prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Že nekaj časa me je mikalo, da si enkrat popestrim trening in vas pridem pogledat :D .
Upam, da vas bom našla in da vreme ne bo vroče, kot včeraj ob tej uri.
Kakšna polžja družba pa pravite, da se zmeraj najde?
Asparagus napisal/-a:Že nekaj časa me je mikalo, da si enkrat popestrim trening in vas pridem pogledat :D .
Upam, da vas bom našla in da vreme ne bo vroče, kot včeraj ob tej uri.
Kakšna polžja družba pa pravite, da se zmeraj najde?

Saj vidiš tule napisano, koliko je počasnih :) , vedno se najde družba, je pa lepo ker tečeš večinoma v senčki in sploh ni tako hudo. Pa še vodica na vrhu za dodatek.
bobr napisal/-a:To nas bo tok da moramo za zaporo ceste poskrbet, okrepčevalnice, itd... :)

Zaporo smo naredili z gužvo kar sami, okrepčevalnica pa je tudi bila. Naša slavljenca sta se lepo izkazala v cilju. Tina1 in Asparagus sta prišli prvič in jaz, kriva, priznam, sem Tino že na njenem krstnem K-Rožniku odpeljala na namesto skrajšan na podaljšan K-Rožnik. No, množico TF so pridno dopolnili tudi nezaželeni gostje, komarji. Hkrati poročam, da sva z maco56 uspešno testirali antikomarsko zapestnico, čeprav me je ena baraba hotela skozi cepke užgat :evil: No, pa skoraj sem povzročila, da bi jarška posadka končala nekje v grabnu, ko sem si dotično zapestnico stavila gor, eterična olja za omamljat. Poduk - tega se ne počne v avtu. O pretečenih razdaljah bi se pa dalo diskutirat, vsakemu je pokazalo malo drugače. Ma, mi smo itak zmagali.
Pajo in Asparagus (popravek z moje strani, ne vem, zakaj je vsaka druga ženska, katero poznam, Alenka :D , se opravičujem obema) hvala za dobrote, Tini1 zahvala za sodelovanje v odkrivanju kozjih stezic na Rožniku, no, pa Pajo mi je še en čudežni prah priskrbel, si ga bom jutri dala v vsako bruksico za eno žlico, pa da vidimo efekt :--
Pridemo naslednji teden spet... A še kdo kje praznuje?

Aja, ta hitre sem spustila, ker sem jih spet videla samo na startu in polej ni bilo niti dima za njimi. Ne vem, kam se skrijejo, ko jaz prisopiham po tistem klancu navzdol.

In, ja, Rosi, smo te pogrešili na startu.
Nazadnje spremenil Loni, dne 19 Maj 2009, 22:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Bilo je zeloooo lepo. Družba se je kar okrepila, tako da sem komaj vse dobila v objektiv :--
Slika
Nekaj prijaznih ta hitrih, je počakalo do konca, vsem nam se je pa smejalo, saj smo se zopet sladkali.
Loni, Asparagus je častil dobrote :D . Saj vem, isto ime, pa človek poveže.
Jaz ne vem, ampak mene sploh ne moti več vročina, kaj je to na tem kRožniku, da tako blagodejno vpliva name :?: :D
Fotke se še nalagajo, bom pripopala link takoj ko bodo.
Loni tvoja zapestnica je tako dišala, da bi jo z veseljem vohal tudi po poti, mi jo posodiš za drugič? :wink: No uglaunem en lep tek smo oddelali skupaj z miciM in bobr-om (me veseli, da sva se spoznala) tako da upam, da še kdaj vržemo kakšno debato. Enkrat bom na cilju nekam skril kakšen pulover in majico za preoblečt, ker sedaj sem pa zamudil že preveč pogostitev, kakšna se pa kdaj pa kdaj prileže :D

Se vidimo.
Loni in Lenči, berem, da sem (spet) zamudila analizo, a nisem mogla čakati na cilju, ker sem tekla še do doma, pa se nisem hotela preveč ohladiti. Kljub temu me je na poti nazaj zgrabil krč, kar se mi še nikoli ni zgodilo med tekom. Sem pa danes kar težko tekla, ker je bilo vroče in soparno.
lenči napisal/-a:Takole, tukaj so fotke, lepo nas je videti :wink:
http://picasaweb.google.com/alenka131/KRoznik1952009#
Pa moja obljuba drži, samo da najdem čas, pa bo spet njami.

Lenči, mislim, da lahko spet odpreva sezono za konopljo, kaj praviš :--

stena napisal/-a:Loni tvoja zapestnica je tako dišala, da bi jo z veseljem vohal tudi po poti, mi jo posodiš za drugič? :wink: No uglaunem en lep tek smo oddelali skupaj z miciM in bobr-om (me veseli, da sva se spoznala) tako da upam, da še kdaj vržemo kakšno debato. Enkrat bom na cilju nekam skril kakšen pulover in majico za preoblečt, ker sedaj sem pa zamudil že preveč pogostitev, kakšna se pa kdaj pa kdaj prileže :D

Se vidimo.

Si mogel rečt, sta dve v paketu. Pulover pa enostavno enemu TFjevcu v avto vržeš. Zadeva rešena. Ker ko bova medve z Lenči pečico prižgali, pa ko bo Cormi končala z dieto...
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA