Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 gagarin
Se ujema, se. A.S.K,. je res predsednica upravnega odbora in res imenuje tudi urednike, a to nima direktnega vpliva na delo KP.
Klub Polet namreč ne spada v uredništvo Poleta, in ni podrejen uredniku Primožu Kališniku, ampak v marketing, ki ima svojo direktorico, Patricijo Šašek. Prav tu pa je čer. Prav ona je tista, ki je na mesto vodja Kluba Polet konec leta postavila svojega človeka (baje je celo sorodnik), za katerega je že takoj vedela, da se je prišel na to delovno mesto samo parkirat za dva meseca (dokler se mu ni odprlo mesto v Bruslju) in da ne bo v tem času naredil popolnoma nič.
Uporabniški avatar
 Biz
Že dolgo nismo nič komentirali Poleta.

Če bi bila še vedno članarina, bi lahko postal vsaj član, tako pa ne morem postati niti član, četudi je sedaj brezplačno. :roll:
Uporabniški avatar
 Biz
Čas je, da spet pokompentiramo Klub Polet. Tole sem danes našel na strani:

V zadnjih nekaj mesecih se v Klubu polet ni kaj dosti dogajalo. Za to se vam iskreno opravičujemo in vam obljubljamo, da se bomo v prihodnosti z novo ekipo trudili nadoknaditi zamujeno. Radi bi se vam zahvalili za strpnost in vam ob tej priliki sporočili dobro novico. Kot smo napovedovali, bo članstvo v Klubu Polet odslej brezplačno, ugodnosti za člane pa zato ne bodo nič manjše. Vse podrobnosti v zvezi s tem vam bomo sporočili v najkrajšem času. Še več, našo dejavnost bomo razširili tudi na druge športe in s tem poskušali čimbolj ugoditi vašim željam.

Gibanje je pomemben del našega zdravja in kot nekdanja vrhunska športnica si življenja brez rekreacije ne znam predstavljati.

Zaupajte nam in sodelujte z nami!

Športni pozdrav,
Špela Pretnar, vodja KP
In vendar se premika...

na spletni strani je popravljen obrazec za članstvo (ni več omenjena plačljivost),
članki so dostopni v celoti

ne bom presenečen, če mi pošljejo člansko številko... :laola
hmm???
brezplačno članstvo pa iste ugodnosti, kot prej??????
res me zanima, kako bodo to izpeljali, ker se mi zdi, da gre pri tej stvari bolj za obujanje projekta, ki je bil dobro zastavljeni in uspešen in so ga z neumnimi in neodgovornim delom zapeljali na slepi tir. čeprav je vabljivo, da postaneš član se bojim, da bo zadeva počasi čisto zamrla, ker ne vem kako bodo sfinancirali svoje trenerje oziroma vso ekipo, ki skrbi za te tekače. Da bodo delali za kikiriki je malo verjetno, ker so itak že vsi taboljši šli na svoje in tudi ime ŠP(če je še na tem stolčku) ne bo dosti pomagalo.
Joj, kakšen optimizem!!! Meni je bil sobotni tek na Bledu čisto v redu in korektno izpeljan, sicer ne vem, ali mi je za verjeti ali ne, ker sem pač pri Poletu, sem bila že prej, ko je bila zadeva plačljiva in sem tudi zdaj. Njihov naslednji tekaški projekt je dobrodelni tek, ki bo letos jeseni, navadno je bil okoli 25.5. To je bil tudi prvi tek, katerega sem se pred leti sploh udeležila.
po novem članarina 35€. :shock:

me zanima, koliko ljudi se bo "izpisalo"...
včlanila sem se po lj maratonu in letos grem zgleda (uradno) samo še na dobrodelni tek, tako da ne bom koristila niti enkrat. za tiste 2 ali 4 uradne teke, na katerih bi prišparala 10 € in 5% popusta v treh trgovinah, se mi pa ne splača bit v tem fensi klubu.

:?:
Naslov "brezplačna članarina" in 35,00 EUR očitno ni več isto.

Dokler so ljudje pripravljeni plačevati, bodo šle cene za te in one storitve le še gor. Enako je pri štartninah tekov.

Še dobro, da me Klub polet itak ne gane.
seveda, mislim, da je očitno, da je tudi tek ratal en velik biznis :)
v končni fazi bi se mi splačalo, če bi mi pri kaki štartnini odbili, drugo me pa nikol ni zanimalo preveč, ker je vse na zelo osnovni bazi. za to, kar bi sedaj dobila, se mi zdi 35 preveč.

pa še več smeti bi imela, ker bi mi 14 dni Delo pošiljali na dom :cry: :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA