teme. Zdaj pa bom.

Hvala obema.
Ramon.
Uporabniški avatar
 Dari1
Imam težave z Garmin Connectom, ne pokaže mi dejavnosti in ne morem delati poročil, npr po datumu (tedensko...), traja že dva dni, ostalo je ok. Se priporočam za kakšen namig, hvala!
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA