Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Se vidimo na Bledu 11.7.2009 ?

Da !
57
66%
Ne !
12
14%
Mogoče pa :)
17
20%
pajo napisal/-a:Se motim ali ni limit 1000 prijavljenih pa potem konec veselja?Če se motim je bilo lani tako.

1010...in ne sprašuj, kdo je prvi v čakalni listi. Prav mi je, kaj pa cincam-marincam. Je pa velika verjetnost, da smo včeraj nekateri istočasno nekaj počeli...jaz plačeval štartnino, Vitezi pa zapirali prijavno listo. Nič...posle je****a nema kajanja.

Pi es...gr' vn bom pa glih tko pršu, pa magar sam na krempit i ljimunad.

LP
Matjaž
dot napisal/-a:Živjo!
A mogoče kdo ve ... Če si na seznamu z zaporedno številko, ki je več 1010 in manj kot 1500 (ko se začne čakalna lista), pomeni, da si že uvrščen na tekmo? Nisem namreč še plačala prijavnine, pa me zanima, da ne bom plačala zaman in ne bom prišla notri... hvala

Živjo!

Na tekmo boš uvrščena, če boš izvedla plačilo do 1.6. :D Takrat bomo prečistili seznam in predvidoma spustili noter določeno število prijavljenih s čakalne liste.

Še razlaga glede številčenja: številka pravočasno prijavljenih res presega številko 1010, vendar to le zaradi tega, ker smo skupaj številčili tudi prijave otrok ter rekreativcev, nekaj pa je bilo tudi naknadnih odpovedi (in izbrisov). Seznam pravočasno prijavljenih na 10ko vsebuje točno 1010 imen. Če bo še kakakšna odpoved, bodo tudi prijavljeni v čakalno vrsto dobili vabilo k plačilu in potrditvi prijave - obvestila bomo pošiljali po 1.6.
ton napisal/-a:Vitezom iskrena čestitka za vnaprejšnje potrdilo dobrega dela (kaj drugega pa je takale razgrabitev prijav?), meni pa dolg nos za cincanje.

hvala prijatelj, da mi boš prevzel stafetno palico , ki jo že od lani poskušam dodeliti nekomu, ki je ravnal podobno, :-- kot jaz lani.
ton napisal/-a:Vitezom iskrena čestitka za vnaprejšnje potrdilo dobrega dela (kaj drugega pa je takale razgrabitev prijav?), meni pa dolg nos za cincanje.

Hvala za čestitke :D Zdaj se bomo moral potrudit, da bo drugo leto odziv enak :arrow:
Sicer pa upanje ostaja, če si le prijavljen v čakalno vrsto :wink:

Classix napisal/-a:
Pi es...gr' vn bom pa glih tko pršu, pa magar sam na krempit i ljimunad.

Slutim, da boš mogu najbrž še kej odlaufat preh. :wink: :D
Ampak pustmo stat zaenkat, naj se vreme mal zrihta :P
tudi jaz sem bila pravočasna, jupi jupi... vsem ki cincate pa... :-- kdor ne reskira, ne proftira!!!! :lol: se vidimo na nočni, zame bo prvič v lajfu verjetno, da bom tekala ponoči, se že veselim!! :D
Prijav in plačil za 3. Nočno 10ko ne sprejemamo več :!:

Število plačanih prijav je doseglo številko 1010, zato ne nakazujte več štartnin.
Bo pa mogoča menjava tekača, tako da lahko svoje prijave prodate komu drugemu, če vas v soboto 11.7.2009 iz kakršnega koli razloga ne bo na Bled.

Hvala za razumevanje. Tudi nam je žal, da ne moremo sprejeti vseh tekačev :?
V glavah že iščemo rešitve za naslednje leto, ko upam da ne bo omejitve.
vigor napisal/-a:Jaz pa sem ravno danes prejel mail, da moram do jutri dopoldan plačati, da se potem uvrstim na tekmo. Zanima me ali to velja, ali sploh ni možna prijava?

LP igor

Seveda velja!
Očitno si eden od zadnjih srečnežev iz čakalne vrste, ki je dobil mejl pred dokončnim zaprtjem prijav. Predlagam, da izkoristiš priložnost :D
Jaz pa priznam, da omenjene teme nisem jemal preveč resno v smislu "saj je še daleč." Danes sem si še enkrat vse prebral in evo, "sm zvisu." No, bom šel pa takrat kam drugam v upanju, da bo vsa prava konkurenca itak na Bledu.

Kakorkoli, lepo se imejte, bom mislil na vas.

Mogoče se pa tokrat preizkusim v vlogi gledalca.
CIAO

No tudi mi2 sva zvisela, kustus je mislil da bo plačal a kaj ko ima z mavcem toliko dela da je pozabil. upava da se morda kdo premisli in nama vseeno uspe priti na ta tek. se morda vidimo na startu.
:laola :laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA