Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 UršaR
Classix napisal/-a:@ Urša R...upam, da mi ne zameriš

Zamerim?? A, dej dej! Saj sem napisala, da ne grem v Sežano, ker se "sprehajam" lahko bližje domu. Tako da - ti kar pogumno v napad na čas. Bom držala pesti, da bo super!

Me veseli, da se je pri zobeh izšlo bolje od pričakovanega. Verjamem pa, da se bodo tudi ostale stvari porihtale.

Srečno!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Vreme
Radolca napisal/-a:clasix, ne se sekirat zaradi teže, tudi jaz jih imam okroglih 95 8)

Očitno nas je kar nekaj težko kategornikov z isto težo :mrgreen: , pa kaj važno je da klub temu še tečemo!!! :D
Uporabniški avatar
 Classix
Vreme napisal/-a:
Radolca napisal/-a:clasix, ne se sekirat zaradi teže, tudi jaz jih imam okroglih 95 8)

Očitno nas je kar nekaj težko kategornikov z isto težo :mrgreen: , pa kaj važno je da klub temu še tečemo!!! :D

Radolca na koliko centimetrih pa prenašaš to težo? Za Rajkota vem, da je tam nekje na 185 + cm, jaz na cca. 177 cm...torej bolj nizke sorte.
Ma važno da se teče... :wink:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Radolca
ojla, imam višino 184 cm. težami pa niha za cca 5 kg na leto. pozimi 95, jeseni pa sem ponavadi na 90-ih. pa vedno si pravim, da semi čezzimo ni potrebno zredit, pa se vsako leto okoli božiča začnem prekomerno basat s hrano. tudi jaz pravim, važno se je gibati in uživati pri tem 8)
Uporabniški avatar
 Classix
Marec...ni ga sicer še povsem konec, saj me danes popoldne čaka še prijeten iztek po včerajšnjem tempo teku na 6 K.
Najprej nekaj o teži. Očitno sem zadeve v glavi toliko poštimal, da se je krivulja na tehtnici zopet premaknila navzdol in se tokrat ustavila na 94 kilogramih. Kilogram in pol manj torej kot konec prejšnjega meseca. Tistih manj kot 90 v Radencih še vedno hudo visi v zraku, pa vendar...pozitivni premik se je zgodil.
O teku...prvi preizkus v sezoni sem opravil v Sežani. Že med samim tekom, še nekoliko bolj pa po koncu sem bil sam nad seboj hudo razočaran. Potem pa zopet pozitivni zasuk v glavi in spoznanje, da je skoraj 12 minut izboljšanja glede na lani tisti optimum, katerega sem z svojo kilažo in svojimi leti sposoben narediti. Bo pa treba v hrib...
Zdravje...nekaj dni sem bil v obdobju, ko se organizem ni mogel odločiti, ali naj zboli ali ne. Na koncu ga je redna telesna dejavnost prepričala naj me ne zajebava in tako sem, nekaj prehladu podobnega, premagal. Redni obiski pri zobozdravniku pa tudi že dajejo pozitivne rezultate.
Oprema...oziroma obutev. Priložnost dela zapravljivca in tako sem postal ponosni lastnik Nike zoom vomero 3. Čeprav se pri nas na veliko piše o tem, da je ta copat namenjen supinatorjem (sam sem rahli pronator), sem mnenja, da gre predvsem za copat za neutralne težje tekače. Moje mnenje po nekaj 10 kilometrih...zelo dobra stabilnost, odlično blaženje katero še posebej pride do izraza na asfaltu. Skratka...jaz se v njih počutim več kot dobro.
Torej marec...101 km treningov, 8 km v Sežani...to nam da 109 km teka, vaga na 94 kg.

Uživajte!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lenči
Matjaž, bravooo, odlično ti gre, želim ti samo še velikoooo užitkov pri teku, to je najpomembneje. :clap: :laola
Uporabniški avatar
 Classix
@ MiciM...hvala za pomoč pri nakupu. Ampak, a ni luštno, ko stranka ve kaj rabi oziroma hoče in ti tako ne razmeče polovico oddelka. Sicer so bili meni v tisti močeradosto rumeno-črni kombinaciji iz serije 07 bolj všeč, glede na to, pa da gre samo za nadaljevanje uspešne serije tudi v modelnem letu 08, pričakujem, da bodo tudi tele zdržali vsaj toliko K kot prejšnji.

O tem je govora...
http://www.superge.si/html/svn/4762511-AA.shtml

Najkicejepo30Kpojerbalstarejšiprestolonaslednikpress

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Classix
April 2009 je bil kratek. Tekaško se je za mene končal na Formaratonu, sledilo je 12 dni počitka. Današnji 1. majski tek mi je pokazal, da sem ravnal prav...bil mi je v užitek. Torej aprila pretekel 108.1 K, pokuril 14900 Kcal in pridobil en kilogram na teži. Ampak še vedno se imam super. Vidimo se na Trojkah in v Radencih.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Classix
Maj...vaga na 92.5 kg, kar je najmanj do sedaj. Pretečenih 103 K, od tega 12 K na Trojkah, 10 K v Radencih, ostalo treningi...pokurjenih 13096 KCal...počutje k 'pr norcih.

LP
Matjaž
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA