prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 riba
Kakšni so plani za ta teden? Gremo jutri Bertoki - Škofije????
Meni bi odgovarjalo okrog 17.30, pa da vidimo, kako prenašam vročino :roll: :?:
Uporabniški avatar
 Arabo
Bolj sem zainteresiran za tek danes zvečer, in sicer bi tekel malo več oz. dlje, ker zvečer nimam posebih obveznosti in lahko podaljšam.

Jutri pa bi raje opravil lažji trening na Bonifiki.
Uporabniški avatar
 Arabo
Jaz sem danes tekel iz Izole do Škofij in nazaj (nekaj več kot 30 km).

@ riba

Za jutri se lahko zmenimo, a bi raje tekel malo bolj zgodaj, ob 17.30, če se strinjaš. In sicer katerokoli progo.
Uporabniški avatar
 Arabo
Uf, kakšna vročina danes popoldan. Normalen tek skoraj nemogoč (pri meni tudi zaradi utrujenosti, pri ribi pa tudi zaradi pavziranja).

Kljub temu sva odtekla (delno tudi hitro prehodila ta najbolj sončne in pregrete dele proge) od Bertokov do Škofij in nazaj (skrajšana varianta).

Posledično je bil tudi tempo prav penzionerski. Ugotavljala sva, da je bo treba pričeti z zgodnjimi jutranjimi teki. Športne aktivnosti pa razširiti še na druge športe kot so kolesarstvo (danes jih je bilo polno), rolanje, plavanje,... Ustrezno tudi nekoliko skrajšati kilometrino oziroma dolžino posameznih tekov ter mogoče teči večkrat dnevno (zjutraj-zvečer).

Vsekakor bomo v nadaljevanju poskusili teči bolj po odročnih oziroma gozdnih (senčnih) progah. Naslednji tek verjetno v četrtek, predlagam pričetek teka okoli 19-ih (mi odpade trening). Glede proge se pa še dogovorimo, ker se bo teka udeležila verjetno tudi Katja.
Uporabniški avatar
 Arabo
Pa je bilo "kar bo, pa bo".

Vročina sicer ni bila tako neznosna kot včeraj (tudi zaradi kasnejše ure), a je vseeno zmanjkovalo "kisika". Še dobro, da se lahko na Bonifiki lahko malo osvežimo in spijemo nekaj vode, drugače bi bilo "grave".

Po poti sva vsaj srečala kar nekaj tekačev in rolerjev (A sem prav napisal? Ali je boljše rolerjašev?). Žal smo se z dvince-jem zgrešili. Po končanem teku sem na telefonu pogledal SMS, s katerim me je obveščal, da bo s tekom pričel v Žusterni. Očitno sva bila prehitra? :lol: Pač nimam navade nositi GSM aparata s seboj, pred tekom pa sem opravil tudi nekaj segrevanja, ker sem pričakoval, da bom z lonely-jem tekel "peklenski" tempo, kar se je deloma tudi uresničilo. Še sreča, da je lonely lažje poškodovan, tako da me je malo prišparal. 8)
Uporabniški avatar
 Arabo
Danes sem imel uradno "otvoritev" sezone zgodnjih jutranjih tekov.

Vsak dan oziroma skoraj vsak dan bom startal od nekje 6,30 do 7,30 iz portoroške plaže (izpod hotela Metropol) na cca 10 km tek. V kolikor bo kdo zainteresiran za skupni jutranji tek, razgibavanje, vadbo,... naj mi pošlje ZS ali pokliče na GSM 030/922-716 za točen dogovor.
Uporabniški avatar
 Arabo
Danes smo torej dogovorjeni ob 19-ih na parkirišču pri ladjedelnici v Izoli. Smer, progo... bomo dogovorili na mestu samem. Moja malenkost in Katja prideva....., riba ?, lonely?, dvince?,.... Še kdo?
 dvince
bom proval prit, če utegnem,
ker prej imam v planu še dve urci kolesa odfurat

btw gre kdo iz obale v nedeljo na gorski tek na špičasti vrh?
Uporabniški avatar
 Arabo
Izpadlo je čisto drugače. :)

Katja je zadnji trenutek odpovedala, riba in dvince pa sta se mi pridružila oziroma sem se jaz njima na standardni progi Bertoki-Škofije-Bertoki. Dvince seveda je pred tem že kolesaril kaki dve uri. Prav nič ni izgledal preveč utrujen. Tudi tempo, ki si ga je izbral je bil hiter.

Riba je takoj povedala, da danes ni njen dan (vročina, volja,...), a se je vseeno izredno izkazala. Tekla je res hitro. :clap: :clap:

Mislim, da smo bili na koncu vsi zadovoljni z doseženim. Do naslednjega tedna bo zdaj verjetno malo zatišja (napovedano je tudi slabše vreme), ker prihajajo še zadnje predpoletne tekme. Dogovor je, da se dobimo v soboto na Teku za zdravje v Kopru.
Uporabniški avatar
 riba
Sem prav zadovoljna, da sem včeraj odlaufala z vami... danes je itak bolj kislo vreme :?
Ampak nemogoče vama je bilo slediti :evil:

Za soboto pa še razmišljam al grem na 5 al na 10 km :roll:
Vsekakor se vidimo :)
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 37

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA