- 25 Maj 2009, 15:18
Eno vprašanje: a to greste vsi s cestnimi kolesi ali so še kakšni "čudaki", ki pridejo dirkat s čim drugim?
Moderator: ziga
daks napisal/-a:Samo:-) napisal/-a:Jaz imam letos "že" 1555km in če bo povprečje 30 bom "ful happy".
Za salo malo bos mel 30 povprecje, pomoje kar nekaj vec. Ce sem jaz lani, po 1500 km imel povrecno cez 36 in glede na to, da sem zacel "sportati" sele 2007
, prej pa bil najvecja lencina na planetu
, ti lahko povem da sploh ni nek problem tale Franja. Seveda je pa dobro, da si cimbolj spredaj
pementos napisal/-a:daks napisal/-a:Samo:-) napisal/-a:Jaz imam letos "že" 1555km in če bo povprečje 30 bom "ful happy".
Za salo malo bos mel 30 povprecje, pomoje kar nekaj vec. Ce sem jaz lani, po 1500 km imel povrecno cez 36 in glede na to, da sem zacel "sportati" sele 2007
, prej pa bil najvecja lencina na planetu
, ti lahko povem da sploh ni nek problem tale Franja. Seveda je pa dobro, da si cimbolj spredaj
lani sem imel samo 500 kilometrov in sem na koncu imel 34km/h in sem bil čist izčrpan. Z levo roko boš imel 30km/h. To je kot vlak.
Samo:-) napisal/-a:Ok, sepravi se je treba zagrebsti za pravi vlak... no pa saj se glede hitrosti sploh ne sekiram, važno je zadevo odpeljat brez poškodb in spoznati nekaj novih prijateljev.
spela* napisal/-a:Eno vprašanje: a to greste vsi s cestnimi kolesi ali so še kakšni "čudaki", ki pridejo dirkat s čim drugim?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA