najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Pozdravljena ''triatlonska sekcija TF''!
Jaz pa zbiram pogum za prvega in glede na lepe besede o lanskem tekmovanju, se mi zdi fino, če bi se preizkusila prav v Novigradu. Ker se triatlonske tekme še nisem lotila, me je strah kako bo (vodni štart, vožnja v skupini itd.), zato bi se rada pred štartom priključila forumovcem za mal podpore in razlage :D . A lahko :wink: ?
izzardly napisal/-a:Pozdravljena ''triatlonska sekcija TF''!
Jaz pa zbiram pogum za prvega in glede na lepe besede o lanskem tekmovanju, se mi zdi fino, če bi se preizkusila prav v Novigradu. Ker se triatlonske tekme še nisem lotila, me je strah kako bo (vodni štart, vožnja v skupini itd.), zato bi se rada pred štartom priključila forumovcem za mal podpore in razlage :D . A lahko :wink: ?

Tudi midva z Lili sva na istem... :laola bo medsebojna podpora zelo koristna...

PS če bo vse po sreči bomo takrat že opremljeni z TF triatlonskimi dresi... :clap:
Hej.

Najin duet je sicer še razdvojen (bratec je bolj za konjice se mi zdi) ampak sem optimist da bo na koncu novigrad zmagal :D V tem primeru se kamot dobimo skupaj in dobiš kakšen nasvet, lahko pa že sedaj kaj vprašaš. Ni pa šprint nič takega, enostavno greš in uživaš, če se ti ne gre za rezultat. Vožnja v skupini je pa super, se veliko manj matraš:)

Če te kaj posebej zanima kar vprašaj, z veseljem odgovorim in jaz in kdo drug tudi :wink:

P.S.: upajmo, da dresi bodo, bomo najlepši na tekmi :clap:
Do tekme je še precej časa, ampak...
Priporočam branje njihove spletne strani. http://www.maratonumag.hr/prijevodi_slo ... vigrad.htm
Zaradi velikega interesa in lažje organizacije priporočamo vsem tekmovalcem predhodno prijavo do 01.06.______. Štartnina bo po 01.06.______, 30 kn dražja.
Zaradi istih razlogov meri se le 3/1, oz. skupni čas tekmovanja.
Hojla :lol:
Izzardly tudi jaz sem prvi triatlon štartal prav v N.G. in bilo mi je zelo supr,čeprav sem imel pred samim nastopom veliko treme na koncu pa sem celo pristal na stopničkah v svoji katagoriji in tudi v skupni razvrstitvi sem bil kar dobr.
Zato se kar odloči za štart ne bo ti žal,samo vreme mora biti temo primerno potem bo vse OK.
Za prijavo pa vse podatke pošli Predragu plačaš pa itak na dogajališčem samem,saj tako sem lansko leto storil jaz in tudi letos sem se že prijavil.
Za vspodbudo pa bo itak dost forumovcov doli tako,da se ti ni treba bati da boš sama.
Upam,da bomo res že nastopili v novih dresih to bi bilo kul :hehe:
lp OLSON
No, nič ne bo s ta pravim dresom in barvno usklajenostjo s kolesom :( .
Me pa nekaj drugega zanima: a dobiš štartno št. na pasu ali si moram pas sama omislit? Pa kdaj je treba štartno pripet- že za na kolo ali šele za tek? Mal me že nervoza prijemlje...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA