Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Punce, saj to ni državno prvenstvo v teku na 5 oziroma 10 km, kaj se toliko ubadate s klanci, časom, gužvo. Gremo se imeti fajn in to je ta najbolj važno.

Jaz že vnaprej najavljam, da sem lahko zajčica za slinjenje po progi. Imam že kar nekaj družbe obljubljene :-- Samo nimam pa lila ušeskov.
kengurujko napisal/-a:A kdo ve kdaj in kakšen je obrok-kosilo-sm bla presenečena da smo dobile bone v vrečki :lol:

Kakšne bone?
Jaz sem dobila sam za 2€ popusta za MyBikini nič za obrok :(
Je pa res da je vsako leto bil obrok.

@Loni:
Gre se za osebno zmago, pa da se mal po babje komlicira pač.
Ic3PrIncZ napisal/-a:
kengurujko napisal/-a:A kdo ve kdaj in kakšen je obrok-kosilo-sm bla presenečena da smo dobile bone v vrečki :lol:

Kakšne bone?
Jaz sem dobila sam za 2€ popusta za MyBikini nič za obrok :(
Je pa res da je vsako leto bil obrok.

jst sem dobila bon za obrok (zajtrk in kosilo), ko sem danes prevzela številko. mislim, da to vsaka dobi. Malo poglej v vrečko, če je tam...je pa res polna vrečka! komaj čakam, da vse sprobam:) Se vidimo jutri!! zdej pa sam še vreme rabimo:)
Loni napisal/-a:Punce, saj to ni državno prvenstvo v teku na 5 oziroma 10 km, kaj se toliko ubadate s klanci, časom, gužvo. Gremo se imeti fajn in to je ta najbolj važno.
Jaz že vnaprej najavljam, da sem lahko zajčica za slinjenje po progi. Imam že kar nekaj družbe obljubljene :-- Samo nimam pa lila ušeskov.

Sva že dve za slinjenje, danes je pravi dan za polžke :laola :clap:
Tole bo super žurka

Hvala vsem za lepe želje in dobre misli :wink:
Mislim, da bodo rezultati objavljeni tudi na spletni strani od Timing Ljubljana (vsaj lani so bli). Me pa res čudi, da še do sedaj ni objavljenih rezultatov ... morebiti jim je zagodel kakšen računalniški škrat ;).
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA