Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 anima
Loni napisal/-a:Špela, ne bom ničesar vzela iz konteksta, danes je bilo pač logično, da če te je kdo spotaknil, da je bila to ženska.

Me pa zanima nekaj drugega. V družabnem delu je Bergant ali pa njegov kolega povedal, da se zamaški plastenk zbirajo za enega fanta, ki je brez noge in bi rad dobil protezo, s katero bi lahko pretekel maraton. A je kdo slučajno ujel ime tega dečka? Oziroma kam bi se dalo poslati zamaške. Pri nas jih zbiramo že nekaj let.

Loni, v ponedeljek bom pogledala za podatke fanta ( Anžeta), oziroma kam lahko zamaške dostavite. Mi smo jih zbirali celo šolsko leto in imamo kontakt. Lp
Uporabniški avatar
 Bali
Še moje mnenje.

Super prireditev, super udeležba, nasmejani obrazi. Na začetku je kazalo, da bo vreme grdo, potem nas je pa cel dan spremljal sonček. Skratka - prelep dan.

Glede gneče pa moram rečt, da nisem imela težav, ker sem se postavila čisto spredaj, kjer smo pač hitro štartale in šle vsaka svojo pot. Sem se pa postavila tja, ker sem računala, da bom tekla pod 50 in da bom med prvih 50. In res se je oboje izpolnilo.
Edino malo me je zmotila gneča na zadnjih 2 km, ko se bile na progi le še res ta počasne iz 5 kilometrskega teka, ampak tudi tam se je moj tek po koreninah srečno izšel. Tako da, če bo kdaj štart ločen, bi bilo dobro, da bi bil zamaknjen ornk, drugače bo gužva še večja in še več bo prehitevanj.

In še ugotovitev: to ni bil moj prvi in zadnji Dm tek!
Uporabniški avatar
 Bali
Loni napisal/-a:Me pa zanima nekaj drugega. V družabnem delu je Bergant ali pa njegov kolega povedal, da se zamaški plastenk zbirajo za enega fanta, ki je brez noge in bi rad dobil protezo, s katero bi lahko pretekel maraton. A je kdo slučajno ujel ime tega dečka? Oziroma kam bi se dalo poslati zamaške. Pri nas jih zbiramo že nekaj let.

Loni, zbira se za fanta Anžeta. Pri nas v vrtcu jih zbiramo, pa se lahko pozanimam kam jih je potrebno dostaviti. V najslabšem primeru pa kar v naš vrtec, pa bo.
 keki
Jaz menim da podobno kot je bilo že omenjeno je pomembno da so nekatere sploh prišle na tek in se razmigale. Če vidiš da je prijavlenih preko 4000 žensk in veš da je proga dokaj ozka ne moreš pričakovati kaj drugega.

Ne karajmo teh tekačic ampak jim dajmo raje spodbudo da bodo s tekom nadaljevale in postale vse boljše.
Uporabniški avatar
 garač
Loni napisal/-a: A se je kdo vprašal, koliko žensk je danes prišlo domov zadovoljnih, saj so naredile nekaj samo zase.

To je namen prireditve...punce bilo vas je čez 4000 tisoč.. spreglejte malenkosti :argue: in iščite pozitivne trenutke, ki vam je prireditev pustila v srcu... :laola
Mi smo se mel fajn...moji mali oskar-jevki je sijal nasmešek do ušes :D
Uporabniški avatar
 Loni
anima napisal/-a:
Loni, v ponedeljek bom pogledala za podatke fanta ( Anžeta), oziroma kam lahko zamaške dostavite. Mi smo jih zbirali celo šolsko leto in imamo kontakt. Lp

Super, ker do sedaj smo jih dajali v en vrtec, kjer bodo sedaj nehali zbirati, prej v šolo, gasilcem, vedno je bil problem najti nekoga, ki jih dejansko zbira.
Uporabniški avatar
 Katrin
Mene je tudi motilo to, da nisem mogla normalno tečt, ampak mislim, da je bistvo DM teka to, da pridejo tudi popoldne začetnice in se morda navdušijo za tek. Tudi oglašuje se hoja ali tek. Je pa res, da bodo morali nekako ločit tekačice, ker se mi je zdelo prav čudno, da zaradi gužve ni bilo več poškodb na progi...
Uporabniški avatar
 raf
hvala bogu, da nisem bil ob progi, ker bi dobil napad božjasti od toliko frfolčne barve.
pač ne prenesem te barve in pika. :mrgreen:
Bi pa dal tale dm tek na ogled drugim organizatorjem, da vidijo kaj vse se da spraviti v vrečko, ker to ni bila vrečka, ampak že skoraj ruzak poln dobrot. celo bon za popust pri oblikovanju spodnje pričeske v obliki srčka se je našel zraven. :oops:
Podpiram take zadeve, ampak mislim ,da bodo morali drugo leto malo zadevo razdeliti, ker tole nežno pretepanje ne sodi na take prireditve in meče slabo luč na celo prireditev.
Mogoče bi morali dobiti drugo progo, ker tivoli ne prenese več, kot 4000 parov oprsja na enkrat. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Odlično je bilo, čeprav smo prvi krog skoraj prehodili:)
O obnašanju na progi bi lahko govorili še in še, ampak od mene le tole - je bil predvsem prvi krog velika vaja v strpnosti.
Vesela, ker sem kljub hoji v drugem krogu (do sedaj sem nekako imela za cilj, da vse klance pretečem) ker se utrip nikakor ni hotel spustit in ker me je preprosto zdelal, in kljub temu, da je bil malo krajši kot 5km, dosegla zame odličen rezultat - 31 minut.
Odlično vreme, odlična družba, odlična organizacija, kaj še češ :D

Samo, nekaj pa moram povedat - videno na Trojkah, videno na DM Teku - starši, nehajte teči z dojenčki v naročju (obstajajo prav fajn vozički za to!)!!! Kaj imajo od tega, da njihov občutljivi vrat in glava prenašata tresljaje, ki jim lahko samo hudo škodijo, koristijo pa prav nič????

lp,

m
Uporabniški avatar
 kengurujko
lenči napisal/-a:Srečala kar nekaj TFjevk, spoznala kengurujko :clap: (no odkrito rečeno, ona je mene odkrila v prvem krogu, ko me je dohitela :oops: ) in je obljubila, da pride na kRožnik, da skupaj odtečeva (prehodiva) krog.

Res je, je pa tudi res da sem si tokrat privoščila le 5 km, predvsem zaradi problemov s supergami-dan prej sem si namreč kupila nove v TSju- Mizuno wave tempus-in so me v prvih metrih teka-Dm blazno začeli bolet podplati... :shock: Pol sm bla očitno tolk skoncentrirana na to bolečino, da me je zagrabil krč (bodec) :--( , v tem me jih veliko prehiti-in se mi zdi (takrat še nism bla sigurna da si to ti Lenči!) da je tudi Lenči med njimi-in človeški firbec je huda stvar :mrgreen: , grem za Lenči, ki sem jo kar nekaj časa lovila!! In-jo ogovorim in se prepričam da je res ona :clap: Ravno ko sva par besed rekli, sva se že poslovili, Lenči še en krog jaz pa v cilj (seveda še vedno z bolečimi podplati).
Pozneje sva se še enkrat srečali-me je zalotila s polno gofljo hrane :lol:
Ja, absolutno pridem na kšn kRožnik :oops: opažam da mal preveč po ravnini tečem in skoraj nič klancev...bo treba spremenit..

Drugač pa smo ženske kar pošteno čvekale-da se je pol zvečer tko zlo ulilo z neba.. :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA