Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Se strinjam da bo to bolj DM sprehod vsaj prva 2km. Se kaj že ve koliko je prijavlenih?

Iz 5 na 10km se lahko preprijaviš ko greš iskat štartno številko in ti progranira čip in vnaprej poveš da bi spremeni števili km. :)
nena_r napisal/-a:@mojcej77: POPUST VELJA SAMO ŠE DO SOBOTE!!!!!! :!: viewtopic.php?f=24&t=11717
ampak mislim, da ni panike, če nimaš kupončka, ti dajo tud na tisti listek, ki ga dobiš zraven!

Včeraj sem brala na spletni strani od teka, da je popust za nike mogoče vnovčiti do 10.6. hvala bogu, ker meni res prej nebi zneslo...pa mam že ene copate ogledane:)
iz izkušenj je bolje, če danes prideš po številko. Prevzem je na parkirišču v Tivoliju. ko prideš iz celovške v tivoli zaviješ levo.
Jaz mislim, da vrečk ne bo zmanjkalo, za vse tiste, ki se tega bojite:)
Jaz sem tudi ravno prevzela štartno številko. So pa očitno kratko potegnile tiste, ki so se že pred dnevi gužvale na lokacijah za prevzem. Danes so imeli namreč majice vseh velikosti in si lahko bp izbral kar ti je srce poželelo :D
Do zmede je prišlo, ker niti prodajalke niso vedele, kje se še da prijavit. Mene so predzadni dan poceni prijav pošiljali po celi Lj, da mi je potem lahko vsaka posebej povedala da je zmanjkalo, kar koli so že imeli. Potem sem se hvala bogu prijavila v Velenju, dobila le listek, danes pa v miru zrbala majčko.

Meni se zdijo majice normalne, razen tega da so prekratke ja. Nisem neka drobna punca pa imam S. Mogoče pa le raje nosim oprijeto majčko kot ohlapno, pa še shujšat imam namen (kot že nekaj let - haha).

Skratka se vidimo na DM teku. Se bom poskusila prebit v prve vrste, kjub slabi pripravljenosti. V klanec me malo zmanjka in računam na hud adrenalin in kak energy drink, da ne bom gužve delala.
Lani smo pustili stvari v šotoru, ki je bil temu namenjen. Isti princip kot na Trojkah. Vreča s tvojo številko in notri tvoje stvari. Predvidevam, da bo letos enako. :?:

LP, Urša
Šla danes po "številko" - XL mi je čisto prav :oops: . Ni bilo nobene gužve. Jutri pa bo gužva, ampak pridem na dogodek, uživanje, kar je največ vredno :clap:
Drugače pa sem jaz pustila stvari v avtu in ni bilo problema.
Glede klanca:
Slika

Od modre do modre pike je klanec, se pa počasi začne že pri promenadi - rumena pika. Je kr huda zadeva, če nisi natreniran in imaš prehud tempo. Sama sem optimistična in še vedno upam na čudež.
Ic3PrIncZ napisal/-a:Kaj bi jaz dala za 39/40 natikače :lol:
Meni so dali 37/38 pa jih nimam kam dat. Sej s temi natikači so kr kiksnl se mi zdi. Je še težje ujet številko kot pri majčkah.

Hja, loh si jih zamenjava-vsaj v mislih če že v resnici ne :wink:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA