prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

miciM napisal/-a:
bobr napisal/-a:Spela se strinjam, ful bo vroce in razmisljam o nocnem teku.
Mici kdaj bo pojedina, to pa vseeno pridem :D

No tako dragi moji, Krožnik je danes ob 19.00, sladkanje in pijača ob 20.00
se vidimo

:wink:

Prideva oba upam, da se naju ne bo preddolgo čakalo. Če pa vas mine čakanje... :D se vidimo drugič v cilju.
AVI napisal/-a:Danes prideva oba, ampak že ob 17-ih...tao da žal oziroma na srečo naju ne bo na pojedi, bo več za vas ostalo... :lol: :lol:

....morda kdo za ravninsko varianto ob 17-ih.....bobr, anybody.....

LP

Saj se hecaš kajne? Ob 17ih bo največja sparina dneva z temperaturo preko 30. Hvala lepa sam nisem mahnjen na tok extremne podvige. Bom raje tekel zvečer/ponoči.
Tako...bilo je lepo...čeprav sva začela dva (beri: andreja in jaz), sem večino oddelal sam.... Kot pa sem ugotovil na licu mesta, ni bila na razpolago samo savna ampak tudi solarij, tako da bobr se opravičujem, ker ti nisem podal vseh podatkov, morda bi se potem lažje odločil za kroženje ob 17-ih.. :lol: :lol: :lol: :lol: .....ob 18-ih je sledil še drugi krog.....pač prijetno vroč.... ob 19-ih sem še zaigral štarterja in hop domov na potrebno hidracijo..... :lol:
Kot veste imamo radi žabci senco in vlago. :--

Zato sem včeraj izpustil skupinski tek in šel tečt ob 21.30 uri.
Kot ponavadi sem bil opremljem z lučkami kot novoletna jelka,
zato so se me avtomobilisti na daleč izogibali.
Ugotavljam pa, da bom moral spremenit traso. Ker je preveč asflata
in mi gleženj danes signalizira.... z bolečino.... Makadam pa je težko najti.

Zabec
AVI nisi edini ki je okusil savno. Namreč tudi ob 21ih in naprej meni ni bilo dobro. Z asfalta je pritiskala vročina in ozračje je še vedno imeli okoli 28 stopinj. Pol pa teči v takih pogojih eno uro pod 5min/km :(. Itak mi je pulz ponorel tako da sem raje skrajšal trening...

Kaj nisem šel tečt ob 2 ponoč k se je vscalo :lol:
Ne vem zakaj imam občutek, da smo vsi ostali, ki smo tekli ob 19h lepo odtekli en prijeten krog, sicer 3 stopinje toplejši kot ti Bobr, pa še brez problema smo se potem sladkali.
Hvala vsem za lepe želje :D

:wink:
Živjo,

najprej en lep pozdrav vsem, ki vsak teden pridno nabirate kilometre po Rožniku :)

Moja punca je absolventka gozdarstva in v svoji diplomski nalogi piše o gozdovih v mestih.
V ta namen je pripravila anketo o gozdovih na Rožniku in Golovcu. Tako da ste vsi lepo vabljeni k reševanju ankete, kjer lahko podate svoje mnenje o gozdovih Rožnika in Golovca.

še link:
https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm= ... GmDA_3d_3d

Najlepša hvala vsem! :)

Lp, Vid
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA