- 21 Avg 2004, 21:45
Evo,jesenska sezona se je na tartanskih tleh zacela prav danes,ko v sentjerneju praznujejo obcinski praznik svetega Jerneja.Njemu na cast so naredili kar nekaj tekmovanj,med drugim tudi atletski miting,katerega sem se z veseljem udelezila.Tekmovala sem v teku in sicer na 60m.Poznalo se je,da je prva tekma,saj smo tekle vse priblizno dve desetinki nad osebnimi rekordi,vendar se nisem prevec obremenjevala,je le prva tekma,na kateri se nihce ni v popolni formi.Sama sem imela obcutek,da bi mi medalja nekako pravicno pripadala,saj sem videla,da so druge tekmovalke ravno iz morja.Pricakovala sem bronasto in jo tudi dobila!Ja,nova medalja v zbirki medalj.
saj ne,da jih imam veliko,ampak vsaka je na drugacen nacin posebna.Na to tekmo nas je slo iz nasega kluba zelo malo,komaj 11,vendar smo skoraj vsi,razen dveh,dobili medalje,eden tudi pokal za najbiljsega starejsega mladinca tekmovanja.
Naj se povem,da je zmagovalka imela cas 8:06.druga je pritekla s casom 8:21 in jaz s casom 8:24.cetrta je bila ze dve desetinki za mano,tako da konkurenca res ni bila tako huda.Sem pa seveda zelo vesela!

Naj se povem,da je zmagovalka imela cas 8:06.druga je pritekla s casom 8:21 in jaz s casom 8:24.cetrta je bila ze dve desetinki za mano,tako da konkurenca res ni bila tako huda.Sem pa seveda zelo vesela!