Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TF je danes deloval na treh frontah! In mi, ki smo šli v Kočevje, smo se zadnji privlekli domov. Seveda, saj smo se namakali v njihovem jezeru, ki ima še vedno 25st. in kljub nedelji popoldne skoraj neobljudene plaže :lol: .
TF zastopstvo je bilo veliko - tudi družin (torej navijačev) je bilo precej. Bile so tudi kolajne za malega Bora, TanjoO MatjažaV in zame. Organizaciji nimam kaj očitati, proga je razgibana, prevroče nam ni bilo, ker smo večinoma tekli po gozdu, sadni in mesni makaroni so bili krasni (predvsem Tobi je spet prišel na svoj račun), ideja z lubenico pa sploh. Pri žrebanju nagrad so nas žal preskočili :evil: ...
Še en lepo preživet dan!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Se z vsem popolnoma strinjam s Pio, le jezero smo nekateri prizkusili že včeraj, tako, da je bil čas prihoda domov predčasen.
Organizacija zelo dobra, hrane kar precej ( Gorenjska PRESS ), za tekoče vitamine smo pač poskrbeli sami. :toast
Nekateri so se med tekom ravno toliko ogreli, da so potlej pod takti sintesajzerja in dveh glasov pokazali, kako to dala "alter Wiener Schulle" :cast: Prah se je dvigal, ko sta se zakonca O. zavrtela v ritmu discofoxa in foxtrota - mlajši smo ju lahko le občudovali. Naj se ve, da smo na TF doma ( vsaj nekateri ) tudi na plesnem popdročju.
Sicer pa je bilo vzdušje tako kot ponavadi, ko je prisoten TF.
Hvala vsem za lepe preživete trenutke - se vidimo na naslednjih srečanjih. :D

2x LP
Uporabniški avatar
 MatjazV
Tisti, ki smo se udeležili teka v Bregu pri Kočevju, smo preživeli lep dan. Domačini so se pri organizaciji tekme res potrudili, seveda pa so prijetnemu vzdušju največ prispevali vsi tekmovalci. Teklo je vse - staro in mlado, otroci in tisti malce starejši. Udeležba TF-jevcev je bila kar številčna. Opazni smo bili povsod: na progi, ko smo se pošteno spotili, v cilju, ko smo hitro nadoknadili vse izgubljene kalorije, med podelitvijo nagrad najboljšim (na stopničkah so bili Pia, TanjaO in MatjažV) ter ob koncu prireditve, ko smo opravili kratko Ana- :toast: Lizo.

V galeriji boste našli fotke z današnje prireditve http://www.sportosplet.net/galerija/thumbnails.php?album=156

Lep tekaški pozdravček!

MatjažV
Uporabniški avatar
 bojanu
ja, če se vrneš domov zvečer, potem je bil dan res lepo izkoriščen. Zasluge gredo prizadevnim in prijaznim organizatorjem, dobri družbi sotekačev in presenetljivo toplemu jezeru, kjer smo spet imeli zastonj kopanje :lol:

Podrobnosti si oglejte v albumu
Uporabniški avatar
 Filipid
Čestitam TanjiO, Piji in MatjažuV Slika Slika.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Pa prosim, da se ne pozabi: :idea:

medaljo za TF je danes osvojil tudi Bor Jr., tako, da bo potrebno končno nekaj narediti tudi za naše zanamce ( majice - jasno ). :D

2x LP
Uporabniški avatar
 Dule
Tudi jaz vsem čestitam za dosežke :wink: . Sam nisem bil ravno razpoložen za borbo na progi, dosegel sem 45sekund slabši čas od lani :cry: . No v dobri družbi TF sem to hitro prebolel, saj je važno sodelovati 8) .

Se vidimo na naslednjih shodih-pardon tekih :D
 Nataša
na kratko: všeč mi je bila proga, organizacija, družba TF in še posebej poln krožnik sadja!!! res so se dobr spomnili!!! S Simonom sva potem zavila še h Kolpi in definitivno sklenila, da se tja odpraviva še s kolesom. za več dni. bil je čudovit dan. in pika :D
Uporabniški avatar
 BoštjanG
Bilo je uh in oh lepo... Med čakanjem na žrebanje nagrad sem postavil rekord v vztrajnostnem sedenju na žgočem soncu. Sledil mu je vztrajnostni rekord v kuhanju mule(zato, ker nisem dobil nobene nagrade!). Sploh so bile nagrade nepravično podeljene; npr. tisto žensko, ki je dobila kolo, je ta nagrada spravila le v slabo voljo in težave(=kolesa ni in ni mogla zriniti v prtljažnik avta! :lol: ).
Sklenili in obudili smo tudi nekaj novih poznanstev. Izstopajoče: izjemno redkobesedni lojzep(iz tega človeka enostavno ni mogoče izvleči nobene besede :wink: ), pa bor, prilomastil je še oranžni slon in blont nataša...
P.S.Dule, hvala za prevoz+družbo.
 Nataša
BoštjanG napisal/-a: blont nataša...

to me najboljše opiše???? :evil: Boštjan, pa ravno sem te hotla povabit na sladoled...
:twisted:
Uporabniški avatar
 Dule
he,he,he Boštjan pa zna poskrbet za replike in dobro voljo.. :lol:

p.s. za kolo si pa imel že splaniran tempo do Ljubljane.. 8)
Uporabniški avatar
 BoštjanG
Nataša napisal/-a:
BoštjanG napisal/-a: blont nataša...

to me najboljše opiše???? :evil: Boštjan, pa ravno sem te hotla povabit na sladoled...
:twisted:

Nataša, le pazi, da ne boš podrla mojega rekorda v vztrajnostnem kuhanju mule! :wink:
Je kdo omenil sladoled?! :shock: ... Računalniško učilnico so napolnili zvoki kruljenja v želodčku(še dobro, da drugi študentje pomotoma mislijo, da se je vklopila klima :oops: )...
Uporabniški avatar
 lojzeP
moj največji komunikacijski dosežek nedeljskega teka je bil, da nisem BoštjanaG ( zopet ) prekrstil v Gregorja :D

2x LP
Uporabniški avatar
 miro
bojanU
Izredno lepe fotograije!
Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA