Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Žal se moji treningi trenutno ne ujemajo z lahkotnimi skupinskimi teki.

Lepo tekajte.

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Žal se moji treningi trenutno ne ujemajo z lahkotnimi skupinskimi teki.
Lepo tekajte.

Saj mislimo nate in seveda bomo navijali :laola . Če ne drugače , se bova videli na štartu Logarske :wink: . Brez poškodb, lahkih nog in hitrih copatk :) ti želim, v glavi imaš pa itak vse pripravljeno in poštimano.
Razturajta :clap:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:Žal se moji treningi trenutno ne ujemajo z lahkotnimi skupinskimi teki.
Lepo tekajte.

Saj mislimo nate in seveda bomo navijali :laola . Če ne drugače , se bova videli na štartu Logarske :wink: . Brez poškodb, lahkih nog in hitrih copatk :) ti želim, v glavi imaš pa itak vse pripravljeno in poštimano.
Razturajta :clap:

Sigurno se vidimo prej :P , ampak 14 dni moram še :oops:, pol se pa zmenimo za kakšen izi tek. :P

Uporabniški avatar
 nini32
jutro!
no, včeraj sem šla teč. pretekla 7,2 km in zaradi bolečine v levem gležnju predčasno odnehala. :twisted: torej, ta mesec mi spet ne bo ratal preteč 100 km. :twisted:
kaj naj nardim? kr naprej me neki heca. na koncu včerajšnjega teka me je noga že tako bolela, da nisem mogla pravilno stopit nanjo. doma sem si natrla nogo z voltarenom in popila naklofen s podaljšanim učinkovanjem. otekline ni. danes me ne boli. a grem vseeno k dohtarju, da pokomentira moje stanje. :evil: :evil: :evil: :evil: rada bi se udeležila DM teka, ker sem včeraj dopoldne vplačala prijavnino.
copati nebi smeli biti krivi, saj sem opravila analizo v TS in si kupila primerne copate. tehnika teka, je po mnjenju strokovnjakov, pravilna. pretiravam tudi ne. so to res samo začetniške težave?
sploh ne vem ali sem jezna, besna, .... a je tek sploh zame? brez veze se s tem obremenjevat. mar ne? dan bo lep. sonce bo. zdej pa grem na kavo!

mejte se!! :)

nini
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
nini32 napisal/-a:jutro!
no, včeraj sem šla teč. pretekla 7,2 km in zaradi bolečine v levem gležnju predčasno odnehala. :twisted: torej, ta mesec mi spet ne bo ratal preteč 100 km. :twisted:
kaj naj nardim? kr naprej me neki heca. na koncu včerajšnjega teka me je noga že tako bolela, da nisem mogla pravilno stopit nanjo. doma sem si natrla nogo z voltarenom in popila naklofen s podaljšanim učinkovanjem. otekline ni. danes me ne boli. a grem vseeno k dohtarju, da pokomentira moje stanje. :evil: :evil: :evil: :evil: rada bi se udeležila DM teka, ker sem včeraj dopoldne vplačala prijavnino.
copati nebi smeli biti krivi, saj sem opravila analizo v TS in si kupila primerne copate. tehnika teka, je po mnjenju strokovnjakov, pravilna. pretiravam tudi ne. so to res samo začetniške težave?
sploh ne vem ali sem jezna, besna, .... a je tek sploh zame? brez veze se s tem obremenjevat. mar ne? dan bo lep. sonce bo. zdej pa grem na kavo!

mejte se!! :)

nini

Mogoče si pa premočno zategneš vezalke?
Uporabniški avatar
 nini32
robocop,
hvala za tvoje menje. bom pri dananašnjem zavezovanju copat še posebej pozorna. :wink:

lepo se imejte in veliko se smejte! :D
nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:robocop,
hvala za tvoje menje. bom pri dananašnjem zavezovanju copat še posebej pozorna. :wink:

lepo se imejte in veliko se smejte! :D
nini

Lepo eno kratko pojdi, da ne bo preveč in upam, da ti bo super.
Uporabniški avatar
 nini32
lenči,
danes grem na skupno vadbo. po moje ne bo nič na izi. :wink:
na mojo nogico, je v četrtek oseb.zdravnk vrgel svojo uč in nogica je zdrava. :lol: vsak si želi imet takega zdravnika.

100-tko moram ta mesec nardit. mi manjka še 40 km. sej bo! še je upanje.

lep vikend vam želim. :wink:
čao
nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:lenči,
danes grem na skupno vadbo. po moje ne bo nič na izi. :wink:
na mojo nogico, je v četrtek oseb.zdravnk vrgel svojo uč in nogica je zdrava. :lol: vsak si želi imet takega zdravnika.

100-tko moram ta mesec nardit. mi manjka še 40 km. sej bo! še je upanje.

lep vikend vam želim. :wink:
čao
nini

Samo da je nogica zdrava. Vendar ne pretiravaj. Jaz ne bom naredila 100tke pa se nič ne sekiram. Bom malo biciklala sedaj. Strela kako je vroče :? . Se vidiva na DM teku :clap:
Uporabniški avatar
 petka
Lenči, jaz sicer grem jutri ampak že dopoldne :)
Se pa vidimo na DM teku v Ljubljani!
Pridno tekaj... pa ostali tudi seveda :D
Uporabniški avatar
 nini32
[quote="lenči"]Pozdravljeni Celjani :laola
a ja tekamo? Bo kdo v sredo ob 19.00 na štartu?[/quote]

jutro,
mene ne bo. žal! pa bo danes super teči. v nedeljo in ponedeljek je bilo pa soparno in vroče za popi....! :oops: še z zadnjega lasu mi je teklo. pa še za pit nisem imela s seboj.
:?: a je treba med treningom (če grem cca. 10 km)piti? ali je to porebno samo za daljšo kilometražo?

lepo se imejte?

nini
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
:?: a je treba med treningom (če grem cca. 10 km)piti? ali je to porebno samo za daljšo kilometražo?

V teh dneh, ko je bilo tako vroče je zelo priporočljivo če piješ, saj z znojenjem zgubiš veliko "soli", drgač pa je dober da piješ takoj , ko vadba traja več kot uro.
Drgač pa kar se tiče tvoje bolečine v predelu gležnja, tudi meni se je pred dnevi zgodilo, da me je nekaj speklo pod gležnjem. V pogovoru z dr. (kirurginjo) mi je le ta razložla, da je tam pod gležnjem 8 majhnih kosti in je možno, da se je strgaala kakšna ovojnica okoli vezi, kite oz. priščipnil kakšen živček. A si pomislila, da te gleženj boli, ker imaš "hin" teniske, ker to se je zgodilo meni, ker sem šel tečit s starimi. No samo v razmislek, uživajtev LJ.
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA