Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Tina1
lenči napisal/-a:V Radencih srečala Tino in Solatko, eno pred tekom, drugo po teku. Čisto na kratko klepet, za kaj več ni bilo časa. Vroče kot strela, pa vseeno, kot je Solatka napisala, se mi je zdelo lažje. Smo se res očitno pripravile na "trpljenje". Po teku smo zelo hitro odšli domov, tako da bom zanimiva dogajanja brala kar na forumu.
Sedaj pa na DM tek :clap:

Lenči, čestitam za tek. Mene pa ne bo na DM, ker imam isti dan Petelinjski tek, lokalna prireditev tam, od koder prihajam. Malo hribčkov, malo spustov.
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:
lenči napisal/-a:Ksenija je sedaj ena takšna luštna bejba, se je kar pomladila :) .
Če je kakšen čudežen recept, ga pa izdajta, da ga bom še jaz preizkusila na sebi :wink:
Imam že novo poletno oblekco :D :D :D in tuniko.

Ksenija ima tako luštno frizurco, da izgleda kot prava najstnica :clap: . Mala sprememba, učinek pa fenomenalen. To je ves čudežen recept.
Uporabniški avatar
 Ksenija
:)
je bilo smeha pri frizerju, me sprašuje kako se bova strigla, pa dobi odgovor, da jaz bi se na kratko... pa pravi ja vem da ti bi se, samo kako pa bova, sva kar nekakrat ponovila pogovor... eno leto je vedno dobil na to vprašanje odgovor jst bi se na kratko samo dejva sam mal obliko ;) včeraj pa :clap:
komentar mojega - sej ti paše sam kolk si čudna, tamala pa - o moj bog :)
Uporabniški avatar
 Asparagus
Ksenija napisal/-a::)
je bilo smeha pri frizerju, me sprašuje kako se bova strigla, pa dobi odgovor, da jaz bi se na kratko... pa pravi ja vem da ti bi se, samo kako pa bova, sva kar nekakrat ponovila pogovor... eno leto je vedno dobil na to vprašanje odgovor jst bi se na kratko samo dejva sam mal obliko ;) včeraj pa :clap:
komentar mojega - sej ti paše sam kolk si čudna, tamala pa - o moj bog :)

Se mi je zdelo, da bo kaj takega. Jaz nisem za drastične spremembe :( glede frizur, sem prevelik zajc.

Lenči, a greš mogoče na K-rožnik?
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Asparagus, ja pridem danes na kRožnik :clap:

No super, pol pa uletim še jaz, da se vidiva in da spoznam še koga iz tiste ekipe :D .
 Larchi80
Hejla polžke :)

kok ste pridne pa kar po kRožniku tekate! Kar tako naprej,...
Jaz sem šla danes spet tekat, kok dober filing,..samo rahlo prevroče je že zame, zato sem šla danes že pred 7h tečt. No vseeno sem umirala na obroke,...kaj šele bo.
Imam pa eno prošnjo,..že prejšnji teden sem spraševala kje na spletu se da kupiti superge (iz tujine). Laufer mi je sicer dal en link, ampak na tej strani ne najdem točno te barve copat, ki jih moj dragi hoče. Pa sva našla ameriško stran, barvo copat, ampak hudiča ne najdem opcije z naročilom, mož pa si želi točno tako barvo. No sej če res res ne bova našla, bo vzel tudi svetle,..torej popam link, če slučajno katera izmed vas najde opcijo z naročilom, bi bila zelo zelo vesela,..
http://www.asicsamerica.com/products/pr ... =250001538

Hvala in lepo izkoristite tale sonček <3<3
Uporabniški avatar
 Ksenija
Dejzi, jst pojma nimam sori
upam, da se ti kmalu pridružim na kakšnem teku...
polžke danes sem vas sanjala, majke mi. tolk očitno že tek pogrešam. ampak nikakor da bi se vam pridružila, peljala sem vas tule nekje na začetek teka, pa sem pozabila nogavičke obut od lenči, pa sem odhitela domov ponje, da ne razočaram in nikakor da jih nataknem... ve ste že tekle, sploh niste vedele kam, jst sem se pa tko mučila... groza :)

res pogrešam tek
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:Dejzi, jst pojma nimam sori
upam, da se ti kmalu pridružim na kakšnem teku...
polžke danes sem vas sanjala, majke mi. tolk očitno že tek pogrešam. ampak nikakor da bi se vam pridružila, peljala sem vas tule nekje na začetek teka, pa sem pozabila nogavičke obut od lenči, pa sem odhitela domov ponje, da ne razočaram in nikakor da jih nataknem... ve ste že tekle, sploh niste vedele kam, jst sem se pa tko mučila... groza :)

res pogrešam tek

Ti lepo pozdravi nogico, potem pa gremo v živo :clap:
Sem danes tudi jaz eno hribovsko varianto z mojim razmišljala, ko sva šla s kolesi na Svetino. Moram še malo preveriti, ta je tudi zelo luštna (da se ne bomo izgubile)
Uporabniški avatar
 UršaR
Ksenija napisal/-a:polžke danes sem vas sanjala, majke mi. tolk očitno že tek pogrešam. ampak nikakor da bi se vam pridružila, peljala sem vas tule nekje na začetek teka, pa sem pozabila nogavičke obut od lenči, pa sem odhitela domov ponje, da ne razočaram in nikakor da jih nataknem... ve ste že tekle, sploh niste vedele kam, jst sem se pa tko mučila... groza :)

res pogrešam tek

Želim ti, da bi bila noga čimpreje neboleča, da boš lahko nabirala kilometre.

Jaz sicer še vedno tečem, ampak je vroooče. Bo treba bolj zvečer it. Ampak kaj, ko je toliko drugih obveznosti in se ne morem samo vročini prilagajat. Junija bo logistično precej lažje. :D

Petek je. Juhej!!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Hojca
IRA napisal/-a:
Za vse, ki mi pripisujejo vročino ...
... uh ko bi ve vedle kaj vse se še mota po moji glavi ... tole je še "ledenica" od idej :mrgreen: :--

Torej, sobota 23.5.2009 trojni kRožnik anyone?

Lp

Rečeno storjeno :D . Ob pol osmih, v prijetnem jutranjem hladu, smo se v mostecu zbrale tri, poleg IRE in mene še Alja (še1PR) 8) . No jaz sem svoj cilj, da enkrat res pretečem dvojni KRožnik izpolnila, v tako prijetni družbi mi to sploh ni bilo težko.

IRA in Alja pa... :?: :roll: :ignore: , kolikorkoli že :clap: :clap: :cast:

:laola
Uporabniški avatar
 IRA
Se bom pol razpisala, še zbiram občutke ....

... zdej, ko sem se ohladila mi je res žal, da nisem šla še 4-i krog :--
Ampak ... prevladala je pamet ... si ne smem privoščit, da bi zdej staknila kakšno poškodbo ... pa glede na teden, ki je za mano ...

... jah suma sumarum, moram bit kar zadovoljna.
Imele smo se res krasno ... KONČNO sem mela dost časa, da sem se lahko načvekala z Aljo :clap: :clap: :clap:
Super je blo res ... mojculji je šlo tut fino ... ampak .. tako leti ... še dobro, da je šla po dveh krogih, da sva lahko z Aljo mal počasnej tekli :-- :mrgreen:
Hecam se mačka, ampak ti gre res fino ... bomo tole še prakticiral ...

Glede revanža pa ...
Čakam kak lep, hladen, junijski deževni dan ...
... sej vete, polži padamo na "žmoht" :-- :-- :--

No .. zgleda, sem kljub vsemu napisala poročilo ...
... kr ignorirajte tisti prvi stavek!!

Alja in mojculja še enkrat hvala, hvala, hvala ... :laola
Lepo je bilo in tečt in klepetat ... in full sem vesela, da sta se odzvali na mojo noro idejo in mi šli za družbo.

Alji pa dolgujem še en krog ... :-- :clap:
Uporabniški avatar
 še1PR
IRA napisal/-a:... zdej, ko sem se ohladila mi je res žal, da nisem šla še 4-i krog :--
...Alji pa dolgujem še en krog ... :-- :clap:
Glede na to, da smo 1. skupaj tekle si nisem upala forsirat za več... :D Zdaj se pa pazi! :wink: Da ne bo namesto 4, kar 5! :-- :D

Super sta bili obe, IRA in mojculja! Bravo! :clap: Hvala za družbo tudi vama!
Uporabniški avatar
 Hojca
IRA napisal/-a:Super je blo res ... mojculji je šlo tut fino ... ampak .. tako leti ... še dobro, da je šla po dveh krogih, da sva lahko z Aljo mal počasnej tekli :-- :mrgreen:
Hecam se mačka, ampak ti gre res fino ... bomo tole še prakticiral ...

Hvala za pohvalo, ampa IRA, sama si si kriva :wink: . Tista masaža včeraj je bila čudodelna :cast1: . Hvala, hvala..

Vidve sta pa sploh carice. Še enkrat hvala obema za družbo, bilo je super...se priporočam...
  • 1
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA