Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Včeraj je v sosednji Avstriji potekal 6 urni in 12 urni tek.Že prej sem se odločil,da
letos Radencev ne bom videl,prav zaradi tega teka,ki je potekal ravno ta dan kot
maraton v Radencih.Sam sem se prijavil za 12 urni tek.Prijavilo se je 69 tekačev,
večinoma Avstrijcev,bilo pa je tudi nekaj tujcev.Misliv sem,da sem edini Slovenec,
toda naknadno,v zadnjem hipu se je prijavil tudi Ivan Drvarič,ki mu je to že bil
tretji 12 urni tek.
En teden po 24 urnem Sv.Primožu sem se moral na hitro regenerirati in se pripraviti
za ta tek.V soboto zgodaj zjutraj sem se odpeljal v Avstrijo.Ko sem prispel,sem
najprej poiskal svoje rezervirano mesto,kjer sem imel na razpolago svoje stvari.Nato
sem šel dvignit štartno številko.Vmes sem srečal Ivana Drvariča,ki se je s kolesom
pripeljal iz Maribora.Ob 8 uri je bil štart teka.Dopoldne,tam nekje do 14 ure je sonce
neusmiljeno pripekalo,popoldne pa je bilo oblačno in je tudi rahlo deževalo.Tek je bil
odlično organiziran,glede same hrane (več vrst,topli obrok),veliko raznih napitkov.
Med tekom je bila cesta popolnoma zaprta,teklo se je v krogu,ki je bil dolg 1,829 km.
Vzdušje med tekom je bilo enkratno.Muzika na več delih proge,odlično navijanje
gledalcev,skratka fantastično.Najbolj,pa se bil vesel,ker sem nepričakovano dosegel
3. mesto absolutno in 2. mesto v kategoriji M 40,kar je moj največji uspeh.

:lauf:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA