- 01 Apr 2009, 18:40
Živjo!
Zanima me, če mi kdo lahko pomaga s svojimi izkušnjami ob uporabi Panaceo sport kapsul. Kolega mi je prinesel nekakšen letak o Panaceu sport, da pa bi se prepričal kako to res deluje in kakšno korist bom ob jemanju tega imel, sem se zopet obrnil na vse, ki to že poznate. Namreč v letaku je res zanimiv opis. Se pa vedno rad še pozanimam pri uporabnikih.
Mi lahko kdo kaj pove o tem??
Hvala za pomoč!
Lep pozdrav!
A...l...j...o...š...a
Zanima me, če mi kdo lahko pomaga s svojimi izkušnjami ob uporabi Panaceo sport kapsul. Kolega mi je prinesel nekakšen letak o Panaceu sport, da pa bi se prepričal kako to res deluje in kakšno korist bom ob jemanju tega imel, sem se zopet obrnil na vse, ki to že poznate. Namreč v letaku je res zanimiv opis. Se pa vedno rad še pozanimam pri uporabnikih.
Mi lahko kdo kaj pove o tem??
Hvala za pomoč!
Lep pozdrav!
A...l...j...o...š...a
Po jemnju sem nekje tretji dan opazil res veliko spremembo v počutju. Zdi se mi, da sem od takrat dobesedno polen energije in veliko lažje treniniram. Opazil sem tudi nekoliko hitrejšo regeneracijo po težjih naporih, pravzaprav se mi zdi, da nimam več takšnih težav z laktatom. Za enkrat imam res odlične izkušnje