Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Laufer napisal/-a:Ne želim mu muk kot jih je imel v Budimpešti in Barceloni, ampak z lahkoto in užitkom.
:laola

Laufer, nihče mu ne privošči muk! Mislim, da bi bili vsi veseli, če ga preteče, kot ga je sposoben in brez težav. :!: V tem smislu razumem tudi Taetov nasvet.
Bobr, če si za NY dokončno odločen - a ne bi morda o Berlinu še enkrat razmislil? Ali boš tekel 3 maratone letos, pri čemer je eden, kot sam praviš, prišel povsem nenačrtovano?
Kar sem rekel sem rekel. Tok me tudi poznate da ko se za nekaj odločim pol to tudi speljem :-- Časa za priprave je še ogromno. Bom sproti poročal na forumu kako napredujejo PRŠC treningi.
Seveda če bo kaj narobe med pripravami do berlina, ali če vmes nakopljem kako poškodbo potem pač ne bom šel.

Cormi ti raj prinesi kake tvoje slastnodobredomače piškote v torek :)
Špela a nimaš dovolj svojih težav z letošnjim LM :)
Hvala Laufer, vsaj en k me razume :mrgreen: NY bo zame res užitek tako ali drugače.
nana napisal/-a:In ne vem, zakaj se nekateri obremenjujejo s zadevami drugih :roll:

nana, to je verjetno letelo name. Nikakor se ne obremenjujem z zadevami drugih. Živimo v svobodnem svetu in vsak se odloča po svoji vesti. Mislim, da je forum zato, da si medsebojno pomagamo in svetujemo. Bobra poznam in ga spoštujem, kar ve tudi on sam. Maraton ni mačji kašelj. Jaz priznam, da ga nisem sposoben preteči (on je sicer že dva, kar je bilo prej trpljenje, kot uživanje). Uroš se bo, oziroma se je že odločil sam, vseeno pa mislim, da trenutno to še ni zanj (za njegovo dobro).

Bobr, dejansko bova na pikniku še kakšno rekla in ne bom več smetil tu.

Srečno.
Zdravo!
Sem sicer novinec med vami, tečem pa že kar nekaj let. No, letos smo mislili narediti izlet v NY in počasi sem razmišljal da bi ga lahko združil z maratonom. Če prav razumem je prijava možna le skozi žrebanje ali je možna tudi sicer?
vassko napisal/-a:Zdravo!
Sem sicer novinec med vami, tečem pa že kar nekaj let. No, letos smo mislili narediti izlet v NY in počasi sem razmišljal da bi ga lahko združil z maratonom. Če prav razumem je prijava možna le skozi žrebanje ali je možna tudi sicer?

Z dobrim tekaškim časom - maraton pod 2:55 ali polovičko pod 1:23 (za startost do 39let) si lahko uvrščen že takoj s prijavo, za ostale pa je druga možnost skozi žrebanje.
Za letos si žal prepozen.
Midva z Lojzetom GTA sva tja in nazaj letela v torek pa nisva imela nikakršnih težav.Res je sicer,da sva tja prispela zvečer in šla takoj spat, sem pa jaz imel nekaj dni težave z utrujenostjo ob povratku domov.Drugače se gre pa v NY na maraton predvsem uživat rezultati se pa delajo na manjših tekmah v Italiji.
bobr napisal/-a:Za tiste z iskusnjami kaj je boljse:
- samo par dni prej v NY in prebolet jetlag kar se da hitro?
- precej dni prej da se telo navadi na spremembe?

Nakup avio karte se bliza zato rabim kak nasvet.

Bi rekla, da je prebolevanje jetlaga odvisno od osebe in od tega kaj tisti dan pocnes. Meni ponavadi ni nic hudega, razen, da prvo noc rabim malo vec spanja.
Z nakupom letalske karte se po mojem mnenju ne splaca hiteti. Je se dovolj casa in cene se niso dovolj zdefinirane (trenutno je vse okoli 500€). Jaz bom sigurno pocakala se par mesecev. Ce zelis kupit prek agencije pa imajo ponavadi najboljse ponudbe na STA v LJ ali Explora v NG. Jaz sicer prisegam na net in priporocam www.kayak.com in www.edreams.com, ceprav obstaja se malo morje drugih pageov. Ob iskanju najugodnejse karte pa se lahko zabavas vec dni =) Jaz sem sicer ze nasla OK varianto za 270€, ampak preden sem se s svojim support staffom karkoli zmenila, jih ze ni bilo vec. Je pa res, da sem pri datumih zelo fleksibilna, pri odhodnih letaliscih, destinacijah (ker ne bom letela v NYC) in letalskih druzbah pa nikakor ne.
eLP!
spelja napisal/-a:Bi rekla, da je prebolevanje jetlaga odvisno od osebe in od tega kaj tisti dan pocnes. Meni ponavadi ni nic hudega, razen, da prvo noc rabim malo vec spanja.
Z nakupom letalske karte se po mojem mnenju ne splaca hiteti. Je se dovolj casa in cene se niso dovolj zdefinirane (trenutno je vse okoli 500€). Jaz bom sigurno pocakala se par mesecev. Ce zelis kupit prek agencije pa imajo ponavadi najboljse ponudbe na STA v LJ ali Explora v NG. Jaz sicer prisegam na net in priporocam http://www.kayak.com in http://www.edreams.com, ceprav obstaja se malo morje drugih pageov. Ob iskanju najugodnejse karte pa se lahko zabavas vec dni =) Jaz sem sicer ze nasla OK varianto za 270€, ampak preden sem se s svojim support staffom karkoli zmenila, jih ze ni bilo vec. Je pa res, da sem pri datumih zelo fleksibilna, pri odhodnih letaliscih, destinacijah (ker ne bom letela v NYC) in letalskih druzbah pa nikakor ne.
eLP!

Agencija me ne zanima raje sam kupim karte. Ne vem pa če se splača čakat, recimo imel sem jih za 350 in so pošle. Tudi ti praviš da so šle za 270€. Sedaj imam najboljšo varianto z Britishom za 375€ in me mika da bi raje kar vzel kot da čakam in bo potem +500€.
Glede prilagodljivosti imaš prav, meni bo vseeno kdaj točno samo da je datumsko blizu. Planiram za 7 dni vse skupaj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA