Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 whitto
Hojla,

ravnokar sem bral (hvala za namig, Staša) komentarje na poročilo o KG desetki. :cry:
Verjetno vas je precej tistih TF-ovcev, ki ste bili lani na teku ob Bohinjskem jezeru, pa me zanima, kako vam je bila všeč lanskoletna prireditev. Verjemite, rad bi videl, da bi se v Bohinju počutili kar se le da dobro! :laola
Verjamem, da je to mogoče, čeprav je mojA napisala, da
mojA napisal/-a:Od Gorenjcev enostavno ni za pričakovati radodarnost, kaj češ.

Upam, da mojA pride v nedeljo v Bohinj in da bo lahko popravila vtis :oops: . Mogoče se spomnite, da so bili lani časi malo narobe, za letos se trudim, da temu NE BO več tako. Do nedelje ni več veliko časa, zato pa vas še enkrat prosim, da me opomnite na stvari, ki jih moramo v primerjavi s prejšnjim letom izboljšati.

Naj še omenim to, da vas je letos predprijavo izpolnilo že čez 70, kar se mi zdi lepo, kar tako naprej! :D

Lep pozdrav iz Bohinja,
Whitto
Uporabniški avatar
 whitto
Se na nekaj sem pozabil, kar pripomore k boljšemu vtisu:
v soboto napovedujejo vremenarji Slika, v nedeljo pa Slika.
Upajmo, da vsaj za nedeljo drži!
LP
Uporabniški avatar
 mojcej77
Evo, tkole je. Zdej so za šiht na morju začopatili še mene!!!
Bohinj je še vedno v igri, ni pa čist ziher.
Če pridemo, pridemo trije (Alja lovi zadnje trenutke za učenje, ker bo imela dol bolj malo časa, v četrtek ma pa izpit in bo šibala v lj in nazaj), Tool, Uroš (un iz kam.b.) in jaz.
Da nas ne bi kdo preveč pogrešu al pa da ne bi koga skrbelo, če nas ne bo. K smo tok obljubljal, da pridemo. Še prjavli smo se. Ampak sej, mogoče bo pa še zneslo... :D
Je pa zihr, da gremo dol vsaj dvakrat laufat, čeprav ti delo vzame ves čas. Bomo že.
lp,

m
Uporabniški avatar
 GaGa
Jaz sem se pa dokončno odločila, da v nedeljo počivam. Na včerajšnjem teku, so se mi stari žulji še bolj zagnojili, naredilo pa se mi je tud nekaj novih direktno čez kost pod palcem (kljub goram obližev).
V glavnem, zaenkrat še ne morem obut superg. Sej se mažem z bivacynom ... tko da bom do Trsta že kot nova. :D

Lepo se imejte, pa čim več sončka vam želim!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA