Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
menda zdejle še ni vroče a ;) grem tečt, če še znam, čisto počasi, nekaj km, da vidim kaj bo tačka rekla :=)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:menda zdejle še ni vroče a ;) grem tečt, če še znam, čisto počasi, nekaj km, da vidim kaj bo tačka rekla :=)

Joj, tole bo pa super za tek, hladno, narava , samo pazi na nogico, če ne bo šlo, raje nehaj.
Uporabniški avatar
 Ksenija
evo meee :clap: 11 krogov - sonce je kar kmalu pokazalo svojo moč, počasi in previdno s seksi nogavičkami ;) ne rečem da ne čutim bolečine, vendar se je le na trenutke pojavila, ravno toliko da opomni, da ne smem pretiravat, o hitrosti in jagodah pa drugič. sem se odločila da so teki po naravi nagrada med vikendi, čez teden pa delo... konec julija moram biti bistveno hitrejša ;)
ampak sem nazaj :laola
Uporabniški avatar
 Loni
Mislim, da moraš nick spremenit - v Tačka, sem hotela enostavno samo napisat
BRAVO TAČKA in Ksenija seveda.
 luzr
Larchi80 napisal/-a:Hejla polžke :)

kok ste pridne pa kar po kRožniku tekate! Kar tako naprej,...
Jaz sem šla danes spet tekat, kok dober filing,..samo rahlo prevroče je že zame, zato sem šla danes že pred 7h tečt. No vseeno sem umirala na obroke,...kaj šele bo.
Imam pa eno prošnjo,..že prejšnji teden sem spraševala kje na spletu se da kupiti superge (iz tujine). Laufer mi je sicer dal en link, ampak na tej strani ne najdem točno te barve copat, ki jih moj dragi hoče. Pa sva našla ameriško stran, barvo copat, ampak hudiča ne najdem opcije z naročilom, mož pa si želi točno tako barvo. No sej če res res ne bova našla, bo vzel tudi svetle,..torej popam link, če slučajno katera izmed vas najde opcijo z naročilom, bi bila zelo zelo vesela,..
http://www.asicsamerica.com/products/pr ... =250001538

Hvala in lepo izkoristite tale sonček <3<3

Ta Asicsova stran ni spletna trgovina. Cena naj te ne zavede.
Za barvo copat lahko kontaktiraš slovenskega zastopnika.
Lahko jih poskušaš dobiti v Tomas sportu ali Intersportu. Verjetno jih imajo samo v podobni barvi, kar je čisto grozno. http://www.superge.si/html/svn/5595263-AA.shtml Pa še rahlo roza so...
Pri naročilih iz amerike opozarjam na previdnost pri širini copat.
Poskusi še na na www.wigle.co.uk http://www.wiggle.co.uk/p/run/8/Asics_G ... 360043067/
Uporabniški avatar
 Ksenija
Loni napisal/-a:Mislim, da moraš nick spremenit - v Tačka, sem hotela enostavno samo napisat
BRAVO TAČKA in Ksenija seveda.

sam jamram a :--
 Larchi80
Hvala Luzr. Mislim, da bom naročila kar iz UK in na tej strani ki si mi jo ti predlagal. Kar se barve tiče je moj enostavno obupal. Bo imel pa modre, jaz sem mnenja da jim nič ne manjka. Sva jih gledala tudi pri nas pa so precej dražje kot pa če jih nročim iz UK. Hvala ti za pomoč

lp
Uporabniški avatar
 lenči
Pa sem osvojila tudi Šmohor :laola . Prav luštna turca s kolesom, danes je bilo še bolj luštno, ker ni bilo tako vroče. Spet cel dan na dveh kolesih :clap: , samo na kolesu mi manjkajo žmigavci, pa ogledala, pa gas :--
 wind
Larchi80 napisal/-a:Hvala Luzr. Mislim, da bom naročila kar iz UK in na tej strani ki si mi jo ti predlagal. Kar se barve tiče je moj enostavno obupal. Bo imel pa modre, jaz sem mnenja da jim nič ne manjka.

Aha, modre niso dost dobre, bi rad šminkiral naokrog v rdečih supergah. :D

http://www.startfitness.co.uk/cgi-bin/s ... 841_200127

Res ne razumem, kako sploh lahko prodajajo modre, ko pa je jasno, da so zadnja leta modne smernice take, da so moški modeli z živahnimi rdečimi in oranžnimi barvami, bledi modri in zeleni odtenki pa so rezervirani za bejbe. :--
Uporabniški avatar
 IRA
Dober dan ...

Evo meeeeeeeeeeeeee :clap: :clap: :clap:
Me kej pogrešate? :--

Jah, povsod me je polno ... čas pa tako beži, kot da je s TF-ja :D
V/ne/pod/med/ob glavi polno idej in prebliskov ... tako, da je skos kaj novega.

Edino ... TEK MI MANJKA!!!!
Prejšnjega sem odpočivala zaradi prehlada, ta teden pa sploh ne vem kam je šel ??
Kar nekam mimo mene ...

Nekako se mi še kar ni uspelo vstat in it zjutraj tečt ... ampak dejansko ne bo druge variante ... samo sprijaznit se mi še ni uspelo. No ... v glavi mam že vse naštudirano, vedno se zatakne zjutraj.

Sem pogruntala, da se ne morem tako na hitro zbudit. Mam naštimano budilko eno uro prej ... in potem snoozam do konca ...
Mogoče bi mogla tako tud za tek naredit ... samo ... če bom mislila zvonit od 4h do 5h zjutraj ... se bojim, da dobim odpoved v postelji ... in selitev na kavč :mrgreen:

Sicer sem pa zdej že naštudirala ... tako, da praktično tisto uro prebujanja preživim s telefonom v roki in čim zavibrira že stiskam snooz ... tako, da "sopostelnjaka" niti ne moti. :lol:

Tako ... zdaj pa grem ... HA!
Uporabniški avatar
 lenči
UršaR napisal/-a:Polžke, a bo kakšen meeting point jutri? Ste za? S predlogi na plano, prosim!!

LP, Urša

Ja seveda bi se morale malo dobiti, da se spet vidimo. A tudi letos v drevoredu? Ob 9.00?
Prepoznavni znak - majčka DM teka :--
  • 1
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA