Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
Solatka, a potem pa nisi svoje štartnine prodajala?
Sem že razmišljala, da bi jo kupila in se šla še enkrat matrat v Radence.

Danes sem pozitivno presenetila samo sebe in odtekla 3! dodatne km iz čistega veselja, ker mi je dobro šlo in je bil svež zrak :D :D :D . Tako sem spet polna optimizma in načrtov, najbrž deluje endorfin.

Želim vam dober tek v Radencih, če ne uspe na progi, pa kasneje v kakšni gostilni :D .
Uporabniški avatar
 Ksenija
Ojla,
čestitam nevesti in vsem, ki pretečete vsak km.
Od teka trojk naprej ne tečem, očitno se bo počitek še malce zavlekel... kako se vleče teh šest dni. bože....
danes imam še delovni petek, nato do konec maja dopust nato pa... vsaj izvidi so me včeraj razveselili. v naravo bi šla, upam, da bo drug teden vsaj sprehod na sporedu...
uživajte v petku in koncu tedna
papa
Uporabniški avatar
 UršaR
Tina, čestitke!!!!

Ksenija, a te spet noga matra? Pa kaj to berem, glede službe? Nič jasno...

Vsem Polžkom (in ostalim seveda tudi) želim jutri en dober lauf v Radencih. Predvsem poln uživancije in da bi bil cilj čim bližje! :D Ko se boste vi matrali, bom jaz uživala morski zrak in družbo treh prijateljic. Danes gremo namreč 4 babnice na "ženski vikend" na morje. Možove in otroke pustimo doma in gasa. Mislim, da se bomo imele noro dobro (tako kot lani). Čista relaksacija! Komaj že čakam.

Dober tek!

Lp, Urša
Uporabniški avatar
 solatka
Asparagus napisal/-a:Solatka, a potem pa nisi svoje štartnine prodajala?
Sem že razmišljala, da bi jo kupila in se šla še enkrat matrat v Radence.

Danes sem pozitivno presenetila samo sebe in odtekla 3! dodatne km iz čistega veselja, ker mi je dobro šlo in je bil svež zrak :D :D :D . Tako sem spet polna optimizma in načrtov, najbrž deluje endorfin.

Želim vam dober tek v Radencih, če ne uspe na progi, pa kasneje v kakšni gostilni :D .

Ne, ne. Jaz sem si obljubila, da ne bom stisnila repa med noge.

Tista štartnina je za na 5,5km in je od kolegice. Je pa še vedno na voljo... tako, da se nam še vedno lahko pridružiš pri čevapdžiranju po Radencih in okolici ;-)
Uporabniški avatar
 lenči
Buuuuu :--( pa kdo si je izmislil tole smotano vreme :-(( Me kar k tlom vleče. Upam, da se bo ponoči zlilo in bo bolje, drugače se bom hudo slinila Slika po progi. No, bom že, če pa bo malo dežeka potem pa navijem gasaaaaaaaaa. Baje me bo vreme skozi spremljalo :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
[
solatka napisal/-a:Tista štartnina je za na 5,5km in je od kolegice. Je pa še vedno na voljo... tako, da se nam še vedno lahko pridružiš pri čevapdžiranju po Radencih in okolici ;-)

Too late :cry: .
Upam ,da je bilo v redu? Zame je bila to samo ena sobota, ki jo bom zlahka pozabila.
Gotovo bi bolje naredila, če bi šla v Radence. Čeprav sem lani, ko sem slab kilometer pred ciljem tekla mimo svojega avta, razmišljala, ali naj grem naprej, ali naj se kar zvrnem v travo pri avtu :oops: .
 Vinci
Upam, da so bila vaša udejstvovanja v Radencih, ali pa kjekoli drugje, uspešna.

Opažam, da sem z vsakim tekom par sekund počasnejši. Čist sem brez motivacije. No, saj če malo razmislim, sem bil motiviran mogoče samo prva dva ali tri tedne, zdaj pa je ostala samo še trma. Danes sem bil kar malo jezen, ko sem po štirih kilometrih ugotovil, da spet tečem par sekund na kilometer počasneje, kot nazadnje. Sem se pa zato odločil, da malo podaljšam turo.

Po desetih kilometrih sem sprejel odločitev, da grem probat odtečt osemnajst kilometrov. In potem se je začela mini drama; po nekje štirinajstih, ko mi je najprej desni gleženj začel sporočati, da bi se bilo dobro ustaviti. Kmalu potem še levo stegno in po okrog sedemnajst kilometrih so mi noge rekle: "Borut!!! Zdaj pa dovolj," in razum je premagal trmo. Noge pač več niso bile v stanju delati normalnih korakov, čeprav me ni nič izrazito bolelo. Zgolj utrujenost mišic.

Ko sem potem pešačil nazaj do avta, nisem vedel ali sem naj razočaran ali vesel. To je bil moj osebni rekord. Navsezadnje sedemnajst kilometrov v eni uri in osemintridesetih minutah niti ni tako slabo in če bom s takšnim tempom tekel na maratonu, mi ga bo uspelo preteči v manj kot štirih urah, kar je moj cilj (poleg tega, da ga sploh pretečem).

No, zdaj me pa najbolj zanima, kakšen bom jutri. :)
Uporabniški avatar
 solatka
Asparagus napisal/-a:
Too late :cry: .
Upam ,da je bilo v redu? Zame je bila to samo ena sobota, ki jo bom zlahka pozabila.
Gotovo bi bolje naredila, če bi šla v Radence. Čeprav sem lani, ko sem slab kilometer pred ciljem tekla mimo svojega avta, razmišljala, ali naj grem naprej, ali naj se kar zvrnem v travo pri avtu :oops: .

Asparagus... no sej tud letos je bilo pasje vroče, ampak jaz sem precej lazje prenasala vse to.

Pravzaprav sem bila cel tek prepricana, da letos pa ni take krize kot pa lani. Ampak očitno sem sem toliko psihično pripravila, da me niti ni preveč "taknilo" vreme.
No, postavila sem hitrostni rekord. In to v počasnosti (mislim osebni).
Se celo progo sploh nisem sekirala za čas (tekla sem brez ure), pri vsaki postojanki sem si naredila mali piknik. Med tekom sem naletela na kolegico, ki je ze celo večnost nisem videla in sva udarili debato o vsem in o ničemer. Prav simpatično je bilo.
Aja... pa letos sem izkoristila tisti tuš na progi... uf, mi je rešil glavo. Za drugo leto hišni gospodar obljublja čevape. Vredno teka do tja... sam potem nisem ziher, če bom tekla še do cilja hi hi.

Mislim, da bom začela hodit v Radence samo na 5,5km. Lih tolk, da se malo utrudip, pol pa uzivas ob navijanju (kar v mojem primeru (če tečem na 10km) odpade, ker sem itak tako počasna da zamudim skor vso dogajanje :wink: :oops: )
Uporabniški avatar
 lenči
V Radencih srečala Tino in Solatko, eno pred tekom, drugo po teku. Čisto na kratko klepet, za kaj več ni bilo časa. Vroče kot strela, pa vseeno, kot je Solatka napisala, se mi je zdelo lažje. Smo se res očitno pripravile na "trpljenje". Po teku smo zelo hitro odšli domov, tako da bom zanimiva dogajanja brala kar na forumu.
Sedaj pa na DM tek :clap:
Uporabniški avatar
 Tina1
Ksenija, Urša hvala za čestitko.

Radenci so mi bili všeč, letos sem prvič tam laufala, prej pa 2x samo spremljala.
Šla sem na 10 in sem s tekom zadovoljna, čeprav je blo res fajn vroče, v tistem gozdičku pa prav prijetno. Tekla sem tako lepo počasi, da prvič na tekmi nisem imela bodca. Lepo sem dohitevala forumaše...najprej Classixa, potem Pajota, potem Loni in 5rco :)
Lenči sem ustavla glih pred njenim štartom na 21, Solatko pa sem tut iskala, da bi skupaj štartale na 10, pa je nisem našla. Solatka--a si imela polžjo majico?
Moj rezultat bi bil prav dober, 1h07 približno, uradni je pa daleč od tega, ker sem se pred ciljem ustavila pri rondoju, da počakam mojega, ki je šel na 21, da greva skupaj na cilj. Moža od nikoder, jaz pa še kar čakam, medtem ko on že okreva v ambulanti. Ko en tekač pove, kaj je blo, pa jaz šprint v cilj, da ga poiščem. K sreči je bilo vse dobro. S tekom pa sem kljub temu zadovoljna. :)
Uporabniški avatar
 solatka
Tina1 napisal/-a:Lenči sem ustavla glih pred njenim štartom na 21, Solatko pa sem tut iskala, da bi skupaj štartale na 10, pa je nisem našla. Solatka--a si imela polžjo majico?

Solatka je mela polžjo majčko. Škoda, da se nisva srečali (spomni me - a sva se midve videli v Bohinju, a ne?).
Pa saj bojo še priložnosti.

Sem tudi jaz videla par znanih fac s TF (predvsem takih, ki jih poznam s fotk :D ).

Lenči sem pričakala kar v cilju, pa sem mal navijala.
Aja, Lenči pa tvojega Gospoda sem tud videla, sam je bil prehiter, da bi se spomnila kako mu je ime, al pa da bi se vsaj zadrla "Bravo, mož od Lenči!" :lol:

Pa z enim sva se pozdravila pred tekom, sam se pri milem bogu ne morem spomnit niti nicka niti imena. Soory. :roll:
Uporabniški avatar
 Ksenija
UršaR pravilno bereš, trenutno sem na dopustu, potem pa veselo novim dogodivščinam naproti. Sej bi se lahko zapsihirala, samo je v tem letu vsega preveč, avtomatično se bom prepustila dogodkom ;) pričakujem pa najboljše.

ne tečem že od teka trojk in tale pokostnica je vse bolj boleča... sem že v dvomih če je pokostnica. Čeprav sem naredila v soboto klasično napako, po celem tednu kao počitka, sem preplesala noč... no ja... pa še prehlad se me je lotil... kar naj bo oboje na enkrat bom potem bolj uživala...
včeraj me je Lenči presenetila, hvala ti si takšna dušica... enkrat se ti bom oddolžila. Je imela pa priliko videt prve spremembe na meni haha...
tako sem se veselila gozdnih jagod, zdej pa imam, verjetno bodo minile predno bom jst se spet podila po hribih ;)

Ko tečete še kakšen km zame napravite, da ne bom čist brez kondicije ostala haha

aja pa spet lepo železo papam... ma da pomaga tud to, apčih
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija je sedaj ena takšna luštna bejba, se je kar pomladila :) .
Za tiste gozdne jagode je pa meni tudi žal :--( , ampak no, saj malo višje pa kasneje zorijo in če tiste pri nas še niso, upanje ostaja :clap: .
Najprej si nogico pozdravi, potem pa pride vse ostalo.

Solatka, tudi na takšen pozdrav: Dejmo, mož od Lenči :--
bi reagiral :wink:
Uporabniški avatar
 Asparagus
[quote="lenči"]Ksenija je sedaj ena takšna luštna bejba, se je kar pomladila :) .

Če je kakšen čudežen recept, ga pa izdajta, da ga bom še jaz preizkusila na sebi :wink:
Imam že novo poletno oblekco :D :D :D in tuniko.
Uporabniški avatar
 Tina1
solatka napisal/-a:Solatka je mela polžjo majčko. Škoda, da se nisva srečali (spomni me - a sva se midve videli v Bohinju, a ne?).
Pa saj bojo še priložnosti.

Ja, na teku v Bohinju lani sva se spoznale :) Od takrat se nismo več vidle.
Mogoče pa spet letos v Bohinju ali pa na nočni 10ki.
čaw
  • 1
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA