Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Dear Mitja Stern,
Entry Number:336698
Congratulations! You have been accepted to run the ING New York City Marathon 2009 on Sunday, November 1.
On behalf of New York Road Runners, I welcome you to the 40th running of the world's greatest marathon.

Vsaj za še enega TFjevca, vem da je bil izžreban :wink:
Pozdravljeni,

Tudi jaz sem včeraj prejel sporočilo, da sem izžreban za maraton, tako, da nas bo kar nekaj Slovencev šlo čez lužo letos:).

Dear Ivica Pedisic,

Entry Number:333536

Congratulations! You have been accepted to run the ING New York City Marathon 2009 on Sunday, November 1.

pozdrav.
Hja, jaz sem se prijavila bolj za foro kot zares (se nikoli prelaufala maratona) in me je vceraj manjsa kap zadela, ko sem dobila obvestilo, da sem izzrebana. Zdaj se itak nimam vec kaj zmisljevat, tako da gremoooo!
Sem pa lani v NYC ravno slucajno ujela konec maratona in lahko samo recem: N O R O! Definitivno vredno tega dnarja!
... mene pa letos ne marajo. PA drugo leto spet poskusim! :-)

Zgledalo je pa takole:

Entry Number:332504
Thank you for applying to run the ING New York City Marathon 2009. Unfortunately, you were not selected in the random international lottery drawing. Please understand that we have to limit the size of the field to ensure a top-quality experience, and I hope you get to experience it yourself one day!

Lp, Jru
bobr napisal/-a: Zdaj ni druge kot da grem :lol:

Ajajaj bobr, pa kaj je s tabo človek ? Očitno je, da imaš v življenju srečo, si pameten, discipliniran, zagnan, motiviran, pa vendar... Sam dobro veš, da si si že nakopal poškodbe in težave. Letos spuščaš krajše tekme, kar je sigurno bolje, za tvoje zdravje. 2 neuspešna poskusa maratona si dal že čez.

My friendly advice: tvojo izžrebano številko prodaj. Kandidat, ki si želi iti tja in ni bil izžreban bo po mojem rade volje tekel tudi pod tvojim imenom, morda se da celo še kaj urediti v tej smeri. Na maraton pojdi, ko boš pripravljen in takrat naredi rezultat, ki si ga želiš.

Pozdravi si noge, začni spet hoditi na krajše tekme, popravi čas polmaratona, potem se začni pripravljati na maraton. Hiti počasi.

Marsikdo se ti tega ne upa povedati, ampak jaz ti želim le dobro. Vprašaj za nasvet še Jerneja (PRŠC).
Tae hvala za vso skrb. Kdaj bo piknik da kako rečeva v živo? :)

Za NY po njihovih pravilih prijava NI prenosljiva. In niti ni to razlog zakaj vseeno grem. Letos mi pač ni do dirkanja na kratkih prograh ker preprosti nimam več hitrosti v nogah kot sem jo imel lani. Zakaj bi potem slabšal dosežene rezultate če mi pač ne gre. Saj veš kako pol to na psiho nabija. In forsirat se tudi nočem.
Zdaj bolj delam na vzdržljivosti da bom lahko sproščeno in dobro odtekel Berlin. Ja tudi Berlin grem. NY je čisto slučajno vmes padel saj res nisem pričakoval da bom izžreban. Palmanovo sem imel v rezervnem planu da mogoče poskusim napasti polovičko že letos. Ampak zdaj ko je NY aktualen bom napad na polovičko preskočil.

Noge se zdravijo, moram reči da je vsak mesec bolje. Sam še vseeno ne bom začel s hitrimi kratkimi tekmami kot ti predlagaš. Letos grem kontra, prvo vzdžljivost in šele potem hitrost. Torej ne "hiti počasi" ampak bom "počasi dohitel" :lol: Morda tudi tebe enkrat, nekoč...
TanjaO gre tudi na ta maraton, se je kvalificirala že prej, njen mož Mirč pa včeraj izvedel, da je izžreban!

TF ekipa bo velika! bomo gledali po TV ... je TanjaO obljubila, da bo pomahala v vsako kamero, ki jo bo zagledala :lol:
Nazadnje spremenil 5rca, dne 22 Maj 2009, 08:59, skupaj popravljeno 1 krat.
bobr napisal/-a:Ja sej Mitja če ne bi ti pisal zadnjič s tem linkom se jaz ne bi niti za foro prijavil. TI SI KRIV :) Zdaj ni druge kot da grem :lol:
A boš imel kaj supporta s sabo?

Sorry :oops: :wink:
Za support ne vem, nekej se že oglašajo, ampak ko bo pa treba karte kupit se bodo pa najbrž po večini vsi poskrili :P

Zadnjič pa kar nisem mogel verjet, da se ni prijavil noben Slovenec :shock:
Zdej vidim da nas bo kar nekaj :clap:
Ne poznam ga dolgo vendar mislim, da je bobr čisto sposoben preteči tale NY. Nazadnje je pokazal kar nekaj trme na K-Rozniškem klancu in če to prenese na maraton, ko bo najtežje, ni vrag, da ga ne preteče.

Časa imate vsi več kot dovolj. Želim vam prijeten tek in predvsem eno lepo dogodivščino.
Če bodo kdaj finance dopuščale se pa tudi sam prijavim, ker mora biti noro med toliko ljudmi.
stena napisal/-a:Ne poznam ga dolgo vendar mislim, da je bobr čisto sposoben preteči tale NY. Nazadnje je pokazal kar nekaj trme na K-Rozniškem klancu in če to prenese na maraton......

Seveda ga je in seveda je trmast, včasih tako, da mu kar škoduje. In to mislim da mu hoče Tae povedat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA