Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Se vidimo na Bledu 11.7.2009 ?

Da !
57
66%
Ne !
12
14%
Mogoče pa :)
17
20%
Danes smo presegli številko 1010 prijavljenih tekačic in tekačev :!:
Prijava je potrjena s plačilom startnine, le teh pa je tudi že okrog 500 :!:

Zaradi res velikega zanimanja za prireditev bomo najkasneje po 1.6. vse neplačane prijave premaknili v čakalno vrsto, prednost pa dali plačanim. Ko bo kvota 1010 mest zapolnjena, ne bomo več sprejemali prijav niti plačil :!:

Spremljajte tudi ostala sporočila na naši spletni strani.
mitjas napisal/-a:
Zaradi res velikega zanimanja za prireditev bomo najkasneje po 1.6. vse neplačane prijave premaknili v čakalno vrsto, prednost pa dali plačanim.

Še dobro, da sem že plačala. :D
Pa še reklamo sem vam delala na trojkah, z majico od lani. :)
spela* napisal/-a:
mitjas napisal/-a:
Zaradi res velikega zanimanja za prireditev bomo najkasneje po 1.6. vse neplačane prijave premaknili v čakalno vrsto, prednost pa dali plačanim.

Še dobro, da sem že plačala. :D
Pa še reklamo sem vam delala na trojkah, z majico od lani. :)

Jaz pa sem mislila :oops: , da bodo napisali, prvi plačniki, dobite dva bona za kremšnito. :--(

Grem na njihovo stran, mogoče pa tam kaj takega piše :mrgreen:
solatka napisal/-a:A samo meni ne dela stran Nočne desetke? Že dva dni poskušam pogledat, če smo prijavljeni in plačani, pa... nič. Bela stran, in to je to.

Poskusi na temle linku.
Je pa res da se stran s prijavljenimi tekači odpira malce počasneje, je več kot 1200 polj za odpret :oops:
Plačane prijavnine poskušamo osveževati vsak dan, vas pa prosim za potrpljenje, če niste označeni še isti dan. Hvala :wink:

Spela* a je nisi imela tudi v Radencih :?: :D
Živjo!
A mogoče kdo ve ... Če si na seznamu z zaporedno številko, ki je več 1010 in manj kot 1500 (ko se začne čakalna lista), pomeni, da si že uvrščen na tekmo? Nisem namreč še plačala prijavnine, pa me zanima, da ne bom plačala zaman in ne bom prišla notri... hvala
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA