prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!
:twisted: Dragi moji, kako naj ne uslišimo teh glasov v puščavi, ki kličejo k Goladi ob 1900? Kako? Enostavno. Komur paše ob 1800 naj pride takrat. Oranžni pravi, da bo čakal 30sec in potem gre. Levo ali desno. :) Ob 1900 pridem Jaz. ;) In pogledam ali bo snežilo in kako se takrat obnesejo krotilci severnih razgledov. :) Eto, tako nekako naj bo. V demokratičnem duhu, kao. ;)

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!
:twisted: Dragi moji, kako naj ne uslišimo teh glasov v puščavi, ki kličejo k Goladi ob 1900? Kako? Enostavno. Komur paše ob 1800 naj pride takrat. Oranžni pravi, da bo čakal 30sec in potem gre. Levo ali desno. :) Ob 1900 pridem Jaz. ;) In pogledam ali bo snežilo in kako se takrat obnesejo krotilci severnih razgledov. :) Eto, tako nekako naj bo. V demokratičnem duhu, kao. ;)

Lp, Jusuf

Joj kok si ti dober! Pa usmiljen! In hkrati ves divji. Dve goladi na en mah.
Na severnih razgledih ni tok velik teka videt, kot bi si člouk želel, tko da sta dve še zmerej fantastika.
OK pol, Jusufman, se vidmo! :clap:
Hoj!
june napisal/-a:tud jest pridem ob 19h... jusuf, upam da počakaš mal več kot 30s....

8) He, he, kolikor jaz poznam zasedbo, ki se je najavila s tem ne bo težav. :) Seveda obstajo svetle izjeme, ki potrjujejo pravilo, ampak so samo izjeme. :)
Skratka, te počakam. ;) Vsaj 45sec. :twisted: (nemoremizsvojekože PRESS)

Lp, Jusuf
Pozdrav!
konj s krilci napisal/-a:Joj kok si ti dober! Pa usmiljen! In hkrati ves divji. Dve goladi na en mah.
Na severnih razgledih ni tok velik teka videt, kot bi si člouk želel, tko da sta dve še zmerej fantastika.
OK pol, Jusufman, se vidmo! :clap:

8) Dragi moj najvojvoda Pegaz, kako naj drugače krotim to podivjano hordo goladarjev. :P Idej je veliko in jih je treba spravit v razumne ovirje. :) Živali na Golovcu si tudi zaslužijo, malo reda in discipline. Ne moremo kar brez najave bezljat tam okoli in jih motit pri vsakdanjih opravilih. :) Ni humano. 8)
Se vidimo.

Lp, Jusuf
Po dolgem času sem si drznila spet odteči eno Golado.
Sem imela kar mal treme pred G. hribom...no, mogoče ne mal - kar velik...pa kaj bi tajila, treme je blo preveč :arrow: preganjanje medvedke po grmovju namreč ni v moji navadi :oops: :oops: :oops: .
No, po uspešnem bio opravilu, je šel tek 100% lažje od nog :clap: .
Hvala Pegaz, k si bil tako prijazen in me nisi pustu v gozdu :roll: .

Še pridem. Brez treme :roll:

Pozdravček,
Snežinka
Ja, fajn je bilo. Jusuf je prisopihal iz desne in se nato skupaj z nami odpravil nazaj na desno. Da se človeku ne zavrti, knedele.
Z June sta jo hitro pobrisala navzgor po prvem klancu in s Snežinko nama ni preostalo drugega, kot da sva jima sledila. Počas in z andohtjo.
Egometer je bil klasičen špon, potem pa naizi v pogovornem tempu do izteka.
mini-Dickmannsi so se nekam slabo prodali. Pričakoval sem večjo zasedbo, tudi Simi+ ni naredila skoraj nobene škode v škatli, čeprav so bili trije okusi čukolade. Psov ni bilo, zato jim čokolade nismo dali. ;)

Polet pa pridem spet!
Vaš penasto umešani Nadvojvoda :)
Žal sem ta mesec tekel le dvakrat:
28 km - trojke
in
42 km Radenci.
(sej kilometrina še gre :-))
Še vedno kašljam, čez dva dni bo že en mesec. J..... cvetni prah, alergijo, prehlade ...
DRug teden bo Golada z mano, pa če jo odplazim :-)
Pozdrav!

8) Eto, preživel sem tudi to izdajo Golade in to ni tako slabo. :) Že res, da imam še za cel teden sklec na sporedu, ampak o tem kdaj drugič. ;) No, na začetku sem imel nekaj težav z vodo v mehu, ki je na vsak način hotela v čevlje. :) Kratka intervencija v notranjosti ruzaka je rešila večino težav. ;)
Kaj reči o teku? Jebela, leva ima še vedno neskončno dolg klanec. :) Ok, tudi desna ne zaostaja veliko. ;) June je bila včeraj čisto premočna na egometru za Jusufa. :) No, tudi na spustu in potem na ravnem ni bilo nič drugače. ;)
Lepo je bilo spet videti Pegaza in Snežinko. Sicer sta nekaj solirala in se sestajala z medvedko (morda je bil celo medved, kdo ve), ampak to je tako običaj na Goladi. V cilju je sicer bilo veliko cukra in nekaj namigov na pivo. Ostali smo pri sladkorju. Pivo pride na vrsto drugič. In potem smo pujsnili domov in novim zmagam naproti.

Lp, oranzni slon
Živjo,

najprej en lep pozdrav vsem, ki se vsak teden pridno potite po Golovcu:)

Moja punca je absolventka gozdarstva in v svoji diplomski nalogi piše o gozdovih v mestih.
In v ta namen je pripravila anketo o gozdovih na Rožniku in Golovcu. Tako da ste vsi lepo vabljeni k reševanju ankete, kjer lahko podate svoje mnenje o gozdovih Rožnika in Golovca.

še link:
https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=TmBmChue9u2vUOnmcOGmDA_3d_3d

Najlepša hvala vsem! :)

Lp, Vid
  • 1
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA