Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Kar nekaj se nas je našlo na startu :D .
Bilo je prijetno toplo (beri vroče). Od začetka skupaj tekli Zebra, Suzana in jaz, malo kasneje se pridružil TO-LE, nekje na 5 km pa nas je počakal Tini. Tako smo skupaj v pogovornem tempu šli do 13 km, kjer sva s Tinijem malo pospešila do cilja. V cilju nas je pričakala Vendi.
Mi je bilo kar žal maratoncev, ki so se utapljali v lastnem znoju in se mučili proti cilju.
S Tinijem sva se hidrirala v pubu ter spodbujala :TF) - jevce na zadnjih 400m. Pomoč jim je dala novih moči in vsem je uspelo. Lonely je uspelo priti v cilj malo pod 4 urami, vendar je organizator premaknil start za 10 min, tako da je tudi on prisopihal v cilj šele na današnji dan :-- . Vsem, ki ste se mučili v teh pogojih :cast1: in :clap: .
Organizacija veliko slabša kot lani, darilna vrečka - recesija :( , drugače pa zelo lep tek.
Nekateri so imeli tudi zanimive dogodivščine na progi.
o vsem skupaj lahko rečem predvsem to, da je bila druga polovica peklenska. niti ne vem dobro zakaj, najverjetneje zaradi vročine, kilometri so se zmeraj bolj vlekli, noge so bile zmeraj težje in glede na to da naj bi bil to zame pravzaprav dolg počasen trening sem nekje na 35km skorajda prenehal teči. in se nato z nekakšno kombinacijo hoje in teka privlekel v cilj v začetku današnjega dne. pa še tam sem se potem komaj sestavil ker se mi je vsiljevala nekakšna slabost. milo rečeno ekstremne razmere...
to je bil tretja repriza jesola in sedaj je jasno, da bo temu nočnemu maratonu zmeraj kraljevala vročina in seveda komarji, ki so nepogrešljivi domačini na tem polotoku. na našo srečo jih je bilo letos nekoliko manj kakor lani. so morali imeti letos kakšne bolj pomembne opravke kakor se zabavati z množico tekačev...
:laola

Še dobro, da ste tekli zvečer, ko naj bi bilo bolj hladno. :lol:

Ne vem če ima smisel, vsem vam čestitati, ker ste :lauf: :driver: že toliko teh tekov in km, da ste vsega že skoraj siti in ste čestitk prejeli že ogromno. Prave tekaške legende... :clap: :cast1:
Ja, bil je zelo vroč in soparen večer tako da nam-Night....v imenu maratona ni pomagal kaj dosti.Tudi Afričane so pogoji ob progi dodobra zdelali kar je vidno pri rezultatih.
Na najdaljši progi nas je bilo 337,na polmaratonski 1800...štart je bil skupen...velika gneča od štarta do polovičke.Sicer pa zelo lepa proga..med lagunami..po plažah...po ulicah polnih turistov.Osvetlitev odlična...svečke na 5m...reflektorji.Okrepčila OK...vode zadosti (po želji tudi komplet škropljenje).
So maratoni na katerih se moraš pomatrati...so pa tudi taki na katerih se moraš PREMAGATI v pravem pomenu te besede...včeraj je bil eden izmed takih.
Čestitke sotrpinom na obeh razdaljah...posebej pa na ta daljši:ZEBRA.to-le,aisha.
Aisha ta mesec kar tri 42-ke...bravo (včeraj pa za segrevanje še Tek okoli Brda,zjutraj)

Včeraj sem se prijavil in vplačal za http://www.lakegardamarathon.com/index.php

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA